Ongelooflijk! Eergisteren de Eau de Parfum “Desert Wood” ontvangen. Deze parfum van Humanité is niet te onderscheiden van het origineel. Mooie fles met een magnetische dop. Zo en zo is de verpakking... Toon meer
Heerlijke kwalitatieve geurtjes. Ik ben heel kritisch en moeilijk met geurtjes ik zoek altijd iets heel exclusief en toch weten jullie bij humanite parfums er elke keer weer in te slagen om me... Toon meer
Ik ben super tevreden met de geurtjes van Humanite. De geuren zijn zo verfijnd en blijven de hele dag subtiel aanwezig. De prijs is betaalbaar en de geuren zijn kwalitatief . De verpakking is ook... Toon meer
LuckyGem - Pack de Bienvenue 700% + 700TG
België
- humaniteparfums.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Parfum van humanite is heerlijk en…
Parfum van humanite is heerlijk en kwalitatief. De geur blijft lang staan en komt overeen met exclusieve geuren. Ik ben uitermate tevreden over het product en zou het iedereen aanraden.
Ab nor maaaalll
Ab nor maaaalll, heerlijke geurtjes die superlang blijven zitten! Topspul, echt een aanrader!
De parfums zijn top
De parfums zijn top, omdat de kleding nog dagenlang naar de geur ruikt.
Passie is te ruiken!
De man achter deze parfums heeft echt passie voor parfums. Je merkt het aan alles, het advies, de kennis, en het klopt echt dat dit een missie is om luxe, lekkere parfums betaalbaar te maken. Himmah en 17 Imperial.
Heerlijke kwalitatieve geurtjes.
Heerlijke kwalitatieve geurtjes.
Ik ben heel kritisch en moeilijk met geurtjes ik zoek altijd iets heel exclusief en toch weten jullie bij humanite parfums er elke keer weer in te slagen om met een lekkere aparte geurtjes komen die niet bekend zijn bij de meeste .
En de prijs is ook gewoon zeer goed.
Geur blijft ook lang hangen in vergelijking met wat je bij de Douglas koopt of ici paris is dit echt een top product voor een lage prijs.
Top service en kwaliteit
Heerlijke geuren tegen een zeer…
Heerlijke geuren tegen een zeer schappelijke prijs. Degene die de geuren mixt heeft overduidelijk verstand van parfum. De geuren die ik heb geroken, en dat zijn er behoorlijk wat, ruiken namelijk vrijwel identiek naar de geuren waar ze door geïnspireerd zijn. Ik word vaste klant!
Een lekker geurtje
Goede service. Eerlijk en transparant. Heerlijke geurtjes voor zowel man als vrouw. Goed geprijsd. Zeker een aanrader.
Voor iedereen!
Rijk assortiment van heerlijke geurtjes voor een schappelijke prijs!
Service op maat
Service op maat. Ze nemen echt tijd voor klant. De geurtjes zijn kwalitatief echt goed en blijven lang hangen.
“Desert wood van Humanité voelt als een…
“Desert wood van Humanité voelt als een omhelzing in een fles. De geur opent fris en sprankelend met citrus, maar ontwikkelt zich snel naar een warm hart van roos en iris. De diepe basis van sandelhout en amber blijft subtiel aanwezig, alsof de geur met je meebeweegt. Het is een parfum dat de essentie van menselijkheid vangt—zacht, intiem, en diep resonant. Perfect voor wie iets authentieks wil dragen.”