Vi havde booket hele hotellet til vores bryllup. Det er en god ide - så generer man ikke andre(og omvendt) Fin planlægning med eventmgr. og flot udført betjening. Maden og vine var velvalgte - og h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skuffende. Fik kammuslinger og rørt oksetstar. Ok new zealandske hvidvin. Men rødvinen blev hældt DIREKTE i samme glas som hvidvin - no go !!!Men hovedretten moules frites, var meget skuffende, slet i... Toon meer
Vi holdt en dejlig bryllupsfest, hvor skøn mad og fantastisk vin gik hånd i hånd med perfekt afvikling. Rigtig flot koordinering og planlægning af vores fest og vi nød de dejlige omgivelser me... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hotel i Hornbæk, Restaurant i Hornbæk, Hotel i Nordsjælland, Restaurant i Nordsjælland, Konferencer i Hornbæk, Møder i Hornbæk, Konferencer i Nordsjælland, Møder i Nordsjælland, Badehotel i Hornbæk, Badehotel i Nordsjælland, Bryllup i Hornbæk, Bryllup i...
Contactgegevens
Sauntevej 18, 3100, Hornbæk, Denemarken
- hotelbretagne.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super sted
Et skønt og lækkert sted. Smukke omgivelser dejlige værelser med kanon udsigt. Et køkken der laver mad i sublim klasse og et personale der yder en fremragende service
Skønt lille badehotel.
Skønt lille badehotel.. Smart indrettet.. Super servicemindet personale.. Fantastisk mad og rigtig lækker morgenmad.. Dejligt værelse med udsigt til Hornbæk sø og Havet.. Jeg glæder mig til at komme tilbage.. K.H. Karin Falck fra København..
En lille perle af et badehotel
En lille perle af et badehotel.
Vi boede i en dejlig suite - meget smagfuldt indrettet i klassisk badehotel stil, der får en tilbage til den stockholmske skærgaard. Aftenens menu var fremragende og vinen endnu mere. Morgenmaden - udsøgt for de kræsne. Betjeningen venlig og diskret. Tak for et godt ophold.
Rigtig god oplevelse
Vi holdt min kærestes 60 års fødselsdag på hotellet, med overnatning og Spa for 12 gæster.
Fantastisk med 2 timers spa og sauna inden middagen.
Maden var en smags oplevelse af de helt store, med vin der passede perfekt til retterne, tjenerne var søde og naturlige, og var med til at give en afslappet stemning.
Hele hotellet oser af luksus, lækre værelser med fantastisk udsigt, gode senge. Morgenmaden fantastisk.
En virkelig god oplevelse, på trods af at en af vores gæster fik et hjerteanfald og måtte på hospitalet med ambulance. Heldigvis var der et andet selskab, hvor der var to læger som straks yde førstehjælp og fik ro på situationen, så en stor tak til dem.
Personalet håndterede det også fint selvom de nok også blev forskrækket.
Stedet og maden er fint og fornemt, men personalet er helt nede på jorden og gir det hele en dejlig afslappet stemning.
Kan kun varmt anbefale Badehotel Bretagne, Hornbæk
Forkælelses tur til Hotel Bretagne
Var på forkælelses tur til Hotel Bretagne. Fantastisk hotel med en skøn beliggenhed. Blev godt modtaget af Anne og fik det skønneste værelse med udsigt til søen og havet. Spiste en dejlig 7 retters menu med dejlige tilhørende vine. Morgen efter fik vi en skøn morgenmad. Vi kommer meget gerne igen.
Jeg anbefaler Hotel Bretagne
Jeg anbefaler Hotel Bretagne, dejlig mad og gode vine, meget venligt personale.
Mvh Anette 💌
Utroligt stemningsfuldt badehotel
Utroligt stemningsfuldt badehotel: Der er hæget om detaljerne - både ude og inde. Vi tilbragte en fredag aften og nat på hotellet i november - i et af de mindre værelser. Vi spiste en menu med 4 retter i restauranten,
- det var et udsøgt måltid, og vinmenuen passede perfekt til maden. Morgenmaden den følgende morgen var også virkelig varieret, lækker, og fint anrettet. Betjeningen i såvel reception som restaurant er kompetent og yderst imødekommende. Vi kommer gerne igen - og sikkert udenfor sæsonen som her, fordi Hornbæk jo i visse perioder er overrendt.
Tusinde tak for 2 dejlige dage hos jer…
Tusinde tak for 2 dejlige dage hos jer 😊 det kan kun varmt anbefales at komme der, så imødekomme personale , har gjort det til nogle uforglemmeligelige dage som vi fik af vores søn med familie
Erna og Hardy
Badehotel i særklasse
Det har været en udsøgt fornøjelse at tilbringe et par dage i disse skønne lokaler med den dejligste
udsigt fra både værelse og restaurant.
Fra man trådte ind i foyeren blev man mødt med ægte gæstfrihed og varme.
Der er blevet kælet for alle detaljer. Både maden og kaffen var i særklasse.
Det var første men bestemt ikke sidste gang jeg tjekker ind på Hotel Bretagne i Hornbæk.
En helt fantastik oplevelse på…
En helt fantastik oplevelse på hotellet, udsøgt 3-retters middag med masser af smag og skøn vinmenu med en meget dygtig tjener, der kunne fortælle om alle de dejlige vine. Selve hotellet helt nyrenoveret med smagsfuld indretning og service i top👍👍👍 Kan helt sikkert anbefales.
Lidt skuffende
Vi bestilte 4 retters menu inkl vinmenu. Maden smagte glimrende, men portionerne var så små, at vi forlod restauranten sultne. Hvis vi havde bestilt den store 7 retters, havde det sansynligvis passet med appetitten, men prisen taget i betragtning for 4 retter ville det have været rart med lidt mere.
Når du lige vil have lidt ekstra
Har netop været på weekendophold på Hotel Bretagne. Det var en virkelig dejlig oplevelse. Personalet var søde og imødekommende, maden var utrolig lækker og værelset var også tip top. Virkelig et dejligt sted som varmt kan anbefales at besøge.
Relaxed elegance
Stayed recently a few nights at this hotel. Looked very well on their website but the reality was even better. Everything was thoughtful, room, textiles, furniture and it throughout the hotel. Breakfast and dinner of the highest quality.Very relaxing and peaceful, really something to recommend.
Gennemført lækkert sted
100% gennemført og meget lækkert sted. Smuk indretning, rart personale og virkelig lækker mad. Har aldrig set så æstetisk en morgenmadsbuffet.

