1. Autobedrijf/Garage
  2. Autoreparatie en -onderhoud
  3. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HP Autoservice ApS tilbyder reparation af din bil på bilværkstedet i Hørup

• Kallehave 1, 6470, Sydals, Verenigde Staten

• hp-auto.dk

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Jag köpte bilen på hp auto uppsala

Jag köpte bilen på hp auto uppsala. När jag ägt bilen 2 veckor slutade acn fungera. Efter kontakt med en lokal verkstad konstaterade man att ac kompressorn skurit. 3 månaders tsg garanti täcker tydligen inte felet och bemötandet från personalen va väll i stil med "haha skyll dig själv". Dom tar inget ansvar över huvud taget för, enligt dom "slitdelar" som fungerade när man körde därifrån. De va deras egna ord. Sista gången jag handlar av dom

18 augustus 2025

Her betaler man for reklamationen...

Det starter med, at min bil drypper med olie. Jeg henvender mig så til H.P. Autoservice ApS i Hørup d. 16/10 Kl: 15:25, ang. Problemet.

De siger, at jeg kan køre bilen ud til dem, og de vil finde fejlen.

De ringer så tilbage, dagen efter d. 17/10 Kl: 13:23 med en melding om, hvad fejlen er, og vi bliver enige om at få udbedret ved dem.

Jeg ringer igen d. 24/10 Kl: 13:55, for at få en status på, hvor langt de er med min bil. Det ville tage lidt ekstra tid, da der manglede reservedele.

D. 26/10 bliver jeg så ringet op Kl: 13:31, med at min bil er færdig.

Jeg betaler regningen, samme dag på: 4.857,11,-

Multirem, 243,10,-

Arbejdsløn, 1.853,-

Div. Materialer. 55,59,-
eks. moms

Jeg konstaterer så kort tid senere, at bilen stadig dryppede med olie, og kontaktede så værkstedet d. 6/11 Kl: 07:46. Vi aftaler at jeg kommer med bilen igen, så de kan udbedre fejlen.

D. 10/11 Kl: 12:33 ringer de og fortæller, at den var utæt ved bundkaret og at de vil begynde at reparere bilen.

D. 16/11 Kl: 13:51 ringer jeg for at høre, hvad status er på bilen og får at vide, at den forventes færdig d. 17/11. Ydermere fik jeg at vide at jeg ikke skulle betale for timerne, men skulle betale for olie, da der er brugt 3L á 148,- pr. L eks. Moms.

D. 17/11 Kl: 11:55 ringer de og siger, at bilen kan afhentes igen. Da værkstedet ville være lukket inden jeg nåede derud, aftaler vi at jeg bare kan hente bilen og aflevere lånebilen.

Her finder jeg så til min store overraskelse en regning på: 3.060,05,-
Der skal i alt betales for:

Olie 3L, 444,-

Miljø olie, 27,-

Pakning for bundprop, 12,50,-

Bundkar rep sæt, 55,95,-

Arbejdsløn, 1.853,-

Diverse materialer, 55,59,-
eks. Moms.

Det jeg er uenig i her er, hvorfor jeg skal betale for denne reparation, da jeg allerede har betalt for det samme problem én gang d. 26/10.

Og hvorfor der er brugt 3L olie, da det gamle sagtens kunne genbruges.

Et nyt problem er opstået, da det åbenbart har været nødvendigt, at skære udstødningen over for at få bundkaret af. Dette har resulteret i at, den nu hamrer op i undervognen under acceleration.

Kabineblæseren virkede ikke da jeg hentede bilen, men dette viste sig at være stikket, som var pillet ud af ukendte årsager.

Fik aldrig et svar fra dem...

27 mei 2018

Is dit jouw bedrijf?