Bedrijfsgegevens

1. Gezinshotel
  2. Vleesgerechtenrestaurant

Geschreven door het bedrijf

HOTEL HEDEMARKEN Et ophold på Hotel Hedemarken byder på ren forkælelse i et naturskønt område! Uanset om I er på udkig efter et romantisk getaway, et golfophold eller et weekendophold, byder vi på et utal af muligheder for det perfekte ophold. Hotel Hedemarken er beliggende i det østlige Grindsted, hvor der ikke er langt til noget. Børnenes hovedstad Billund ligger 12 km. væk, her kan man finde Legoland, Legoland Holiday Village, Lego House, Lalandia og Wow Park. Dermed er der rig mulighed for at slippe børnene løs i forskellige legelande, badelande og i klatrepark! For de rejsende er vi beliggende tæt på Billund lufthavn.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hotel Hedemarken får 5 stjerner

Hotel Hedemarken får 5 stjerner
Priser - okay, ikke for dyre.
De har en Fin restaurant, og de har Fine fest lokaler.
Lækkert morgenbufet.
Når man holder fest, får værtsparret tilbudt gratis overnatning incl morgenmad.
Deres nye bæredygtige koncept med restaurant Ulige fungerer super fint.
Virkelig anbefaleles værdigt.
Venlig og høflig personale, altid i godt humør og et glimt i øjet.
Vi har besøgt hotellet af flere omgange og kommer helt sikkert igen.

13 januari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

To overnatninger 19

To overnatninger 19. - 21 .11. Værelset var fint og rent. 3 retters menuen var også god. God "husets vin" til fornuftig pris. Det der trækker ned er morgenmaden. Egentlig et udmærket udvalg. Men på 2. dagen kom vi til morgenmad kl 8 og da var der intet franskbrød tilbage. Kun tøjstykket lå tilbage. Der var lidt forskellige boller/rundstykker. Dagen før var der trods alt en endeskive tilbage. Vi gik kl 9 og da var der to små boller tilbage. Der var både en ung pige, der fyldte blandt andet bestik op og en anden dame der pakkede et par bokse inden kl 9 (måske to good to go), så de kunne måske godt have været opmærksomme på frankbrødet.

21 november 2025

Prøv det

Vi kunne ikke finde noget at klage over
Pæne rene værelser og maden var helt i top
Så mener bestemt, vi fik fuld valuta for pengene og mere til

9 oktober 2025

Superfint nytårsarrangement

Har været til nytårsarrangement på hotel Hedemarken, hvilket var en helt igennem fantastisk oplevelse.
Ualmindelig lækker mad med diverse gode (og i rigelige mængder) vine og en helt igennem hyggelig/dejlig stemning. Desuden superdejlig morgenmad dagen efter. Et sted, som vi varmt kan anbefale.

31 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi blev bra bemötta vid ankomst och…

Vi blev bra bemötta vid ankomst och rummet var i fint skick. Tyckte om att det fanns lekplats med både gungor, rutchkana, studsmatta och leksaker precis utanför dörren så barnen kunde springa ut och in. Ena barnet är allergisk mot mjölkprotein och det fanns en del alternativ vid frukosten, men kocken tog även fram en bulle utan mjölk i (bakverk fanns inte utan mjölk) och frågade hur länge vi skulle stanna, så att han kunde fixa något för henne för varje morgon. Det är bra service!

6 juni 2024

Super tre stjernet hotel

Super tre stjernet hotel. De har meget fine rene værelser med stor dobbeltseng samt kaffe, kakao og te på værelset. Maden er rigtig god og de er super til at holdterer allergener, da sammenarbejde mellem tjener og køkken fungerer helt perfekt. Forstår ikke hvorfor dette hotel ikke har 4 stjerner. Har været der to gange og begge gange en super oplevelse. Kan varmt anbefale dette hotel.

12 oktober 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

man skal ikke gøre en god op levelse om…

man skal ikke gøre en god op levelse om vi var der i 2021 til dejlig mad til fin pris og god service
2022 service fejler ikke noget men maden er blevet dårlig bestiller buffe Varm (det eneste der var varmt var kartofler med skral ) klager til personale som siger
vi har personale mange .
skulle nok lave kold buffe så .
prisen fejler ikke 984 for 2 voksen og 2 børn med drikke vare .
vi vælger at tage ned i byen dagen efter og
600 for dejlig varm og god mad kan anbefales
mvh Finn

2 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi skulle have taget tjeneren på ordet

Vi skulle have taget tjeneren på ordet, da hun ret bestemt ville anbefale deres buffet. Nu skulle vi fejre fødselsdag og ville derfor have noget ekstra lækkert og bestilte derfor entrecote til 398,- pr. Kuvert.
Bøffen blev serveret på noget, der lignede dagens salat, med en klumpet brun sovs i en sovsekande og ordinære pomfritter til. Vi måtte selv bede om bestik og tagtøj.
Selvom vi grundet vores kritik fik 25% i rabat, så opvejer det ikke oplevelsen af den ringeste entrecote nogensinde.

30 juli 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Servicen var virkelig virkelig som i…

Servicen var virkelig virkelig som i virkelig langsom ved ankomst .
Trods vi kom med to små børn .

Da vi endelig fik vores familie værelse , hvilket var ok , trods tissemyre og defekt tv ( vi fik tilbud nyt værelse pga tv ) takkede dog nej og sagde ungerne kunne bruge ipad , da vi allerede havde pakket ud .

Aftensmaden var bestemt ikke pengene værd .
Der var to slags kød , kolde kartofler og en virkelig kedelig og buffe og børn som
Ønsker sjov med desserten .udtjekningen skete dog yderst hurtigt men der skulle jo også betales .

Ikke et sted vi kommer igen , men okay for familier med små midler Og overnatnings prisen var okay .

12 juli 2022

Fantastisk oplevelse

Vi har lige været til konfirmation, og sikke da en god oplevelse. Maden var fantastisk og personalet var utrolige. Der var styr på alt. Kan varmt anbefale dette sted.

7 mei 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.