Antwoord van Hotel Bretagne, Hornbæk
Hotel Bretagne - Vi havde en fantastisk oplevelse af …
Vi havde en fantastisk oplevelse af overnatning / middag på Hotel Bretagne her i september 2017 ! Et smukt beliggende hotel i gennemført badehotel stil med sans for detaljen :-)
- vi kommer gerne igen !
Jesper Kragelund

Antwoord van Hotel Bretagne, Hornbæk
Smukt Hotel, med dejlig restaurant :-)
Smukt Hotel :-), med dejlig restaurant
Meget dejlige omgivelser og helt fantastisk smukt renoveret.
Smukke ting som passer sammen.
Vi var kun inde og spise i restauranten, dejlig mad, vin og behagelig betjening.
Glæder os til at bestille et ophold med overnatning.

Antwoord van Hotel Bretagne, Hornbæk
Super hyggeligt og lækkert nyrenoveret
Super hyggeligt og lækkert nyrenoveret. Dejlige store værelser med god udsigt til både sø og Øresund. Kan klart anbefales

Antwoord van Hotel Bretagne, Hornbæk
Vi har lige været på ophold på Hotel …
Vi har lige været på ophold på Hotel Bretagne i Hornbæk. Nyrenoveret i pæneste og hyggeligste stil - rent badehotel miljø. Dejlige værelser i god størrelse, behagelige senge og skøn udsigt over Hornbæk Sø. Al personale var imødekommende og venlige, maden var ualmindelig lækker og med dejlige afstemte vine til. Kan varmt anbefales og vi kommer bestemt igen :-)

Antwoord van Hotel Bretagne, Hornbæk
Et helt fantastisk sted at nyde et …
Et helt fantastisk sted at nyde et ophold.
Maden er i top klasse, vinmenuen er både i rigelige mængder og høj kvalitet og så er beliggenheden med udsigt til søen helse for sjælen.
Dynerne er lige det varmeste på denne tid af året, men alt andet både på værelset og på resten af hotellet er meget smagfuldt og hyggeligt indrettet.
Personalet har fokus på, at gæsterne får en god oplevelse, så der blev kræset om os, mens vi var der.

Dit is Trustpilot