Via Mi Toetie een bewaarkistje besteld waar het geboortekaartje op de deksel is geprint. Na 10 dagen ontvangen en het kistje is echt fantastisch leuk geworden. Kortom, hele blije klant!
Ik ben heel blij met de herinneringskist voor onze Milo. De kist is precies zoals ik hem ontworpen had (wat overigens heel makkelijk gaat door gewoon de opties aan te klikken die je wilt, én hij is pe... Toon meer
Mooiste geboorte cadeau ooit !!! Al vaker heb ik een houten herinneringskist laten maken, nu met een afbeelding van een geboortekaartje met gravering aan de binnenkant van de deksels. Ik kreeg een... Toon meer
Top winkel!!! Ze hebben mooie en super producten Hele fijne kwaliteit en alles word netjes geleverd zoals je als klant verwscht daarnaast wordt je netjes met alles geholpen mocht je vragen he... Toon meer
Herinneringen moet je koesteren, bewaar ze in of op de mooiste houten items.
Nederland
- houtenherinnering.nl
De tekendoos is super mooi !
Super service en vriendelijk!!
Super service en vriendelijke communicatie. Zelfs nog extra moeite doen om te klant te bereiken word erg gewaardeerd! Ook wanneer iets toch niet op voorraad bleek te zijn super leuk opgelost! Ik ben een blije klant en kom zeker terug!
We hebben een super leuke…
We hebben een super leuke gepersonaliseerde tekendoos ontvangen. Heel blij mee!
Super blij met de geboorte kist
De kist heb ik laten bedrukken met het geboorte kaartje, het is erg mooi geworden.
Super netjes geholpen en hele mooie…
Super netjes geholpen en hele mooie producten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Erg mooie spaarpotjes!
Leuke producten
Prima verpakt, snelle levering! Mooie kwaliteit en gave prints. Leuke producten en prima prijs kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden!
snelle levering mooi en goed verpakt en…
snelle levering mooi en goed verpakt en goeie kwaliteit stof en erg mooi bedrukt zeer tevreden
Blij met geboorteplankje !
Fijne webshop!
Fijne webshop, hele goede prijs/kwaliteitverhouding en goede service. Top!
Goede prijs kwaliteit!
Goede service en leuke producten!
Super leuke en unieke items
Super leuke en unieke items! Alles is goed bespreekbaar, er wordt mee gedacht en indien gewenst krijg je een voorbeeld te zien. Super snelle levering ook!!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Hele leuke producten, mijn eigen kinderen blij kunnen maken maar ook anderen als kraamcadeau.
Blij met Youngprints
Super mooi product. Met zorg ingepakt en verstuurd. Top service. Mijn vraag per mail was erg netjes en snel beantwoord. Daar worden wij blij van !
Kleine petjes
Hele leuke producten besteld!
Alleen jammer dat de petjes echt een kindermaatje zijn, daar onze zoon een groter hoofdje heeft dan gemiddelde kinderen en het petje helaas niet past.
Top!
2 keer een bestelling geplaatst bij Youngprints en 2 keer super tevreden. Goede service, super vriendelijk en hele mooie producten. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen!
3 geboortekisten
3 geboortekisten besteld. Super goede en fijne service en mooi product!
Top webshop!
Top webshop!