Dwa miesiące bez problemu, potem poprosiłem o wypłatę. Moja wypłata wisi w statusie w trakcie od 23 dni i nic się nie zmienia. Złożyłem wniosek o samowykluczenie na piśmie, trzy dni później znów mogłe... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
wyciąg z banku zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywał rejected. Nie wiem, który komunikat traktować poważnie, bo support cytuje oba. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Aktywny bonus nie pomógł, bo Wanted Dead or a Wild wyglądał jak gra z real balance Kasyno mogło pokazać salda przed kliknięciem spin Godzina w transakcjach nie zgadzała się z mailem
Dokument zdjęcie karty pojawił się jako brak po raz kolejny. Cashout stoi, a panel kasyna daje tylko ogólny komunikat. Zobaczyłem to ponownie Po 9 minutach sytuacja była identyczna.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, szybkości wypłat i jakości obsługi klienta.
Contactgegevens
Houd rekening met het volgende
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Zmiana limitu depozytu nie miała…
Zmiana limitu depozytu nie miała godziny, tylko mętny komunikat w profilu. Przy kasynie to za mało, bo timing ma znaczenie. Case #37226 ma status open i zero treści.
Kasa inna na telefonie.
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł, ale cashier pozwolił wpisać 466 zł.
Dobrze, że sprawdziłem to testowo, bo funkcja kontroli wygląda dziurawo.
Sprawdzone o 23:25
wyciąg z banku zaakceptowano mailem
Runda slotu zawiesiła się na małym…
Runda slotu zawiesiła się na małym ekranie; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał no pięknie Sprawdzałem ponownie O 19:25 panel nadal pokazywał to samo.
To nie jedna wielka awaria
To nie jedna wielka awaria, tylko seria małych błędów w koncie, kasie i bonusie. Po godzinie miałem więcej screenów niż odpowiedzi. Wróciłem do tego bez zmiany.
W połowie rundy slot zamarł na komórce…
W połowie rundy slot zamarł na komórce na danych. Po powrocie saldo było niższe, a w historii kasyna brakowało tej gry lol Panel pokazał 17:13, mail inną godzinę.
baner promocyjny obiecywał spiny za…
baner promocyjny obiecywał spiny za wpłatę, ale nigdy się nie pojawiły, a wsparcie zwalało na opóźnienie.
Grałem w Fruit Party
Grałem w Fruit Party, a licznik wagering prawie nic nie doliczył.
Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry.
Kolejny refresh o 15:10 nic nie dał.
Ostatnio grane odesłało mnie do innego…
Ostatnio grane odesłało mnie do innego automatu niż ten zapisany po sesji. Stawka też wróciła domyślna, więc panel gier raczej nie trzyma ustawień. błąd.
Na małym ekranie slot zatrzymał się w…
Na małym ekranie slot zatrzymał się w najgorszym momencie.
Saldo się zmieniło, a lista rund wyglądała, jakby nic nie zaszło.
Nawet czas w historii wypłat się rozjechał.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Gates of Olympus pokazał grę z realnych środków.
W historii rund nie było prostego rozbicia sald.
Wróciłem do tego o 15:58, bez zmiany.
Dit is Trustpilot