Echte vakmanschap: prachtige nieuwe houten kozijnen en voordeur. Houtte heeft bij ons aan de voorgevel 4 nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst, inclusief glas, het inpakken van het bes... Toon meer
Een fijn bedrijf voor het plaatsen van houten kozijnen. Kleinschalig met veel aandacht en goed advies voor de klant. Snelle levering en vakkundige plaatsing. Communicatie verliep heel prettig. Een ech... Toon meer
Uitstekend werk geleverd! Houtte heeft bij ons in Lunteren diverse ramen met kozijnen vervangen, en de voordeur en achterdeur met kozijn. Hendrik denkt mee en geeft goed advies, daarna ontvingen we... Toon meer
SPECIALIST IN HOUTEN KOZIJNEN & TRAPPEN Wij leveren én plaatsen je houten kozijnen, ramen, deuren én trappen compleet. Bij ons is dit standaard maatwerk: je krijgt advies én een creatie dat alleen bij jouw huis past. Samen gaan we voor een subliem eindresultaat. Wat wil jij door HOUTTE laten vervangen?
Nieuwe Veenendaalseweg 186, 3911 MP, Rhenen, Nederland
- 0317-228044
- info@houtte.nl
- houtte.nl
Echt vakmanschap: nieuwe kozijnen en voordeur
Echte vakmanschap: prachtige nieuwe houten kozijnen en voordeur.
Houtte heeft bij ons aan de voorgevel 4 nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst, inclusief glas, het inpakken van het bestaande glas-in-lood en de voorzetwand in de woonkamer direct meegenomen.
Tijdens het voortraject heeft Hendrik ons voorzien van uitstekend advies en er voor gezorgd dat de details van een 1900 huis helemaal terugkomen in de nieuwe kozijnen. Van dorpels, tot verhoudingen.
Service, communicatie en het afwerkingsniveau is zeer goed. Er waren een paar kleine tegenslagen, maar dit werd consequent netjes en goed opgepakt waardoor het nooit als een probleem heeft gevoeld.
Hendrik en Ed hebben mooi werk geleverd en we zijn heel erg blij met het resultaat. Echte vakmannen bij Houtte!
Fijn bedrijf voor het plaatsen van houten kozijnen.
Een fijn bedrijf voor het plaatsen van houten kozijnen. Kleinschalig met veel aandacht en goed advies voor de klant. Snelle levering en vakkundige plaatsing. Communicatie verliep heel prettig. Een echte aanrader!
Wat een fijn bedrijf
Duidelijke en snelle communicatie, geen lange termijnen, snelle levering. We zijn super blij met het eindresultaat.
Goede vakmensen!
Snel en netjes gewerkt
Er kon snel geleverd en geplaatst worden. Communicatie en afstemming liep prettig, met begrip voor elkaar en samen dingen bespreekbaar maken om tot iets moois te komen. Er wordt verder gedacht dan de neus lang is. Daar hou ik van! Resultaat mag er zijn!
Vervanging oud kozijn (jaren 30) en plaatsen triple glas
Prettige en duidelijke communicatie van tevoren en op de dag van montage. Alles wordt keurig uitgevoerd en opgeleverd. Ze kwamen hier nog enkele verrassingen tegen met het kozijn verwijderen maar dit werd heel professioneel opgelost! Zeer zeker aan te raden!
Uitstekend werk geleverd
Uitstekend werk geleverd!
Houtte heeft bij ons in Lunteren diverse ramen met kozijnen vervangen, en de voordeur en achterdeur met kozijn. Hendrik denkt mee en geeft goed advies, daarna ontvingen we een nette offerte en is het uitgevoerd. Top kwaliteit materiaal en netjes werk geleverd. We hebben nu ook opdracht gegeven voor het bouwen van een erker aan de voorzijde van ons huis. Echt een
aanrader!
Offerte gevraagd voor vervangen van 2 kozijnen.
Offerte gevraagd voor vervangen van 3 kozijnen. Op basis van aansprekende offerte 2 man geweest om in te meten, vriendelijk en duidelijk, geluisterd naar onze wensen. Dag van plaatsen goed verlopen al was het steenkoud. Netjes gewerkt en opgeruimd. Vriendelijke mannen. Resultaat is prima en volgens wens. We komen later voor ander kozijn zeker terug.
