Jeg kan varmt anbefale house of Dennis Knudsen og særligt deres skønne frisør Benjamin. Jeg er kommet hos Benjamin de sidste 3-4år og har altid været super tilfreds. Han er utrolig servicemindet, d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det må ALDRIG ske - og jeg kan på ingen måde anbefale Dennis Knudsens frisør Maria til nogen. Jeg skulle have klippet spidserne og kun spidserne af mit lange hår, hvilket vi talte meget om, hvad bet... Toon meer
Godt blik for hvad der klæder en.
Fik klippet mit lange hår kort til ny smart frisure. 3 timer efter stod jeg i en kø, hvor en mand stirrede på mig. Så kom han hen og sagde: “Du er meget smuk”. Det er da en god anbefaling. Tak, Dennis.
Penge værd
Penge værd
Man føler sig velkommen, og kan være sikker på en professionel behandling, og på første klasses hårprodukter.
Amazing
Amazing. Dette er ikke anmeldelse af frisører, men en event med Dennis Knudsen, hvor han taler om, hvor utrolig svært det har været, at blive far. Dennis er en fantastisk og sjov fortæller, aftenen gik alt for stærkt. Der var våde øjne og der var klapsalver. Tusind tak Dennis for en dejlig aften her i Korsør.
Jeg valgte og få fade og det koster 280…
Jeg valgte og få fade og det koster 280 kr! Ingengang skinfade og mega dårlig fade slet ikke klippet ordenligt meget utilfreds må jeg sige

Antwoord van houseofdennisknudsen.dk
Virkelig dårligt resultat og utrolig dårlig service og ansvarsfralæggelse.
Virkelig dårligt resultat og utrolig dårlig service og ansvarsfralæggelse.
Jeg valgte at få farvet mit hår af Maria og det skulle jeg aldrig have gjort!!
Jeg kom ind med 3 billeder af balayage og sagde jeg ønskede noget lignende. Efter behandlingen havde jeg fået lagt striber i hele håret og ikke fået overgangen fra mørk bund til lysere længder. Maria gav det derfor et forsøg mere, men her er hun heller ikke kommet i nærheden af det ønskede resultat. Hun har derimod farvet håret med tykke/brede striber/områder i mit hår, så jeg ser nødt til at få det rettet til hos en anden frisør!
Udover den dårlige farvebehandling gav hun mig også utrolig dårlig vejledning i forhold til at holde håret bagefter. Vejledning som flere andre frisører jeg har snakket med efterfølgende siger jeg skal holde mig langt fra!
Efter at have få vejledning fra en anden salon, henvendte jeg mig pr. mail til House of Dennis Knudsen. Her fremlagde jeg min oplevelse med billeder. Frisøren og salonen fralægger sig alt ansvaret for det dårlige resultat og ”håber jeg finder en anden løsning”
Min konklusion er at Maria simpelthen ikke er dygtig nok til, at lave det jeg ønskede. Dette burde hun dog have oplyst at hun ikke havde kompetencerne til, for så havde jeg aldrig valgt hende som frisør.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at komme i salonen eller bruge Maria som frisør. Slet ikke hvis man som frisør bare kan fralægge sig alt ansvar for et rigtig dårligt resultat!!!
Bedste service af søde Sandra
Jeg fik den Aller bedste service af sødeste Sandra i dag. Virkelig forstående og behjælpelig over min situation med mit hår. Hun gav mig det bedste resultat og forstod hvad jeg ville have, selvom jeg ikke selv kunne sætte ord på det 😍 (det skal lige siges at jeg er meget ubeslutsom) Sandra forstod mig og brugte endda ekstra af sin arbejdstid på mig. Kan varmt anbefale hende 😌
Første gang hos House of Dennis Knudsen…
Første gang hos House of Dennis Knudsen og det var en fantastisk oplevelse. Virkelig sød og dygtig frisør Maria! Er super glad for mit nye cut!

Wauw en oplevelse.
Første oplevelse hos house of Dennis Knudsen, men absolut IKKE den sidste.
Tak for en fantastisk uforglemmelig oplevelse til Dennis og Maria.
Vi blev modtaget afslappet og imødekommende i en fantastisk hyggelig atmosfære. Alt levede op til vores forventninger.
Absolut ikke sidste gang jeg/vi kommer og får en super dejlig oplevelse med et lækkert resultat og et dejligt personale
På gensyn fra Ann og Maria

Første gang hos Dennis Knudsen
Første gang hos Dennis Knudsen.
Jeg valgte og bruge Benjamin og jeg må sige at han kan sit kram. Super flot klipning meget tilfreds Sød - venlig og god personlighed har han.
Så fik jeg ydermere en gratis makeup lagt bagefter. Tak 🙏🏻
Der var en rigtig god stemning i butikken. Det er ikke sidste gang jeg kommer der.

