Det er altid en fornøjelse og handle ved Hos Nørgaard 🤗 Super fint indpakket og håndskrevet besked. Hurtig levering. Når jeg haft brug for kontakt til Annette, er jeg altid blevet mødt med sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har handlet hos Nørgaard flere gange. Hver gang en super oplevelse. Både med service og varerne.
Fantastisk service, hurtig forsendelse og lækkert kvalitetstøj. Og så blev jeg meget positivt overrasket over, hvor pænt tøjet var pakket ind samt tilhørende kort. Det gjorde bare lige min dag så meg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt med en personlig håndskrevet hilsen i pakken - især her i jule travlheden.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Nørgaard, er en Hyggelig webshop og showroom, med livsstilsprodukter, mode og accessories hvor der er plads til alle. God service er et must for os, så du får en god shoppe oplevelse. Vi har masser modetøj som er håndplukket ved en lang række leverandører, stilen her er meget blandet og du finder alt fra inderst til yderst, hverdag og fest. Generelt har de forskellige styles det til fælles at det skal være lækkert at have på. Når der indkøbes mode og accessories til shoppen så er målet, at forhandle noget der er lidt ekstra og som er lidt anderledes end det du finder alle steder og så er der altid et kæmpe fokus på lækre naturlige materialer der holder mange år, og som du har det godt i. Service er virkelig vigtigt her Hos Nørgaard, og mange af kunderne her nyder at de kan booke personlig styling hjælp helt gratis- hjælper altid gerne med at finde styles der matcher din personlighed, men som stadig også giver dig lyst til at steppe lidt udenfor comfortzonen- altså hvis DU er med på det. Hos Nørgaard har et kæmpe udvalg af gaver, både til værtinden, veninden, moren, kollegaen, datteren m.fl. og ikke mindst det helt rigtige til en god omgang selvforkælelse ♡ og har du brug for hjælp med at finde den rigtige gave så står jeg på spring for at hjælpe. Jeg håber vi ses i Hos Nørgaard enten online på webshoppen eller i det fysiske showroom der holder åbent lørdage 10-13 og efter aftale.
Contactgegevens
Aalborgvej 303, 9362, Gandrup, Denemarken
- annette@hosnorgaard.dk
- hosnorgaard.dk
Rigtig god personlig betjening
Det er altid en fornøjelse og handle…
Det er altid en fornøjelse og handle ved Hos Nørgaard 🤗
Super fint indpakket og håndskrevet besked.
Hurtig levering.
Når jeg haft brug for kontakt til Annette, er jeg altid blevet mødt med stor forståelse og venlighed.
Virkelig en skøn butik og støtte.
Mine varmeste anbefalinger herfra🤗
Fik som bestilt og leveret
Hurtig venlig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering, fin detalje med den personlige hilsen på fakturaen
Hurtig levering og skøn strik 😍😍
God service og sødt med et personligt…
God service og sødt med et personligt kort i pakken
Rigtig skøn lille butik
Rigtig skøn lille butik med fine vare, alt fra tøj til smykker, keramik og lys❤️

Betænksom
Den personlige hilse, super dejlig at der stadig er tid til at tænke på sine medmennesker, tak for det. Stort kram herfra

Så skøn en lille butik
Så skøn en lille butik. Anette er super sød. Masser af gode tilbud- har snart ikke plads til mere tøj 😅 giver min varmeste anbefaling 🌸

100% tilfredshed
Hurtig og præcis levering. Nem og overskuelig webshop. Lækre produkter som lever op til beskrivelse. Jeg vender bestemt tilbage 😀

Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. Varen kom hurtig.. jeg havde spørgsmål til levering og der kom svar næsten med det samme..
Kun positivt herfra👍

Antwoord van Hos Nørgaard
Hos Nørgaard får man en virkelig god og…
Hos Nørgaard får man en virkelig god og hurtig service. De får mine bedste anbefalinger🥰

Super webbutik
Super webbutik, det er ihvert fald der jeg har handlet :-) Jeg købte en flot flot kjole til min hustru, desværre for stor jeg klagede min nd, og straks blev der taget affære og der blev sendt en retur seddel med den sødeste personlige besked også. Tusind Tak Til Fru Nørgaard

God oplevelse
God og billig vare, og sød personlig hilsen. Alt i alt en god og positiv oplevelse.

Vare af god kvalitet
God vare svarer til foto og den kvalitet jeg havde forventet.
Fin information

Antwoord van Hos Nørgaard
Lees meer over geverifieerde reviews.