Houtte kozijnen / HR++ glas
Bijna alle ramen en kozijnen zijn bij ons in Utrecht vervangen door Houtte, verspreid over een periode van ongeveer een jaar. Het contact verliep gedurende het hele traject prettig en professioneel.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: de prijs is scherp, maar de kwaliteit en service zijn zelfs nog beter. Een klein probleem waarbij een raam niet goed open kon vanwege ons plafond en een steunbalk werd bovendien snel en vakkundig opgelost. Kortom, zeer tevreden over zowel het resultaat als de service.
tevreden over nieuwe ramen
Wij zijn erg tevreden over twee nieuwe ramen die we hebben laten vervangen vanwege houtrot in de kozijnen. Er is heel netjes gewerkt en wij zijn blij met zoveel stilte in de nacht. Prettige communicatie.
Vanaf het eerste contact tot en met de…
Enorm tevreden over Marianne en Hendrik!
Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles uitstekend verlopen. Afspraken worden netjes nagekomen, het advies is deskundig en eerlijk, en de montage is zeer netjes uitgevoerd. Er is duidelijk vakmanschap en oog voor detail. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Vaste trap en traphek
Vaste trap naar zolder laten maken en plaatsen en later nog een traphek. Kon snel gerealiseerd worden.
Erg blij mee! Ze werken netjes en vakkundig. Ziet er goed uit.
Echt vakmanschap en fijne service
Echt vakmanschap en fijne service. Er is goed meegedacht over het ontwerp en de plaatsing. Afspraken zijn goed nagekomen en wij zijn heel blij met het resultaat.
Fijn betrouwbaar bedrijf.
Heel zorgvuldig in adviseren en afwerking. Communicatie is goed, maar heeft soms wat aansporing nodig. Geeft ruimte om alles heel goed te overwegen en terug te komen io beslissingen.
Producten zijn prachtig.
Zeer fijn bedrijf
Zeer fijn bedrijf die met je meedenkt. Goed advies, oog voor detail en vakmanschap. Zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat en komen er graag terug voor de volgende klus.
Bij Houtte vind je echt vakmanschap!
Vakmanschap, oog voor detail en professioneel in alle opzichten. Al vanaf het eerste moment dat we contact hadden met Houtte verliep onze aanvraag voor het vervangen van de totale pui van onze woning vlekkeloos, transparant en de communicatie eromheen heel prettig. Wij zijn onder de indruk van het vakmanschap van Hendrik en zijn collega's: de pui bestaat uit 1 stuk en beslaat 3 verdiepingen en past perfect. Al vanaf de eerste online kennismaking ontstond vertrouwen in hun kunde en kennis en dat heeft het hele team ook waargemaakt!
Nieuwe kozijnen van Houtte
Hendrik heeft onze nieuwe schuifpui en een groot aantal nieuwe kozijnen en buitendeuren geplaatst. Hij werkt met deskundige en vriendelijke vakmensen en is een betrouwbare aannemer gebleken die meedenkt en goede uitleg geeft. De kozijnen van timmerfabriek De Grebbe zijn mooi en degelijk, met een goede laag verf zodat ze ook goed stabiel zijn als het even duurt voordat de schilder komt. Heel tevreden!
Zeer tevreden
Ons kozijn is vakkundig vervangen door Houtte. Bij het opmeten werd ruim de tijd genomen en goede adviezen gegeven. We zijn erg tevreden met het resultaat!
Top kwaliteit en service geleverd
Hendrik en zijn team hebben ons huis uit 1905 volledig voorzien van nieuwe houten kozijnen en deuren. Dat was een mega klus met veel impact, maar de mannen hebben keurig gewerkt en een fantastisch resultaat opgeleverd. We hebben er nog elke dag plezier van.
Blij met houten kozijnen en…
Blij met de nieuwe houten kozijnen en de pui. Het geeft zoveel meer ruimte en licht in huis.
Absoluut een aanrader!
Sinds vorig jaar hebben wij een Houtte trap in huis, en daar zijn wij zeer tevreden over. Dankzij de persoonlijke aanpak van Hendrik kregen we precies de trap die bij ons huis past. Het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, verliep soepel en professioneel. De trap is een echte eyecatcher geworden. Absoluut een aanrader!