Ik heb ongewenst een (betaald)profiel en kan het niet stopzetten ondanks meerdere meldingen. Men reageert niet of vaag op mijn mails en schrijft zomaar bedragen af.

Bij mij op de rekening staan 3 incasso's gemeld voor dinsdag 16 juli van dit bedrijf. heb deze rekening daarom geblokkeerd En deze incasso ook. Als ik niet weet waar ik voor betaald heb en waar di... Toon meer

Vriendelijk snel geregelt denken met.je mee wat voor jou goedkoper is en doen je een super aanbod

Zelfs 1 ster niet eens waard fraudeurs Me bank heeft alles me van me geblokkeerd omdat jullie meerdere keren willen geld eraf halen en heb al proberen contact te hebben met de desk maar geen gehoor... Toon meer

1. Internetmarketing

Advanced In-House Production Cycle for Web Management Needs

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Ik heb ongewenst een (betaald)profiel…

3 februari 2026

Beste klant,
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Helaas hebben we uw account niet kunnen vinden op basis van de informatie die u in uw beoordeling heeft verstrekt.
Om u snel te kunnen helpen en het probleem op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@howlogickft.com met uw bestelgegevens of andere relevante informatie.

Dit is een scam!!!!

Dit is een scam!!!!. Niet mee in zee gaan. Ik heb nooit abonnement gemaakt, nooit die site gezien en toch kreeg ik rekeningen en incasso achteraan. Als je met deze lieden te maken krijgt, gelijk naar de politie.

19 januari 2026

Customer Service Manager

Helaas kan ik mij niet afmelden bij…

Helaas kan ik mij niet afmelden bij Howlogic Kft wat moet ik doen.

19 januari 2026

Oplichters!!!!!!

Ik heb hier een tijdje geleden een proefabonnement afgesloten voor 14 dagen, die ik 1 dag na het afsluiten weer heb opgezegd. Maar toch kreeg 2 weken later weer een incasso van €39’99 euro, terwijl ik had geannuleerd. Dus ik bel de klantenservice om te zeggen dat ze mijn abonnement moet stopzetten. Dus die vrouw zegt dat ze dat heeft gedaan, na dat gesprek kreeg ik een bevestigingsmail. Dus ik dacht dat het nu geregeld was, maar toen kreeg ik weer een incasso. Dus ik bel weer die klantenservice en die zegt dat ik toestemming heb gegeven om mijn abonnement te verlengen bij andere sites, wat ik niet heb gedaan. Dus ik zeg weer om alles op te zeggen en dan zegt hij weer dat hij dat heeft gedaan, en krijg ik weer een zelfde bevestigingsmail. Dus ik dacht dat het nu echt was geregeld, en dan krijg ik weer een incasso van hun, dus ze hebben in 2-3 weken ongeveer al €100 van mijn rekening afgeschreven. Nu na die laatste incasso heb ik de bank gebeld om dit bedrijf te blokkeren zodat ze geen geld meer van mijn rekening af kunnen schrijven. Want dit zelf met het bedrijf regelen is niet te doen omdat het gewoon oplichters zijn. Dus mocht je ook incasso’s blijven krijgen, gewoon de banken bellen en het uitleggen en dan blokkeren zij dat bedrijf voor je. Ook kan je verder nog het geld terugboeken wat er is afgeschreven.

Dus sluit A.U.B geen abonnement(en) af bij dit bedrijf!

4 december 2025

Customer Service Manager

Vriendelijk snel geregelt denken met.je…

27 november 2025

Dear Customer,
Thank you for taking the time to share your feedback with us.
We truly appreciate hearing from our customers and value your input as it helps us improve our services.
Best regards,
Customer Service Manager

Vreselijke app niet instemmen met…

Vreselijke app niet instemmen met schadeclaims ze proberen je bang te maken en onder druk te zetten e mails verwijderen en rekening blokkeren
Vertrouw ze niet

14 november 2025

Customer Service Manager

Oplichting, meteen terugstorten en rapporteren!

