Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer. Reviews

1.812

4,4

Super tevreden met de geleverde service en het ontvangen product. We hebben een dubbele plissé hordeur besteld, welke naar volle tevredenheid werkt. Inmeten was gemakkelijk doordat online alle beno... Toon meer

Meetinstructies zijn vrij onduidelijk terwijl ze het aan de telefoon heel makkelijk uit kunnen leggen. Je krijgt korting als je opnieuw de horren besteld maar zijn niet bereid te helpen. Veel onduidel... Toon meer

Heel tevreden over mijn aankoop. Goede prijs. Duidelijke instructies, horren passen perfect! De kleur van het frame had niet beter gekund. De horren werden een week eerder geleverd dan gedacht. Er wor... Toon meer

Waarom was dit een goede ervaring volgens trustpilot.?! Wij hadden enkele maanden geleden plisegordijnen gekocht en bleek dat er nu een onderdeel was geknapt. Na contact te hebben gehad is dit enorm... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Ramenleverancier
  3. Raambekledingwinkel

Horrenstunter.nl helpt doe-het-zelvers aan horren op maat voor een scherpe prijs. Wij leveren horren en aanverwante producten die je zelf eenvoudig kunt inmeten en monteren. Zo houden we het duidelijk, betaalbaar en praktisch. Onze producten worden in Nederland geproduceerd en snel geleverd. Met onze laagsteprijsgarantie weet je bovendien zeker dat je niet te veel betaalt. Op onze website vind je per product duidelijke meet- en montage-instructies. Zo kun je stap voor stap bepalen welk product bij jouw situatie past en welke maten je nodig hebt. Goed meten is belangrijk, zeker bij maatwerk. Neem daarom altijd even de tijd om de instructies rustig door te nemen voordat je bestelt. Waarom kiezen voor Horrenstunter.nl? Topkwaliteit, geproduceerd in Nederland. Laagsteprijsgarantie. Scherpe prijzen door slim en efficiënt werken. Duidelijke meet- en montage-instructies. Zelf meten en monteren, zonder onnodige kosten. Snelle productie en levering. Klantenservice voor vragen over orders en aftersales. Let op: wij verzamelen nieuwe klantbeoordelingen niet meer actief via Trustpilot. Onze actuele reviews vind je op Kiyoh. Daar lees je hoe klanten onze producten, levering en service op dit moment beoordelen. Heb je een vraag over je bestelling, levering of aftersales? Meld dit dan niet via een review, maar neem contact op via onze officiële servicepagina of klantenservice. Dan kunnen we je order erbij pakken en gericht met je meekijken. Wil je bestellen, levertijden bekijken of meer weten over onze producten? Ga dan naar Horrenstunter.nl.

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een review schrijven

Mooi ding

Mooi ding. Precies op maat

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Willem. Fijn om te horen dat het hor precies op maat is en je tevreden bent met het resultaat.

We maken alles speciaal op maat, dus mooi dat het helemaal klopt.

Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het gerust weten.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

keurig op tijd geleverd ,werkt prima…

keurig op tijd geleverd ,werkt prima makkelijk in elkaar aan het zetten , alleen jammer dat er geen schroeven bij zitten om de deur vast te zetten,maar volgende keer indien nodig koop ik weer bij de horren stiunter

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Bram. Goed om te horen dat de levering keurig op tijd was en het product prima werkt.

Wat betreft de schroeven: onze horren worden standaard zonder montagemateriaal geleverd, omdat elke situatie anders is en klanten vaak hun eigen voorkeur hebben voor bevestiging. Begrijpelijk dat dit even een tegenvaller kan zijn.

Fijn dat je desondanks zo tevreden bent en overweegt opnieuw bij ons te bestellen. Je bent van harte welkom!

Denken mee en zijn betrokken

Denken mee en zijn betrokken
Fijne contacten

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie woorden, E. Custer. Fijn om te horen dat je onze betrokkenheid en het contact als prettig hebt ervaren.

We doen ons best om mee te denken waar mogelijk, dus het is fijn dat dit gewaardeerd wordt.

Als we je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag.

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, E.M.A. Wesselink-Bijen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs.

We werken er hard aan om kwaliteit en snelheid te combineren tegen een scherpe prijs, dus goed om te zien dat dat gewaardeerd wordt.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag.

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review en je waardering voor onze klantvriendelijkheid, R. Mirkarimi.

We doen ons best om elke klant goed en snel te helpen, dus fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Als er nog iets is waar we je bij kunnen helpen, laat het gerust weten.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Goeie website met duidelijke uitleg

Goeie website met duidelijke uitleg. De service is ook goed. Er was een beschadigd hor geleverd. Er werd zonder gezeur een nieuwe gestuurd.

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je positieve review, Jan. Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vond en tevreden bent over de service.

Vervelend dat het hor bij levering beschadigd was. Gelukkig kunnen we dit soort situaties snel oplossen, en fijn dat je dat ook zo hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Goedemorgen en snelle service

Goedemorgen en snelle service

14 maart 2025

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je positieve review, Frits! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service.

We doen ons best om het bestelproces en de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus goed om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Heb je in de toekomst nog vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten.

Zuiver maatwerk en vlotte levering

Zuiver maatwerk en vlotte levering

14 maart 2025

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review, Michel! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over het maatwerk en de snelle levering.

