HoutParadijs Reviews

1. Houtbewerker
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Bij Houtparadijs.nl geloven we dat producten voor huis en dier niet alleen functioneel hoeven te zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging mogen vormen aan je interieur. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in unieke houten krabpalen van duurzaam suarhout. Deze krabpalen zijn niet alleen sterk en stabiel voor jouw kat, maar ook een natuurlijk en warm designobject in je woonkamer. Iedere krabpaal wordt met zorg geselecteerd en handgemaakt, waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is – echt een stukje vakmanschap. Naast onze krabpalen vind je bij ons een groeiend assortiment houten woonaccessoires en producten voor huis en dier. Denk hierbij aan sfeervolle decoratie en praktische oplossingen die passen binnen elke stijl leefomgeving. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit en worden met aandacht gemaakt, zodat jij ze in perfecte staat ontvangt. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We hechten veel waarde aan persoonlijke service en duidelijke communicatie. Of je nu vragen hebt over een product, advies wilt over onderhoud of hulp nodig hebt bij een bestelling: wij staan voor je klaar. ✔ Duurzaam suarhout ✔ Robuuste en stijlvolle ontwerpen ✔ Persoonlijke en betrouwbare service Ontdek zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor Houtparadijs.nl en ervaar het verschil van écht houten producten voor huis en dier.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

mooie drinkbak

Snelle levering mooie drinkbak. De bakjes waren alleen vies toen ze aankwamen waarschijnlijk gebruikt geweest. Retour gestuurd en niet meer geopemd geweest.

8 juli 2026

Krabpaal Ruby

Ik was op zoek naar een mooie houten krabpaal voor grote katten (Ragdolls). Zo kwam ik bij Houtparadijs terecht. Meteen de Ruby besteld en wat is deze TOP ! Niet alleen kwalitatief en functioneel super, maar ook nog eens fantastisch mooi ! Het is een eyecatcher in mijn woonkamer.
Mijn katten en ik zijn erg tevreden 😊
Ik overweeg zelfs om een tweede bij te kopen 🐾😊

20 april 2026

Prachtige suarhout kwaliteitspaal

We hebben bij houtparadijs een klein paaltje gekocht, op maat gemaakt met een slaapgedeelte (een grote versie hadden we al). Ja, wat een geweldig object! Helemaal passend bij ons bijzondere aquarium. Lola en Cliff hebben nu eerste rang zicht op de visjes en dat is net wat ze wilden!! Zij blij, wij ook blij!

Het was overigens keurig ingepakt, dikke rollen bubbeltjesfolie erover. kwam met speciaaltransport. Keurig voor mekaar! 👍

29 januari 2026

Top kwaliteit en geweldige service.

Super tevreden met de zelfgemaakte krabpaal. Je ziet dat hij met zorg en vakmanschap is gemaakt. Stevig, mooi ontwerp en perfect voor mijn 3 grote britjes.
De service is erg klantvriendelijk, reageren snel en denken met je mee.
Absoluut een aanrader!

5 februari 2026

Krabpaal/ pronkstuk

Vandaag de krabpaal ontvangen. Hij is prachtig,stevig en echt vakmanschap. Hele fijne communicatie,reageren snel ,sturen foto's! Mijn katten zullen er veel plezier van hebben...top!

26 januari 2026

Goede kwaliteit

Super blij mee is erg mooi en heel stevig. Je kunt de vakmanschap echt zien, het hout zelf is een erg goede kwaliteit. Perfect voor grotere katten.

31 oktober 2025
Logo HoutParadijs

Antwoord van HoutParadijs

Hallo Kelly, dank je wel voor je mooie review. Zou je contact met ons op willen nemen. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen met het sisal. Mvg Diana, houtparadijs

Fantastisch

Het product is super !
Communicatie ging super, je wordt van alles op de hoogte gehouden, heel fijn en leuk ! Absoluut een aanrader.

6 augustus 2025
Logo HoutParadijs

Antwoord van HoutParadijs

Dank je wel voor je lieve review 🥰 veel plezier met jullie mooie krabpaal 🐈‍⬛🐈‍⬛