Hotelkamerveiling.nl Reviews

2.833
TrustScore 3 uit 5

2,8

ik ben voor ruim 800 euro benadeeld door het voormalige hotelkamerveiling daar om zaal ik nooit meer een hotel boeken die deze naam draagt.

Ik zelf ook nog niks gehoord met de claim wat ik had in gediend. Was gelukkig niet zoveel als andere wat hier melding van hebben gemaakt. Had gedacht begin januari 2022 nieuwe start de site met nieuw... Toon meer

Wel balen. Ik had nog maar een paar reserveringen in de pipeline. Dus fluiten naar je geld. Ook voor hotels echter een strop. Zij verdienen in sommige gevallen vrijwel niets, maar hopen dat gasten ge... Toon meer

Ik woon in Vlaanderen (België) en ben al vele jaren trouwe én tevreden klant (én bieder) van HotelKamer Veiling. Ik heb de ICT-modernisering van hun systeem zien uitrollen. De laatste 2 jaren met de C... Toon meer

1. Hotel

hotelkamerveiling.nl: De beste deals bij de mooiste hotels tot wel 70% goedkoper!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(2.833)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Failliet, erg jammer!

Erg jammer dat hotelkamerveiling failliet is!

Vele jaren tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van het platform, ook hier nog bonnen....

De 5 sterren voor het verleden, en hopelijk voor een nette oplossing. Update 22/10 er komt een doorstart, zie site HKV.

Sterkte aan de medewerkers!

Failliet

Hotelkamerveiling is inderdaad vandaag failliet verklaard. Daar gaan dus al die vouchers die ik nog open had staan.

Failliet

Failliet? Gelukkig heb ik nog voor maar zo n 600,00 aan gekochte vouchers staan…

11 oktober 2021

Bizar slecht, fraude en oplichting van Hotelkamerveiling.nl

Na gewonnen veiling, moet je direct boeken want dan kan je het boeken, daarna is niets beschikbaar, ja door de weeks, of veel duurder, je krijgt ook geen geld meer terug, dit was vroeger wel, maar nu niet meer.....hopelijk valt deze organisatie om en kunnen ze niets meer aanbieden, dit is gewoon fraude en oplichting, eerst cashen en doen alsof je kunt boekene, daaran heb je gewoon pech en word je bot "geholpen"

....en nu kan je helemaal niets meer boeken, hopelijk valt het doek, zonde van het geld allemaal, maar geeft alleen problemen deze site/organisatie

10 oktober 2021

Slecht

Slecht, hotels niet te boeken, site ligt er al heel lang uit, site gehacked misschien of handdoek in de ring?? verbaast me niet, geld terug boeken doen ze niet, als je geen hotel kunt boeken heb je pech en houden ze je geld...oplichters!!!

10 oktober 2021

Bij over 2 uren aan het wachten

Klanten service hotelkamerveiling bij over 2 uren aan het wachten, ben ik eindelijk aan de beurt, wordt de lijn verbroken. niet normaal supperrrrr irritant.

8 oktober 2021

Hotel heeft geen hotelkamerveiling kamer.

Wij boeken regelmatig via Hotelkamerveiling en het ging altijd goed, althans tot nu toe.
We hebben nog een bon voor gasthof Euverum, die we maar niet rond kunnen krijgen. Staat nagenoeg niet open op de site en dus ook niet op een datum, die we gepland hadden. Hierop contact gehad met Euverum. Ze gaven aan, dat de site open stond, dus niet. Weer contact en weer werd aangegeven, dat de site op die datum open stond, dus niet. Ook nu is er tot de einddatum geen gelegenheid. We zullen het nog eens proberen, maar we zien er een zwaar hoofd in. Misschien dat jullie een opening kunnen forceren.

7 oktober 2021

Beste Albert,

Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat je die ervaring hebt.
Zou je ons een e-mail willen sturen naar klantenservice@hotelkamerveiling.nl onder vermelding van deze recensie en je voucherID?
Dan kijken we graag zelfs je mee en komen we er z.s.m. bij je op terug!

