Banner for HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel Reviews

1.065
TrustScore 5 uit 5

4,9

Meerdere keren een auto gehuurd. Altijd top geregeld. Staat meteen klaar op het vliegveld. Prijs ligt lager als bij vele andere verhuurders. Je bent allrisk verzekerd. Met de Corona werden onze vlucht... Toon meer

Het team doet op alle fronten zijn uiterste best om te helpen. Ze denken mee, zijn kundig en heel vriendelijk. De communicatie verloopt soepel en snel. Er worden ook verschillende diensten zoals autov... Toon meer

We hadden nogal wat vragen die werden geduldig beantwoord, wel jammer dat ik geen vaste contactpersoon had,waren er 5 met ieder een eigen email adres, dat communiceren lastiger maakte. We hebben... Toon meer

Ons huis in Ibiza El Paso was heel mooi en erg praktisch ingericht. De firma HuisHurenIbiza had alles tot in de puntjes geregeld en ook de auto die we via HuisHurenIbiza hadden gehuurd stond op de afg... Toon meer

1. Vakantiewoningverhuur

Over HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Bij HuisHurenIbiza helpen we je graag om jouw droomverblijf te vinden. Al 15 jaar verhuren we de mooiste villa’s, huizen en vakantieverblijven op het eiland. Wij zijn daarmee dé Ibiza specialist en marktleider op Ibiza.

Ons aanbod varieert van luxe villa’s en villa’s met privé zwembad tot gezellige, kindvriendelijke huizen – altijd met de persoonlijke service waar we om bekend staan.

Naast ons kantoor in Amsterdam hebben we ook een kantoor op Ibiza. Wij kennen het eiland dan ook goed en weten precies welke villa en locatie het beste bij je wensen past.

Wil je meer van ons zien? Bekijk dan ons villa-aanbod op de website. Of neem een kijkje op onze Instagram!

Over One of a Kind Travel

HuisHurenIbiza maakt onderdeel uit van One of a Kind Travel — ons overkoepelende merk dat al onze bestemmingen samenbrengt, waaronder Ibiza, Val d’Isère en Toscane.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.065)

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een topweek met de familie

De locatie, de villa zelf en de locale service waren conform de huurprijs, zeer goed, maar we hadden ook niets anders verwacht. Met 9 personen had iedereen zijn eigen privacy, maar konden we ook met z’n allen bij elkaar komen. Ik kan het iedereen met een groep tot 10 personen aanraden. Ook de reservering en afwikkeling verliep soepel.

2 november 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Chris, dank voor deze leuke, uitgebreide review!

We zijn super blij om te horen dat jullie vakantie zo naar wens is geweest & kijken er naar uit jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Zonnige groetjes,
Team HuisHurenIbiza

Snelle en prettige reacties op vragen

Snelle en prettige reacties op vragen. Ze denken graag met je mee in mogelijkheden. Het huis is zoals je het verwacht en zoals het omschreven staat.

23 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Beste Nol, hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te lezen dat jullie zo´n positieve ervaring hebben gehad met HuisHurenIbiza.

We kijken er naar uit om jullie de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Zonnige groetjes,
Team HuisHurenIbiza

Super mooie woning op Ibiza gehuurd

Super mooie woning op Ibiza gehuurd. Ik kreeg na de boeking meteen toegang tot eigen portal mat alle info. Voorafgaand aan onze komst goede communicatie met degene die ons het huis heeft getoond en alles uitgelegd.

23 oktober 2024

Hi Arno,
Bedankt voor je leuke review! We zijn blij om te horen dat alles zo goed is bevallen en hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen! Team HuisHurenIbiza

Heerlijke vakantie in prettig huis

Alles helemaal precies volgens afspraken en verwachtingen verlopen: huis was precies zoals verwacht, er waren geen verrassingen. We werden welkom geheten door Dirk, die ook de checkout verzorgde.

16 oktober 2024

Hi Mark,
Hartelijk dank voor de leuke review! We zijn blij om te horen dat alles zo naar wens is geweest en jullie een fijne vakantie hebben gehad! We staan de volgende keer graag weer voor jullie klaar!
Zonnige groetjes, Team HuisHurenIbiza

Fijne organisatie

Fijne organisatie, met zeer vriendelijke medewerkers die goed bereikbaar zijn en altijd oplossingsgericht te werk gaan. Voor ons het vast adres om een huis op Ibiza te huren!

Hi Jacqueline,
Bedankt voor je leuke review, het maakt ons blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! We hopen jullie snel weer van dienst te mogen zijn in een van onze mooie huizen!
Warme groetjes, Team HuisHurenIbiza

Top service!

