Lovely Stay
Good communication, lovely Stay in an amazing surrounding
A modern approach to holiday home management. At Host and Stay, our flexible, millenial approach to marketing your property will ensure your property reaches a growing global audience quickly and effectively.
3-4 Birdwells Court, Skelton Industrial Estate, TS12 2LL, Skelton, Verenigd Koninkrijk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Good communication, lovely Stay in an amazing surrounding
We huurden een weekend in augustus een appartement in Canterbury, genaamd Queens Corner. Het appartement viel tegen, want het was viezer en ouder dan de foto's op de website lieten zien. Veel dingen waren kapot of er was maar heel weinig, bijvoorbeeld was er maar 1 wijnglas.
Op de tweede verdieping was een tweede toilet, maar die spoelde niet goed door, bleek na een 'grote boodschap'. Direct een mail gestuurd (het was vrijdagavond dat we aankwamen). Volgens de website wordt de mail 24/7 bewaakt.
Geen reactie ontvangen en de volgende ochtend gebeld. Veel sorry's en excuses en beloftes dat ze het zo snel mogelijk gingen oplossen. We hadden akkoord gegeven dat hij de sleutel uit het kluisje kon pakken om binnen te komen. Zaterdag eind van de middag kwamen we weer terug in het appartement, maar er was niets gebeurd en ook geen contact. Weer gebeld, weer veel sorry's en beloftes. Uiteindelijk werden we toch nog teruggebeld. Het lukte niet meer vandaag, maar morgenochtend zou een monteur "first thing in the morning" langskomen. Zondagochtend tot 10.30 gewacht, geen monteur. Toen we zondag aan het eind van de middag in het appartement terugkwamen, lag er een briefje van een monteur. Die was om 12.30 geweest maar niemand had open gedaan. Blijkbaar niet geïnformeerd door Host & Stay over het sleutelkastje...
Maandagochtend zijn we vertrokken en hebben de hele tijd het toilet niet kunnen gebruiken. Het toilet bevond zich in de badkamer boven, dus dat was niet zo fris. En de badkamer lag weer naast de slaapkamer, ook niet fijn.
Een klacht ingediend, en ik werd de dag erna gebeld met het verzoek om nog aanvullende zaken op de mail te zetten. Dat heb ik gedaan, maar na 3,5 week nog geen enkele reactie. Behalve weer sorry's en loze beloftes.
Waardeloos bedrijf, wij gaan er nooit meer boeken!
Mooi en nieuw huis, magnetron oven vaatwasser wasmachine droger noem het maar op… goed bed
Helaas maar 2 handdoeken per persoon gekregen voor 5 nachten… het brand alarm gaat snel af, dus altijd de afzuiging aanzetten,maar kan je simpel uitzetten 😃 huisnummer is op papier lastig te vinden maar het is nummer 9.
Verder een grote tv waar je je eigen Netflix kan streamen.
Inchecken voor 16.00 doen ze niet aan maar in York zelf zit een yorbag winkel waar je je koffer kwijt kan voor een aantal uur.
Niet twijfelen maar dit appartement gewoon boeken!!!