Oplichting, meteen terugstorten en rapporteren!
Ik heb me nergens voor aangemeld en de bedragen die ze in een paar maanden afschreven kwam al neer op 250 euro!! Scammers!!

28 oktober 2025

Customer Service Manager

Op eens een automatische incasso van…

Op eens een automatische incasso van 35,99 staat niet bij waar het voor is dus incasso geweigerd dus zeg eerst waar het voor is word mooi niet voor betaald

21 oktober 2025

100% scam

Watch out for these People they scam!

14 oktober 2025

Dear Customer,
We are sorry to hear that you had a negative experience. Unfortunately, we could not locate your account based on the information provided in your review.
In order for us to assist you and resolve the matter promptly, we kindly ask you to contact us at support@howlogickft.com with your order details or any relevant information.
We are committed to helping you and ensuring a positive resolution.
Best regards,

Zelfs 1 ster niet eens waard fraudeurs

Zelfs 1 ster niet eens waard fraudeurs
Me bank heeft alles me van me geblokkeerd omdat jullie meerdere keren willen geld eraf halen en heb al proberen contact te hebben met de desk maar geen gehoor of iets en nu 2 mails gestuurd naar jullie want ga geen ene rot cent meer betalen ik ben geen gek en me bank heeft alles geblokkeerd zodat er niks meer af kunt

3 oktober 2025

Customer Service Manager

Halen zo maar geld van je rekening

Halen zo maar geld van je rekening . Maar heb de incasso geblokkeerd weet iemand wat ze nu gaan doen ?

29 september 2025

Oplichters!!!!!!!!

23 september 2025

Customer Service Manager

Minder dan 1 ster kon niet willen…

Minder dan 1 ster kon niet willen steeds geld afschrijven voor niks ken jullie niet eens.

25 september 2025

Frauduleus bedrijf

Frauduleus bedrijf, contact gehad met hun helpdesk zowel via mail als telefonisch, maar alsnog blijven ze automatische incasso verzoeken sturen, deze via de bank geblokkeerd. Mensen pas op voor dit bedrijf.

23 september 2025

Schandalig

Schandalig, mijn kind heeft mijn telefoon en is doorgelink. Nu abonnement kosten betalen maal 4 en morgen incasseren dus aangifte gedaan bij politie en de ABN, Zit in mijn herroepingsrecht! Dit gaat echt ver. Bizarrrr en wil een oplossing! Morgen volgen meer aangiftes of er komt een oplossing! Net gemeld ook bij BOOS!

8 september 2025

Customer Service Manager

Geen idee wat dit bedrijf doet!

Ik heb geen idee wat dit bedrijf inhoudt, wat het doet en waar ik ooit op heb geklikt. Maar ook bij mij is er geld geïncasseerd, weet iemand überhaupt wat voor diensten dit bedrijf uitvoert?

22 augustus 2025

Customer Service Manager

Er is gewoon geld afgeschreven van mijn…

Er is gewoon geld afgeschreven van mijn bankrekening, en ik ben me nergens van bewust! dus gelijk gestorneerd en automatische incasso ingetrokken. Dat dit zo maar kan?

22 juli 2025

Ongewild. Geld afhalen 16 en 17 julie

Waarom kunnen jullie geen einde maken aan die ongewilde site die ik opende omdat een vrouw dat zo opgaf om af te spreken ik heb de site bijna niet meer gebruikt en toch halen jullie zomaar geld af en zelfs twee maal op twee. Dagen dat is toch oplichterij hopelijk kunnen jullie het nog oplossen dank bij voorbaat

16 juli 2025

Bedriegers

Bedriegers. Gewoon geld van mn rekening gehaald..

18 juni 2025

Customer Service Manager

Er wors steeds 51 euro van mijn…

Er wors steeds 51 euro van mijn rekening gehqald ik heb het al meerdere keren willen stopzetten maar er gebeurd niks, dit gaat al 2 maand zo

6 mei 2025