Pænere end ny!
Super flot resultat, pænere end ny.
Super flot polering og coating. Der skulle jeg have gjort for længe siden!
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super flot resultat, pænere end ny.
Super flot polering og coating. Der skulle jeg have gjort for længe siden!
Har benyttet HQ Detailing til flere af mine biler , altid super flot arbejde, Simon har en unik evne samt mange års erfaring da det kræve særlige skills til at polere og coate veteran biler skånsomt og respektfuldt.
Har også fået lavet lidt folie arbejde (Chrome delete) med samme høje kvalitet.
Har lige haft min Volvo XC60 i Simons hænder hvor han havde frit spil - resultatet er blevet mega godt. Har tidligere haft en bil i hans butik det var derfor jeg kom igen. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra - så hvis du vil gøre noget godt for din bil så besøg Simon 🙏👍
Find et andet sted !! vi skulle have folie på vores kofanger som var blevet skiftet ( model Y ) i Dark Grey Satin ( har ikke brugt dem før ), vi aftalte at komme d 6/3 , og vi snakkede sammen d 19/2 ( han skulle bestille folien hjem )
Dagen før skriver jeg til Simon om vi stadig har en aftale og om folien er kommet ( da jeg intet har hørt fra ham ) Han skriver så han der var sket noget med leveringen af vi skulle skrives ved ugen efter
Har stadig intet hørt ( der er gået 1 uge nu ) så har fundet et professionelt sted at få det lavet nu
Alle andre folie steder ( har snakket med en del efter Simon ) ligger inde med denne farve eller kan få den hjem på max 2 dage
Det virker som en hobby projekt/firma Simon har kørende ( han bor i Sverige åbenbart)
At man smider sit kundes nr væk og lader som ingenting , bekræfter mig bare endnu mere i hvor proffesionelle de er
Mit råd er et finde noget andet og ikke spilde tiden her
Svar : har rettet det til så det stemmer , have fået byttet tingene lidt rundt , men det ændre ikke min mening om firmaet
Svar 2 : Korrespondancen er primært over messenger, så det med telenr er "blevet væk" fordi de får for mange opkald er noget sludder , de kunne bare skrive tilbage på messenger :D

Antwoord van HQ Detailing
Fik lavet Chrome Delete på min tiguan Nøj det blev godt. Lang bedre end jeg nogensinde havde håbet meget tilfreds
Först och främst är Simon riktigt trevlig att ha och göra med, väldigt bra kommunikation.👍
I mitt fall blev det full PPF plus keramiskt skydd på det och resultatet var fantastiskt!
Bra tips för att underhålla allt nu i efterhand.
Kan rekommendera HQ detailing alla dagar och kommer definitivt återkomma.👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan på det varmeste anbefale HQ Detailing.
Jeg har fået lavet keramisk coating samt folie/striber, og resultatet er helt i top. Bilen står nu spejlblank, lakken har fået en dybde og finish, der virkelig kan ses, og striberne er monteret knivskarpt og præcist, præcis som aftalt.
Der er tydelig sans for detaljer, god rådgivning undervejs og en professionel tilgang hele vejen igennem. Man mærker tydeligt, at der bliver lagt tid, omhu og stolthed i arbejdet – ikke bare noget, der skal være hurtigt færdigt.
Jeg er ekstremt tilfreds med både processen og det endelige resultat og vil uden tøven bruge HQ Detailing igen og anbefale dem til andre.
Behagelig og tryg oplevelse samt et glimrende resultat. Ville gøre det igen.
Nem tilgængelig over FB. Godt tilbud, god modtagelse, forklarer hvad der skal ske, evt tilkøb af yderligere ydelse uden at være pågående.
Vi har så fået en ny bil tilbage, flot arbejde.
Otroligt trevlig kille som äger företaget. Tog sig extra tid för att han inte var nöjd med resultatet och gjorde det bättre vilket slutade med att slutresultatet var väldigt bra! Tesla model Y
Kan inte säga annat än bra ord om HQ, noggranna, trevliga & duktiga.
Rekommenderar starkt.
Super service super detalje orienteret jeg vil klart anbefale dem til andre så de også kan få en flot skinnende bil så den er nem at holde når den har får keramisk coating.👌🏻
Mycket trevlig upplevelse . Fick bilen polerad och keramiskt på det och kan bara säga att Simon är en kille som vet vad han gör och resultat var grymt . Jag är helnöjd . Ska tillägga att det var en fantastisk kommunikation med med företaget
Jeg fik lavet coating på min Volvo XC90 Recharge, og det hele blev håndteret yderst professionelt af Simon. Han er både kompetent, engageret og virkelig god til at rådgive – både før, under og efter behandlingen. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og oplevede en ægte passion for det gode håndværk. Resultatet taler for sig selv: bilen står skarpt og velbeskyttet.
Kan varmt anbefales!
Erol
Otroligt bra resultat! Mycket värt pengarna då det blir gjort ordentligt. Trevligt kundbemötande & erbjöd tips på bra bilvårdsprodukter för att bibehålla resultatet. Kan varmt rekommendera!
Super Servise og kvalitet fået lavet Guld pakke + Coating på Ruder & fælge på Seat Tarraco den er blevet super flot står flottere end da den var ny har lige fået lavet års service og står stadig flot 5 Stjerner herfra, Simon er en pertentlig Ung mand som passer godt på kundernes biler
Bra och noga utfört arbete.
Trevligt bemötande.
Jag har folierat mina bilar tidigare och kan med det som bakgrund verkligen säga att Simon på HQ Detailing Bilvård & Foliering gör ett gediget och professionellt jobb. Han var lyhörd för mina önskemål, noggrann i utförandet och kom dessutom med kreativa lösningar som lyfte helheten. Det märks att han har öga för detaljer och ett genuint engagemang för sitt arbete. Hela processen var smidig från början till slut. Jag är mycket nöjd och kommer definitivt att återkomma som kund. Rekommenderar både Simon och HQ Detailing Bilvård & Foliering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees meer over geverifieerde reviews.