2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Inderdaad net als onderstaande reviews…

Inderdaad net als onderstaande reviews helaas soortgelijke ervaring. Gelukkig heeft het mij niks gekost, omdat ik via het stapbudget mee heb gedaan. Uiteindelijk ging House of stories failliet, dus geen coach en opleiding meer. Wel een boek aan het schrijven, wat uiteindelijk na veel dreigen en mail contact wel is uitgebracht en er ook goed en mooi uitziet. Wel slecht geredigeerd, of niet eigenlijk. Geen royality’s, geen inzicht in verkopen en meneer Brian Hamer is niet meer te bereiken. Heeft al het geld van de belasting en van de verkopen in zijn eigen zak gestoken. Veel geld voor alleen het slecht uitbrengen van een boek. Omdat ik niet haatdragend ben, maar wel heel trots op het schrijven van een eigen boek en trots op mijn eigen verhaal, heb ik het erbij laten zitten. Maar jammer is het wel!!

27 oktober 2024

Het spelletje gaat gewoon verder

Het spelletje gaat gewoon verder . Leugens en beloftes . Hij zou nog 10 boeken bestellen . Natuurlijk kwamen die niet !!!! Ik heb mijn eigen 10 boeken besteld met zijn toestemming . Je begrijpt het al de toezegging om via tikkie te betalen gebeurde weer niet . Gelukkig heb ik de toezegging van bestellen en betalen . Dus dan maar incasso . Het lijkt ofdat dhr. Brian hier van geniet om te treiteren . Dhr. Hamer speelt het slachtoffer heeft totaal geen inzicht en geweten . Zijn vrouw doet hier volledig aan mee .

10 augustus 2024

Het is geen bedrijf,het is een groteafzetterij…

Het is geen bedrijf,het is een grote oplichterij, Er is maar één medewerker ,en dat is Brian Hamer! En die werkt niet! Die belazert iedereen,vangt onrechtmatige subsidies en betalingen van mensen,sluist geld weg, gaat zogenaamd falliet,begint weer onder een andere naam,wordt tijd dat deze wolf in schaapskleren bij de kraag gevat wordt! En bij de geldverstrekkers door de mand valt. heeft mij ruim een jaar aan het lijntje gehouden,betaling voor het uitgeven van mijn boek opgestreken, vervolgens uitstel op uitstel,smoesjes: hij moest met z,n vrouw voor een ivf behandeling naar het ziekenhuis, en nog een keer, hij moest naar een choachingtrainingsweek, er was iets fout gegaan met uploaden,fout met downloaden,fout bij de drukkerij enz. En vervolgens helemaal niets! Deze man moet gestopt worden! Trap niet in de praktijken van BRIAN HAMER!

dus ten val worden geb

24 juni 2024

Frustrerend om mee te werken

Frustrerend om mee te werken
Ik sluit me aan bij de eerste twee schrijvers van reviews. Deze uitgever is niet betrouwbaar. Hij heeft mijn boek na een jaar wachten uitgegeven op goedkoop papier. Dit was te laat om mijn familie op mijn verjaardag een gratis boek te geven. Om mijn familie toch iets te geven, heb ik voor 300 euro bij een copyshop een brochure laten maken. Ik krijg geen royalty's, ik weet niet hoeveel van mijn boeken worden verkocht, ik moet mijn eigen boeken in de boekwinkel kopen omdat hij mij niets opstuurt voor inkoopprijs. Ik heb hem 44 euro hiervoor betaald, verder had ik recht op 2 gratis boeken. Ik heb niets ontvangen. Hij belooft veel, maar handelt niet. Ik heb hem het afgelopen half jaar meerdere keren hierover gesproken, maar er gebeurt niets. Ik heb hem gevraagd mijn boek uit de handel te nemen. Als ik geen royalty's krijgt maar hij alleen eraan verdient, gebruikt hij mijn boek onrechtmatig. Bovendien is er emotioneel schade omdat hij zich mijn boek, mijn geesteskind, toe-eigent Ik ben bezig om een juridische procedure tegen hem te beginnen. Hij reageert nergens op. Ik heb inmiddels een andere uitgever.
Aanvulling:
Ik leerde dit bedrijf kennen via het START budget van het UWV. Ik val hier niet onder maar voor 1000 euro mocht ik meedoen. Ik was wat wanhopig omdat ik mijn boek wilde uitgeven, maar dat lukte niet. Nu wel tegen betaling. Het bedrijf Schrijfopleiders ook van Brian Hamer begon in maart 2022 met het redigeren van de manuscripten. In september 2022 ging Schrijfopleiders failliet. De meeste deelnemers waren nog bezig met hun manuscript. We konden wel doorgaan maar het zou langer duren omdat er bijna geen redacteuren meer waren. Wel konden we ons boek nog gratis laten uitgeven bij House of Stories. Ik was bijna klaar en daarom is mijn boek waarschijnlijk nog uitgegeven. Het niet krijgen van royalty's, boeken en promotie heeft me ruim 500 euro gekost. Dit geld heeft Brian in eigen zak gestoken. Nu ik bij een andere uitgever ben, merk ik dat Brian zijn diensten onder de kostprijs aanbiedt. Zodra hij levert, kost dit hem geld. Dus levert hij niet. Klanten moeten vooraf het volle bedrag betalen. Naast House of Stories heeft hij nog een vrijwel identieke uitgeverij genaamd die Openuitgevers heet. Sinds enige tijd gebruikt hij niet meer zijn naam en pasfoto, maar staat hij met zijn adres te boek op Kruisweg 30c in Haarlem.

1 maart 2024

Onbetrouwbare uitgever

Ook ik ben de dupe geworden van deze uitgever. Vorig jaar heb ik een contract afgesloten voor de uitgave van mijn boek. Afgezien van het feit dat de kwaliteit van de redactie matig tot slecht was, zijn er allerlei beloftes gedaan over de uitgave en promotie van het boek die nooit zijn waargemaakt. Geen actieve promotie, geen boekpresentatie, geen goed functionerende website, geen informatie over royalties, geen beloofd e-book. De eigenaar B. Hamer is nu failliet en communiceert niet meer met mij. Een erg teleurstellende ervaring en ik adviseer aspirant schrijvers NOOIT met deze uitgever in zee te aan, je sterft een vroege verdrinkingsdood!

18 januari 2023

Geen zaken doen met deze onderneming /…

Geen zaken doen met deze onderneming / ondernemer.
Ik heb niet direct een transactie gedaan met house of stories. Maar wel met de eigenaar / directeur te maken gehad waarmee ik financiele afspraken gemaakt heb welke niet nagekomen worden. Dhr. B. Hamer beloofd gouden bergen maar als puntje bij paaltje komt word je afgescheept met smoesjes en verzinsels. Uiteindelijk maar een schijntje ontvangen van waar ik recht op heb en vervolgens blijft het stil aan de overkant. Hij is ook een aantal maal failliet gegaan en verkeerd nu ook in een faillissement. Ook zijn er meerdere hoorzittingen tegen hem geweest zoals ook 1 deze maand. Ik wil via deze weg eerlijke ondernemers waarschuwen voor deze praktijken en ze behoeden voor deze oplichter want onder de streep is het dat gewoon. Het voelt als mijn plicht mensen te waarschuwen zodat er niet meer gedupeerden zullen zijn!

14 november 2022

Is dit jouw bedrijf?