Houtenhanger Reviews

3,5

Deel van de bestelling (december 2022) was verkeerd, vele mails en een half jaar later nog steeds niet opgelost. Op de eerste 2 mails werd geantwoord dat het probleem onderzocht ging worden, nadien... Toon meer

Hangers mooi en vlot geleverd, echter bijbestelde cadeauverpakkingen ontbraken. Vlot antwoord op de mail hierover dat ze worden nageleverd, was fout gegaan. Kan gebeuren. Maar dan daarna dus niet... Toon meer

Prachtig resultaat. Misschien nog wel belangrijker is de communicatie naar jullie klanten toe over de leveringen. Eerlijk en helder. Prima service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen w... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Deel van de bestelling (december 2022)…

Op de eerste 2 mails werd geantwoord dat het probleem onderzocht ging worden, nadien niets meer.

11 maart 2023

Verkeerde bestelling ontvangen - zonder reactie

Verkeerde bestelling ontvangen.
In plaats van decoratie + 4 gegraveerde hangers kregen wij decoratie + 1 gegraveerde hanger met een onbekende naam.

Het vermoeden is een verkeerde levering, waarvoor ik begrip kan opbrengen.

Minder begrip echter dat er geen reactie komt op de melding die we hierover maakten twee weken terug en dat we dus ook geen geld terugkrijgen of ons juiste pakket mogen ontvangen.

7 januari 2023

Niet bestellen.

Niet bestellen.
23 november een bestelling gedaan. 4 houten hangers, 2 met naam van mijn zoontje en 2 met naam van mijn dochter.
10 december kreeg ik het binnen, waren er maar 2. Mail gestuurd met foto dat er 2 ontbraken, van elke naam 1. 14 december netjes mail terug gehad dat ze nog geleverd zouden worden. 7 januari maar weer gemaild waar het bleef. Geen reactie, maar 21 januari kreeg ik het pakketje ineens binnen. De linten ontbraken en het waren 2st met alleen de naam van mijn zoontje. Weer meteen gemaild met foto. Nooit meer wat gehoord of gekregen. 9 februari weer gemaild en in maart weer

19 maart 2022

Bestelling niet ontvangen

Bestelling voor een personlijk kerstbal op 24 nov geplaatst. 24 december contact opgenomen omdat ik nog niks had ontvangen.
Algemeen e-mail ontvangen dat alle bestellingen zijn verstuurd.
Ik wil mijn geld terug en ik ga ze niet weer proberen.
Niet aan te raden ivm service. Geen idee over qualiteit van hun producten.

29 december 2021

Slecht

4 november besteld en 23 december ontvangen!?!
Lijkt helemaal niet op wat ze op de site laten zien!!
Wat een tegenvaller zeg!!!
17 euro weggegooid.

23 december 2021

Prachtige persoonlijke kerstballen

Prachtige kerstballen op naam. Mooi afgewerkt, goed verpakt per post verstuurd en prima communicatie met het bedrijf. Inmiddels 3 bestellingen al geplaatst en stuk voor stuk keurig afgehandeld. Een aanrader voor mooie persoonlijke cadeaus!

8 december 2021

Tevreden klant

Iets later binnengekregen dan was vermeld op website maar gelukkig nog op tijd voor de sint viering. De hanger zat keurig verpakt in een brievenbuspakje, ben dus een tevreden klant.

8 december 2021