Een hele uitvinding (DEFI)
Een hele uitvinding (DEFI), zelf ben ik een digibeet en was er erg sceptisch over, maar nadat ik me aangemeld had en was begonnen bleek het achteraf niet zo te zijn als ik had verwacht!
Sterker nog ik begon het leuk te vinden en merkte dat het werkte, zelf ben ik met wat struggles begonnen, zoals ik al aangaf ben ik een digibeet, na de cursus gevolgd te hebben kwam ik er persoonlijk zelf niet helemaal uit nog… helaas… maar na gebruik te hebben gemaakt van de yieldr hub communicatie platform waar ik dus mijn issues en vragen geplaatst heb kreeg ik al snel antwoorden en uitleg van de jongens van yieldr en ze hebben mij hier stap voor stap in begeleid! Nu ben ik zelf begonnen met een lage inzet zodat ik zelf alles op me gemak kan bekijken en kan wennen aan het systeem! Het spaargeld wat op mijn bank stond, stond ook stil! Nu pak ik dagelijks zoveel procent fees! Geweldig! Zo blij dat ik laatst een paar euro per dag binnenhaalde op een lage inzet! Nog wat meer meetings volgen en mijzelf educatief voorbereiden In DEFI dan zal het allemaal gemakkelijker gaan en worden die euro’s tientallen euro’s! Ik kan niet wachten!
Jullie zijn een top team! En het voelt als Eén community super bedankt voor alles! ❤️