Zeker hier niets kopen!
Zeker hier niets kopen!
Helemaal niet tevreden van dit bedrijf.
Bij de plaatsing kwamen al onprofessionele plaatsers langs, het leek wel of onze oma en opa de lamellen kwamen plaatsen als flexi job. Resultaat was dan ook lamellen die in een verschillende richting opgingen.
Zaakvoerder terug moeten laten komen.
Meneer heeft toen ook een fout in de afstelling gemaakt van een andere lamel op een slaapkamer waardoor deze terug naar de fabriek moest en we hier ook een tijd zonder zaten.
We hebben allemaal shutters met een afstandsbediening gekocht. Na 3 jaar bleek de motor van 1 lamel kapot te zijn.
Dit viel volgens de zaakvoerder niet meer onder garantie. Na gevraagd te hebben waar we dan een nieuwe motor konden kopen kregen we de reactie dat er dan toch 5 jaar garantie op zat, maar omdat we de batterij eruit hadden gehaald telde dit helaas niet meer. Na veel discussie hebben we dit uiteindelijk dan toch mogen opsturen, maar we moesten wachten van de zaakvoerder. Lamel is kapot gegaan in augustus 2024, zaakvoerder is deze komen ophalen in februari 2025!
Beste van alles is dat de lamel pas in oktober 2025 terug werd geleverd. Zaakvoerder wou deze dan gewoon komen afzetten onder “het afdak of zo”.
Resultaat, we hebben 1 jaar en 2 maanden zonder zonwering gezeten dus wel erg veel geduld uitgeoefend.
Lamellen zelf afgehaald, zelf terug opgehangen. Ik vraag aan de zaakvoerder of de connectie tussen de afstandsbediening en lamel nog werkzaam is, dit zou geen probleem zijn.
Zoals wel gedacht, geen connectie tussen afstandsbediening en lamel.
Meneer had al aangegeven dat het zo druk was, hij zou dit niet snel kunnen komen maken.
Op 14/10 stuur ik een bericht wanneer hij dit kan komen maken, opeens lukt het 22/10 al, mits een vergoeding van € 62! Excl btw.
Ik heb hem bij plaatsing al connectie zien maken met de lamel, dit duurt voor meneer nog geen 10 minuten. Hij zegt dat zijn werkuren niet onder de service vallen.
Als ik dan een handleiding vraag dan krijg ik de reactie dat hij niet in geautomatiseerde lamellen doet, enkel manueel, maar hij heeft ons dit wel verkocht?
Hij heeft geen handleiding, dit zou in het doosje van de afstandsbediening zitten (niet waar).
Zeer slechte service en producten die na 3 jaar de geest geven, nochtans meer dan 1600 euro 4 jaar geleden voor de lamellen betaald (ja, die lamellen waar meneer niet in handelt).
Allemaal prima voor de lage prijs, maar je mag geen probleem met je product hebben.
Ondertussen zitten we weer met een lamel wat op 1/5de hangt.
De prijs die hij een tijdje geleden heeft gewonnen kan hij wat ons betreft meteen terug inleveren.
Hier bestellen wij nooit meer iets!
Helaas kunnen wij ons ook niet vinden in de reactie hieronder van de zaakvoerder, naar onze mening staan in dat verhaal ook weer onwaarheden.

Antwoord van Houtenshutters