Antwoord van houseofdennisknudsen.dk
Jeg kan varmt anbefale house of Dennis…
Jeg er kommet hos Benjamin de sidste 3-4år og har altid været super tilfreds.
Han er utrolig servicemindet, dygtig og professionel. Han har formået at gøre mit tynde hår mere fyldigt. Samtidig har han mindsket min allergi i hovedbunden.
Kæmpe anbefaling til og af Benjamin her fra.
Altid en fornøjelse at komme derinde 😍…
Altid en fornøjelse at komme derinde 😍 især hos min yndlings, Benjamin. Han har reddet mit hår utallige gange, efter andre frisører eller jeg selv, har ødelagt det. Har brugt ham i flere år, også i hans tidligere saloner.
Kommer glædeligt igen!
For evigt 5 stjerner til Benjamin.
Jeg et kommet hos Benjamin siden han var elev og har fuldt ham igennem, hans tid og sin karriere. Dette viser blot noget om det talent som han besidder. Han har altid givet mig vejledning om mit hår, og vi har eksperimenteret i masse vis. Jeg har flere gange fået sat Extensions på af ham. Jeg har ALDRIG gået fra en stol utilfreds, tværtimod er Benjamin utilfreds. så laver han tingene om til han mener det er perfekt. Og når Benjamin synes tingene er perfekt, så er det fordi håret er perfekt. Han er ikke blot frisør, han er også farveteknikker og hair ekstensions ekspertise. Han stråler af liv og nyder altid hans selvskab fordi jeg kan mærke hvor meget han brænder for netop man får den bedste oplevelse.
Tror du ikke på mig? Så bestil selv en tid og se hvor dygtig han er.
Han vil for evigt få 5 stjerner af mig.
Benjamin er altid en sand fornøjelse at…
Benjamin er altid en sand fornøjelse at sidde i stolen hos, ikke mindst laver han det smukkeste hår. Kæmpe anbefaling anbefaling herfra.
Svar på tidligere anmeldelse fra Tulle!
Hej
Mit navn er Maria, Jeg er stylist og make-up artist i House of Dennis Knudsen.
I forhold til tulles anmeldelse, som kan læses nedenfor, kan jeg desværre ikke finde dig i vores kartoteket, som kunde eller få fat på dig via din anmeldelse, da du har haft en dårlig oplevelse, jeg er utrolig ked af din opfattelse af mit håndværk,
Og Jeg vil meget gerne tilbyde dig at komme ind til salonen, så vi kan finde en løsning, som selvfølgelig dækker for din oplevelse. Håber du vil tilkendegive dig selv, hvis du altså ikke er en fake anmeldelse, som vi selvfølglig er meget kede af hvis kunne være tilfælde her.
Skriv eller ring til salonen på: 51208380
Den mest fantastiske oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Efter en telefonisk samtale med Dennis Knudsen anbefaler han en af sine fantastiske frisør Benjamin som vil kunne opfylde lige mit ønske. Det må man sige Benjamin gjorde og jeg fik hurtig en tid. Udover den profesionelle høje service hvor kunden er i centrum, boomer salonen af lækker stemning, høj kundepleje forkælelse og medarbejdere som sikre kundernes tilfredshed og det er tydeligt at teamet i salonen er detalje orienterede og har et godt sammenhold.
Udover den høje faglighed og vejledning jeg fik af Benjamin gik jeg også derfra med en kæmpe tilfredshed, lækkert hår, farverne spiller og ikke mindst følelsen af at være blevet forkælede i de timer.
Kæmpe stor stjerne til teamet i House og Dennis Knudsen.
Benjamin er min fremtidige frisør som jeg med tryghed og fuld tilfredshed tør lægge min tillid til.
Jeg græd og græd
Jeg skulle have klippet spidserne og kun spidserne af mit lange hår, hvilket vi talte meget om, hvad betød. Mit hår er nu ned til 10 cm. langt og slicet fuldstændig i stykker. Der er forhåbentlig mange tilfredse kunder, jeg er absolut ikke en af dem! Jeg skal leve med hendes opførsel de næste min. 3 år.
Julie kom mig til undsætning og reddede…
Julie kom mig til undsætning og reddede mit hår, da min tidligere frisør havde formået at lave en uacceptabelt farvning i mit hår. Atmosfæren var rar, god betjening og vejledning. Jeg vil varmt anbefale House of Dennis Knudsen til venner og bekendte. Eneste minus er, at priserne er lidt høje - hvis de blev sænket lidt, ville man nok henvende sig til at lidt større publikum og så ville jeg også komme mere ene én gang årligt 😊 Måske man skal overveje en loyalitetsrabat til trofaste kunder? Dog er jeg indforstået med, man betaler for kvalitet og dét fik jeg i den grad også! Tak!
Superb hjælp til at finde min stil
Jeg kan varmt anbefale House of Dennis Knudsen. En hjertelig og afslappet atmosfære mødte mig da jeg kom ind i salonen. Sari udførte et yderst professionelt arbejde, og udover klipning også vejledte både med hensyn til frisure, styling og make-up. Super service - Kommer helt sikkert igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.