We zorgen ervoor dat alles precies op maat wordt geproduceerd, zodat het perfect past — mooi dat dit ook zo is ervaren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit, goede instructies voor meten en simpel te instaleren

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je mooie review, Martijn! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat het meten en installeren goed is verlopen.

We doen er alles aan om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken — mooi dat je dat ook zo hebt ervaren.

Mocht je nog iets willen weten of ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Voor horren zoek niet verder.

Net als bij de vorige bestelling alles volgens afspraak en op tijd geleverd. Thx

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je terugkerende bestelling en positieve review, Gerard! Wat fijn om te horen dat alles weer volgens afspraak en op tijd geleverd is.

We vinden het belangrijk dat klanten kunnen rekenen op een consistente en betrouwbare service, dus mooi dat dit bevestigd wordt.

Als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

Bagger kwaliteit, slechte service

Letterlijk alle hoeken van de hor zijn niet aan elkaar gekoppeld en hebben een enorme kier. Bagger kwaliteit. Antwoord klantenservice was of we al geprobeerd hadden het zelf beter in elkaar te zetten🤣. Als tweede optie boden ze uiteindelijk aan het zelf te fixen. Geen tijd voor ivm planning. Andere oplossing moeten zoeken en dus weggegooid geld. Als je van kwaliteit en service houdt, vermijd dan de Horrenstunter.

21 maart 2025

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor uw review. We willen graag benadrukken dat we u meerdere keren actief een oplossing hebben aangeboden, waaronder het kosteloos vervangen van het product.

We begrijpen dat het vervelend is als een product niet naar verwachting is, zeker met een strakke bouwplanning. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u ervoor heeft gekozen geen gebruik te maken van onze oplossing. Hierdoor hebben we helaas niet de kans gekregen om het netjes voor u op te lossen, terwijl we daar juist altijd voor klaarstaan.

Ons aanbod voor een kosteloze omruiling geldt tot één maand na ontvangst. Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken, dan horen we het graag.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Klemhorren passen perfect en zien er…

Klemhorren passen perfect en zien er mooi uit in de kleur die ik heb opgegeven.

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de klemhorren perfect passen en dat de gekozen kleur mooi uitvalt.

We zorgen ervoor dat alles precies op maat en naar wens wordt geleverd, dus goed om te zien dat dat gelukt is.

Heb je in de toekomst nog vragen of hulp nodig? Laat het gerust weten.

Exacte in-maten opgegeven

Exacte in-maten opgegeven. Toch klemt de hor niet lekker en moet ik er iets tussen wringen om de hor goed vast te zetten

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de hor niet goed klemt, ondanks dat je de exacte in-maten hebt opgegeven.

Dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn. Wil je dit melden via ons serviceformulier op de website? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Supplente - Hor en raamdecoratie in één systeem

Het hor-pliségordijn is een prima oplossing in de dakkapel van onze slaapkamer. Het is makkelijk te plaatsen en is goed verduisterend. Ook heeft het precies de juist kleur wit (RAL 9016).
Wel was het bij aflevering dusdanig strak ingeseald waardoor de profielen in de hoeken wat uit elkaar geweken waren. Dit heb ik op kunnen lossen door met een kunststof kamer en een blokje hout een paar voorzichtige tikken te geven waardoor de hoekprofielen nu mooi aansluiten.

17 maart 2025

Antwoord van Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer.

Bedankt voor je uitgebreide review, Maarten! Goed om te horen dat het hor-pliségordijn goed bevalt en mooi past in jullie dakkapel — zowel qua functie als kleur.

Dank ook voor je terugkoppeling over de strakke verpakking. We nemen dit intern mee om te kijken of we dat in de toekomst kunnen verbeteren. Fijn dat je het zelf netjes hebt kunnen verhelpen.

Team klantenservice van Horrenstunter.nl

Goed uitgelegd op de site

Goed uitgelegd op de site.
Prijs kwaliteit is prima.

Beste Vera,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de uitleg op onze website duidelijk is en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet ons dan te vinden.

Slechte kwaliteit

6 maart 2025

Beste Thomas,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. We nemen even contact met je op om dit verder te bespreken en samen naar een oplossing te kijken.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, mooi product en meedenkende mensen

Beste Michel,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en onze service. We doen ons best om altijd met onze klanten mee te denken, dus leuk dat dit zo ervaren wordt.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Goede service geleverd.

Goede service geleverd.
Goed product zeer tevreden.

6 maart 2025

Beste Henk,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel ons product als onze service. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer.

Goede instructies en labeling

Goede instructies voor inmeten en handige labeling van verschillende horen zodat je bij ontvangst en daarna plaatsen eenvoudig de juiste hor bij het juist kozijn gebruikt.

7 maart 2025

Beste JGala,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze instructies en labeling het inmeten en plaatsen van de horren eenvoudig maken. We streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is goed om te weten dat dit voor jou goed heeft gewerkt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Veel plezier met je horren!

5 samples opgestuurd bedankt

10 maart 2025

Beste Lo de Wit,

Bedankt voor je bericht! Fijn dat je de samples hebt ontvangen. Hopelijk helpen ze je bij het maken van de juiste keuze.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!