Snel mailcontact en ze helpen heel erg mee om een goede villa te vinden!

15 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Mandy, dank voor je review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest en staan de volgende keer weer graag voor jullie klaar! Team HuisHurenIbiza

Dik compliment

Dik compliment. Het was vanaf minuut 1 goed geregeld. Duidelijk, snelle reacties, zeer vriendelijk enz.
En toen waren we er nog niet eens...ha ha. Toen we arriveerden was het echt paradijs. Ook super dat jullie tussentijds nog even contact met ons hebben. Fijne organisatie. Dank jullie wel. We hebben erg genoten.

9 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Sjoerd, bedankt voor dit prachtige compliment! We zijn blij dat je zo genoten hebt van het verblijf op Ibiza. Jullie tevredenheid is onze hoogste prioriteit! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, onvergetelijke ervaring! Zonnige groetjes, Team HuisHurenIbiza

Beschrijving en foto's kwamen overeen…

Beschrijving en foto's kwamen overeen met het huis. Aardige medewerkers die met je meedenken.

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hallo Corina, wat fijn om te horen dat je zo´n positieve ervaring hebt gehad! We hopen je volgend jaar weer te mogen verwelkomen! Zonnige groetjes, Team HuisHurenIbiza

Super service!

Leuke collectie aan huizen! Voor leuke prijzen.

Communicatie is heel goed en goed getimed. Ook de tips die ze geven helpen echt en zijn waardevol.

Ook de happy call op vakantie is super netjes!

Ik weet waar ik de volgende keer weer mijn huis gaan boeken!

9 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Stefan, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om waardevolle tips en communicatie met de klant staat bij ons voorop. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te verwelkomen voor het boeken van je vakantiehuis! Bedankt voor je feedback! Team HuisHurenIbiza

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service. Ook last-minute komen ze met leuke huizen binnen je gewenste budget en locatie!

8 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Tinne, wat een leuke review! We zijn blij om te horen dat je zo´n positieve ervaring hebt gehad. We staan graag klaar om je de volgende keer weer van dienst te zijn! Team HuisHurenIbiza

Alles was top

6 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Wat goed om te horen! We zijn blij dat alles goed is bevallen. Graag tot snel! Zonnige groetjes, Team HuisHurenIbiza

Fijn contact!

Het contact was goed, snel en heel vriendelijk. Ondersteuning voor faciliteiten op locatie zijn ook top! Volgend jaar zeker weer hier boeken!

28 september 2024

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en tevreden zijn met onze services. We staan volgend jaar zeker weer voor jullie klaar! Team HuisHurenIbiza

Geweldig team achter de schermen

Geweldig team achter de schermen, geen enkele vraag was teveel en gelijk met veel enthousiasme beantwoord. Fijne ervaring.

26 september 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Kim, wat een leuke review! Bedankt voor je mooie woorden. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen! Zonnige groetjes, Team HuisHurenIbiza

Terug van een zorgeloze fantastische…

Terug van een zorgeloze fantastische vakantie dankzij huishurenIbiza.nl

1 oktober 2024

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Hi Kalie, dank je wel voor je review! We zijn blij om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Tot de volgende keer! Team HuisHurenIbiza

Voor de tweede keer een huis gehuurd…

Voor de tweede keer een huis gehuurd via HuisHurenIbiza. Alles is goed en fijn geregeld.
Goed huis, makkelijk auto's huren, Kok aan huis is top, boodschappenservice zo fijn....Kortom, dit is de manier waar ik van hou. Alles voor mij regelen en zelf vakantie vieren. Gezellig met mijn drie zonen, drie schoondochters en mijn kleindochter genoten. Dank !

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Beste Rob, hartelijk dank voor deze leuke review! Dit is uiteindelijk waar we het voor doen. Super fijn dat jullie zo´n goede tijd hebben beleefd met z´n allen. We hopen jullie de volgende keer weer te verwelkomen! Team HuisHurenIbiza

zeer goede communicatie en service

zeer goede communicatie van Huishurenibiza.nl
Het huis kwam precies overeen met de getoonde foto's en beschrijving. Echt perfect

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Beste Hans, hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te lezen dat jullie vakantie en het huis zo goed is bevallen. We verwelkomen jullie graag de volgende keer weer! Team HuisHurenIbiza

Prima service

Prima service, snel antwoorden op vragen en vriendelijk ontvangst en check out

Antwoord van HuisHurenIbiza - part of One of a Kind Travel

Beste Hans, hartelijk dank voor deze review! We zijn blij om te horen dat alles zo naar wens is geweest. We ontvangen jullie graag de volgende keer weer! Team HuisHurenIbiza