Fijne dag! Groetjes,

Keurige afhandeling annulering

Zoals altijd is mijn verzoek keurig netjes en snel behandeld. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

5 oktober 2021

Beste Henk,

Mona van Hotelkamerveiling.nl

museum hotel delft fijne locatie en…

museum hotel delft fijne locatie en alles dichtbij vooral centrum en ov
ook nu weer bij mijn 4e of 5e bezoek is het ontbijt zeer goed en de medewerkers zijn zeer vriendelijk
maw het is en blijft 1 topper in delft

4 oktober 2021

Beste Diamanten,

Mona van Hotelkamerveiling.nl

Voucher niet kunnen gebruiken nu netjes…

Voucher niet kunnen gebruiken nu netjes opgelost door hotelkamerveiling.
Snelle en vlotte communicatie

4 oktober 2021

Beste Tanja,

Fletcher hotel Leende is een flop

Fletcher hotel Leende is een flop
Naast mijn betaalde prijs voor dit hotel. Betaalde ik nog 109 euro, voor ontbijt , diner en weekend toeslag. Prima.
Incheck ging goed. We kregen een upgrade. Oké gaaf. Alleen de kamer om te huilen. Daarom de upgrade zeker. Het stinkt muf. En was stoffig, je wil geen zeikerd zijn. Wat gedronken in bar. Prima. Leuk personeel. Ook het diner daar gebruikt. We hadden een arrangement maar voor vele gerechten moesten wij toch nog een meerprijs betalen. In totaal nog 3x 4 euro. Maak dan geen arrangement. Er was vrij weinig keus maar wel lekker gegeten. Terug in hotel kamer. Mijn man met stof allergie heeft halve nacht geniest, we waren 7 uur wakker, niet gedoucht want vies en oud. 8 uur ontbijt. Dit was redelijk. Vieze koffie wel en aanleng limonade dat jus d ‘ orange moest voorstellen, uitgecheckt. Wel aangegeven dat we niet tevreden waren. Werd geen aandacht aan geschonken. Met gierende banden naar huis. Nooit meer terug !!!

3 oktober 2021

Beste Erika,

Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat je die ervaring hebt.
Dan kijken we graag zelfs je mee en komen we er z.s.m. bij je op terug!

Fijne dag!

goed accuraat contact

er was geen boeking mogelijk in het gewonnen hotel.
het bedrag is na tel. contact omgezet naar een tegoed
prima geregeld

Beste J. Haag,

Mona van Hotelkamerveiling.nl

Maak sinds jaar intensief gebruik van…

Maak sinds jaar intensief gebruik van hotelkamerveiling,subliem systeem.Nu voor het eerst klacht over een bepaald resort.Klacht direct door Dewi van het team opgepakt en binnen kwartier alles perfekt opgelost.Zeer, zeer tevreden dank.

Beste KlantJ

Mona van Hotelkamerveiling.nl

Top site en een top team!!!

Top site en een top team die steeds helpen waar kan.
De beste plek om je vakantie te boeken

Beste Johan,

Bedankt Hotelkamerveiling

Bedankt Hotelkamerveiling. Maak al 10 jaar tot grote tevredenheid gebruik van uw service. En nu met een hotel wat geen beschikbaarheid had, hebt u ook een prima oplossing aangedragen. Ga zo door.

Beste Ger,

Mona van Hotelkamerveiling.nl

Chatten met een vraag die snel en…

Chatten met een vraag die snel en correct behandeld werd

Beste Klant,

Hierbij wil ik Hotelkamerveiling…bedanken

Hierbij wil ik Hotelkamerveiling bedanken voor hun medewerking om mijn besproken datum van het hotel te kunnen wijzigen en tevens voor de snelle afhandeling.

30 september 2021

Beste CH Snijder,