Hotel Mijdrecht Marickenland Reviews 46

TrustScore 5 uit 5

4,8

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht geweest. Het verblijf was helemáál TOP. Mooi ruime kamer met prima bedden. Ontbijt plus diner was uitstekend. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.... Toon meer

Wij verbleven in een goed hotel met een vriendelijke receptie. De pluspunten die wij ondervonden waren: goede fietsenstalling Interieur gaf iets chiques.... Toon meer

Gelegen in de gebied ronde venen ligt een goed uitziende hotel. Met een restaurant erbij is het een prima verblijf om te overnachten en lekker te kunnen eten. Dit restaurant is het mogelijk om een uni... Toon meer

Het hotel en dus ook de kamers zijn keurig verzorgd, gezellig ingericht en vrij nieuw. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Het is gezellig vertoeven in het restaurant en het driegangen Meesterwe... Toon meer

1. Hotel
  2. Conferentiehotel
  3. Trouwlocatie

Reserveer online via onze website altijd tegen de beste prijs en zonder extra reserveringskosten.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Niet alleen het hotel

Niet alleen het hotel, maar ook de bediening is top. Net als de bijzondere achtertuin die aanvoelde als een bezoek in Zuid Frankrijk.

6 september 2023

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht…

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht geweest.
Het verblijf was helemáál TOP.
Mooi ruime kamer met prima bedden.
Ontbijt plus diner was uitstekend.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Jeu de boulebaan uitgeprobeerd met andere hotelgast: beviel prima.
Kamer omgeboekt vanwege weglawaai aan voorkant: verliep zeer vlot daarna probleem opgelost.
Beveel hotel aan.
Omgeving is fantastisch: veel fietstochten gemaakt: mijn vrouw en ik hebben zeer genoten.

29 januari 2022
Logo Hotel Mijdrecht Marickenland

Antwoord van Hotel Mijdrecht Marickenland

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Hotel Mijdrecht Marickenland.

Top Hotel

Top Hotel en goedkoop

5 maart 2020
Logo Hotel Mijdrecht Marickenland

Antwoord van Hotel Mijdrecht Marickenland

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.
Graag tot ziens bij Hotel Mijdrecht Marickenland.

Stijlvol en goede centrale ligging

Interieur gaf iets chiques.
gratis wifi
correcte bediening bij ontbijt
De kamers werden zeer goed onderhouden en netjes
gemaakt (lof)
We hebben geen spijt dat we hier hebben geboekt

2 april 2014

Goed is niet goed genoeg als je weet dat het beter kan......

Dit hotel is mooi gebouwd.
Met name de toevoeging van restaurant Meesters is een pluspunt.
Ook de geografische ligging t.o.v. de steden Amsterdam en Utrecht maakt het aantrekkelijk.
Minpunten zijn er echter ook: de matrassen zijn veel te zacht en het voorbij razende verkeer kan als storend worden ervaren.
Al met al is hotel Mijdrecht wel een aanrader voor een ieder die een overnachting zoekt...

1 april 2014

Prima hotel!

Goed verzorgd hotel. Vriendelijk personeel. Mooie kamer, prima ontbijt.

30 maart 2014

Top verblijf gehad!

Ik zou je echt aanraden om een keer naar hotel mijdrecht te gaan en dan in de suite te overnachten! Heerlijk bed, super grote kamer, 2 balkons, en bubbelbad! Kortom; super verblijf!

30 maart 2014

Alles wat je verwacht

Erg goed hotel, sfeervol, aardig personeel, nette kamers, goed bereikbaar en een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Top!

29 maart 2014

Keurig en vriendelijk hotel.

Een gezellig hotel; netjes bijgehouden echter geen koffie- en theefaciliteiten en geen goed verstelbare verlichting om een boek te lezen.

28 maart 2014

Een net en eigentijds hotel.

Een nette en eigentijdse inrichting. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Compleet ontbijt. Bedden en kussens lagen goed. De straal van de douche was aan de zachte kant wel warm genoeg. Gecombineerd met dagje amsterdam, was goed te doen.

26 maart 2014

Prima hotel

Goed hotel, ontvangst vriendelijk. Kamer/badkamer schoon en zag er goed uit.
Bedden lagen heerlijk

25 maart 2014