Jeg vil anbefale House of Steel til alle der kunne overveje det. Jeg fik personligt lavet min vinkælder om med en New Yorker dør med sideparti og topvindue - specialproduceret. Min mand og jeg er mege... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi skulle bruge en new yorker dør til vores lejlighed til at isolere for lyden, da det var en vigtig faktor for os. Anders var utrolig serviceminded og holdte sin aftale i hele processen. Vi har fået... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er nok det bedste arbejde jeg har fået udført, og de har sans for detaljerne, og alt spiller bare, og de overholder alle aftaler Virkelig professionelt!!!
Bedrijf heeft geantwoord
Fine produkter af høj kvalitet. Har fået installeret 6 elementer fra House of Steel til en pris på 150.000 + montering. Fantastisk markedsføring. Men monteringen er ikke håndværksmæssigt i top. Vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
House of Steel ApS er specialister i skræddersyede ståldøre, New Yorker døre, glasvægge og stålpartier til private boliger og erhverv i hele Danmark. Vi designer, producerer og monterer skræddersyede løsninger, hvor kvalitet, funktionalitet og tidløst design går hånd i hånd. Vi tilbyder blandt andet New Yorker døre, New Yorker vægge, New Yorker glasvægge, indvendige ståldøre, enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre, foldedøre, pivotdøre, glasdøre, faste glaspartier, vinrum i stål og specialfremstillede stålpartier. Alle løsninger fremstilles efter mål og kan tilpasses med et bredt udvalg af farver, overfladebehandlinger, håndtag og glastyper. Hos House of Steel går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi rådgiver dig gennem hele processen, fra den første idé og gratis opmåling til produktion, levering og professionel montering. Hver løsning bliver fremstillet med fokus på godt håndværk, præcision og gennemtænkte detaljer, så resultatet lever op til dine forventninger. Vores ståldøre og glasvægge fremstilles i slanke stålprofiler med hærdet sikkerhedsglas og kombinerer elegant design med lang holdbarhed. Det karakteristiske New Yorker design skaber et eksklusivt udtryk, giver et naturligt lysindfald og passer perfekt til både moderne og klassiske boliger, kontorer, restauranter, hoteller, butikker og erhvervsejendomme. Vi leverer og monterer i hele Danmark og har hjulpet hundredvis af kunder med at realisere deres projekter. De mange positive anmeldelser på Trustpilot afspejler vores fokus på kvalitet, service og en tryg kundeoplevelse fra første kontakt til den færdige løsning. Leder du efter en New Yorker dør, en ståldør, en glasvæg, en New Yorker glasvæg, en skydedør i stål eller et specialfremstillet stålparti, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit projekt.
Hans Bekkevolds Alle 2A, 1., 2900, Hellerup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Jeg har netop fået installeret en flot hvid new yorker væg med dør ind til mit soveværelse. Jeg er enormt tilfreds med resultatet og forløbet med House of Steel har været informativt og yderst professionel. De er altid hurtige til at svare. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og jeg vil til enhver tid, vælge House of Steel igen.

Antwoord van House of Steel ApS
Jeg har brugt House of Steel til et projekt, og har kun rosende ord om dem.
De var gode i kommunikationen i den indledende fase, og løsnings orienteret omkring diverse muligheder og faglig kompetente undervejs. Og produktet lever fuldt op til mine forventninger i udtryk og funktion.
De bedste anbefalinger herfra og jeg vil klart bruge dem igen.
Jacob Pedersen

Antwoord van House of Steel ApS
Har fået den flotteste new yorker væg op i min klinik. Den er perfekt lavet og sat op. Har kun haft en god oplevelse af hele forløbet og kan varmt anbefale firmaet til andre.

Antwoord van House of Steel ApS
Vi havde fornøjelsen af House of Steel, da vi ønskede specialfremstillede vinduer til vores hjem. kommunikationen var fremragende, og de forstod vores tanker og ideer. Håndværket og kvaliteten af de færdige vinduer er rigtig godt og vi er meget tilfredse og vil varmt anbefale til alle. Tak for en fantastisk service!

Antwoord van House of Steel ApS
God service fra start til slut, leveringstiden var lidt længere end forventet men helt klart ventetiden værd. Vi har ikke en finger at sætte på noget ellers.
Vi benytter House of steel igen 👍