2,4

1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dygtig behandler ,

Rigtig dygtig behandler ,
Men deres sekretær er desværre langt fra deres niveau.
Hun har ikke det der skal til for at styre kunderne.
Har siddet og ventet 2 gange og ventet omkring 40 min efter min tidsbestilling

14 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sødt personale

Super sødt personale. Kom ind til tiden, fik god forklaring omkring indgrebet og efterfølgende pleje af sår. Top professionelt og en god oplevelse alt i alt, når man nu har taget en fridag

5 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel for andre

Dette er det noget af det mest latterlige oplæg jeg har oplevet. Det er simpelthen umuligt at komme igennem på telefonerne i deres telefontider. Man får konsekvent at vide at telefonen er optaget. Når jeg endelig opgiver at ringe ind (efter mange dage), kører jeg ind til dem og ser at telefonen slet ikke er optaget. Sekretæren sidder der bare. Jeg får aftalt en tid (som har 6 mnd ventetid), og med det samme jeg går ud af døren, ringer jeg igen for at tjekke, og ja, telefonen er optaget.. Det er meget underligt.
Da ventetiden er for lang, finder jeg en anden hudlæge som har tid i samme måned, prøver jeg at ringe ind for at afbestille, men kommer selvfølgelig ikke igennem før efter længere tid.
Nu skal jeg indtale mit cpr nr, som virker meget bøvlet i forhold til alle andre steder hvor man skal indtaste sit cpr nr. Derefter skal jeg indtaste dato og tidspunkt for min tid (igen meget ukonventionel og uklar måde at opgive data over telefonen), og når jeg har fundet frem datoen og klokkeslet, og skal til at indtale tallene, bliver der bare lagt på, og jeg kan ikke komme i gennem igen.
Jeg har sjældent oplevet lignende frustration med en virksomhed. Den eneste sammenligning er parkeringsvagt virksomheder som gør alt for at man ikke kan komme i kontakt med dem. Virkelig frustrerende tilgangsmåde at have for sine patienter.
Nu er jeg igen nødt til at køre ned til dem, for at afbestille min tid, for at ikke skulle betale et gebyr. Hvis dette skulle være retfærdigt burde de betale gebyr for den tid jeg har spildt på at prøve at komme i kontakt med dem.
Mit råd: hold jeg væk fra dem. Det er ikke det værd.

9 november 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke en særlig god "Service"

Ikke en særlig god "Service".

Lægerne er rigtig søde mennesker, der ved hvad de laver. MEN deres service og service tjenester, er virkelig ikke optimalt. De kan ringe til dig, nok så mange gange for at aftale en tid med dig, men du kan ikke ringe tilbage, uden der kommer en telefonsvare, endda når det er indenfor deres såkaldte "telefontid". Samtidig har de ingen sms og eller Mail-tjeneste, hvilket godt kunne være nyttigt.

Sidst men ikke mindst, et gebyr på 250,- for ikke at møde op, hvilket er fint, at det står på deres hjemmeside, men ikke om de ville sige det til dig på noget tidspunkt når du rent faktisk bestiller en tid. Har aldrig fået det afvide, en eneste gang, før jeg kom for sent til en tid. Så det kunne være godt med, mere information på papir, eller bare en kommentar, at de anbefaler man går ind og læser på deres hjemmeside omkring det.

Samlet set en skam, at sådan et sødt og professionelt personale ikke kan udføre en ordentlig nok service.

4 september 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kold pengemaskine

Efter et 1/2 års ventetid kom dagen hvor jeg skulle have kigget på noget arvæv på en finger (det tog max 10 sek), og have kigget på x antal modermærker, hvilket jeg får gjort med ca 3 års mellemrum, ved Hudklinikken. Men “bare ærgerligt”, sidstnævnte stod ikke på henvisningen. Så selvom der var rigelig tid til det vanlige kik på modermærker, blev det ikke gjort, så det er ny henvisning (til x antal kr), og om bag i køen. Jeg var målløs!

7 december 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.