Ik heb hulp gevraagd via deze website. Meerdere hoveniers hebben contact met mij gezocht en daarbij het ik de hovenier waarvan ik dacht dat hij mij het beste zou kunnen helpen gekozen. Het was m... Toon meer
Henk en Thomas zijn hardwerkende eerlijke mannen, vader en zoon. Ze hebben onze wensen goed begrepen en Thomas heeft een prachtig ontwerp op papier gezet. En dit ontwerp is daadwerkelijk omgezet in e... Toon meer
Hardwerkend team, meedenkend met ontwerp en constant overleg tijdens uitvoering. Komt afspraken na. Sander is correct, eerlijk en fijn om mee te werken, al met al een fijn hoveniersbedrijf. En... Toon meer
Hovenier.nl is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar hulp met een klus in de tuin in contact kunnen komen met professionele hoveniersbedrijven uit hun omgeving. Bezoekers kunnen gratis en zonder verplichtingen hun klus plaatsen op Hovenier.nl, waar hoveniers dan op kunnen reageren door een offerte uit te brengen of een afspraak te maken.
Jan Joostenstraat 6, 6687AC, Angeren, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het is erg efficiënt als je iemand zoekt.
Contact snel gelegd en afspraken gemaakt.

Antwoord van Hovenier.nl
Kreeg na plaatsing gelijk al reacties, fijne duidelijke site.

Antwoord van Hovenier.nl
Ik ben tevreden over het nette werk wat geleverd is. Boom mooi gesnoeid. Vriendelijke hoveniers.

Antwoord van Hovenier.nl
Het was makkelijk en eenvoudig om een opdracht te plaatsen. Na afloop van de klus heb ik via de toegezonden mail ook een review kunnen schrijven over de hovenier. Waar ik overigens ook erg tervreden over ben.

Antwoord van Hovenier.nl
Hovenier.nl maakte het makkelijk om iemand te vinden voor een VTA. Zelf kon ik geen hovenier vinden in de buurt die dit uit kon voeren. Via Hovenier.nl nam iemand zelf contact met mij op. En de klus is ondertussen naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Antwoord van Hovenier.nl
Ik ontving snel de naam van een hovenier. Van Huigenbosch heeft de klus snel en vriendelijk geklaard plus het afval opgeruimd! M’n tuin ziet er weer prima uit!

Antwoord van Hovenier.nl
Zeer professioneel en snel,komen afspraken na en was zo tevreden dat we extra werkzaamheden hebben laten doen. Ook die waren snel klaar en vakkundig gedaan. Echt een aanrader.

Antwoord van Hovenier.nl
Handig om zo hoveniers te vinden en hen een offerte te laten maken.

Antwoord van Hovenier.nl
Duidelijk en vriendelijk in overleg.
Goede en snelle werkers en oog voor detail.

Antwoord van Hovenier.nl
Even een hovenier zoeken via het internet is lastig. Deze site maakte het vinden van de (juiste) hovenier een stuk makkelijker.

Antwoord van Hovenier.nl
Alles wat voor af afgesproken was netjes en professioneel uitgevoerd
Vriendelijk en rustig .
Laten Alles keurig netjes achter.

Antwoord van Hovenier.nl
Via website snel een goede hovenier gevonden. Prima!

Antwoord van Hovenier.nl
Op 15-3-2025 deed ik een aanvraag op deze site. Twee dagen later kreeg ik de melding dan mijn aanvraag was doorgezet naar Homedeal.nl want dat zou de kans op reacties vergroten. Niets bleek minder waar. Nooit meer iets van deze sites vernomen dus zelf maar op zoek gegaan naar een hovenier en dat lukte gelukkig erg snel.

Antwoord van Hovenier.nl
Hij heeft gereageerd en is bij ons geweest met plannen en een offerte. Heel beleeft en niet te veel geld maar heel redelijk, hij gaat alles hier inrichten binnenkort, het is nog niet gedaan maar wij verwachten goede werk van zo een beleefd persoon.

Antwoord van Hovenier.nl
Ik ben snel en goed geholpen door A. OSKAN. Communicatie en overleg verliepen prima. Achteraf bleek de tuindeur toch niet goed te sluiten maar kwam Arjan direct terug om dit te verhelpen. Prima!!