Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillæg på betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absurd lang leveringstid og underlige svar på henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der håndterer udbringning. Har nu fået en mærkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal så betale for ge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er indberettet til Toldstyrelsen og snart også Forbrugerstyrelsen. De snyder systematisk, således at kunden opkræves moms og toldafgift, når pakken sendes fra deres produktion uden for EU. Således bet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen…ingen respons! Pengene er trukket, jeg har været naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilli... Toon meer

1,5

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hold kæft et fup sted

Hold kæft et fup sted. Dansk hjemmeside og så bliver der opkrævet 224kr i told. Derudover tager det 4-5 uger før du kan modtage dine varer. Jeg afviser at betale told og har derved mistet 220kr som varerne kostede. For hel.... altså !!

9 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

hundenavneskilt is not placed in…

hundenavneskilt is not placed in Denmark, and that is not clearly stated on their webpage. Their goods is shipped from Switzerland. So when you get your package must you pay import tax plus 160d.kr. in handling to the customs. This is a scam site . DO NOT BUY ANYTHING FROM THEM.

6 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter en ventetid på en måned kommer…

Efter en ventetid på en måned kommer der en opkrævning på MOMS/TOLD. Meget misvisende med dansk side og der oplyses ikke om dette ved køb. Prisen på varen er lavere end regningen fra SKAT. God og nem måde at stjæle penge på!

5 februari 2021

MEGA ringe

Som så mange andre skriver - de er IKKE danske - så alle varer bliver meget dyrere pga. told og moms og PostNords sagbehandlingstillæg!!

21 januari 2021

Kan ikke anbefales

Mega irriterede at man bestiller på en dansk side og hjemmesiden er .dk, men at det så er fra Irland og der så lige kommer 200kr told oveni, så bliver man sku lidt bitter🙄

11 januari 2021

Hold dig langt væk!!!!

Dette er IKKE et dansk firma, til trods for .dk web adresse!

Firmaet er beliggende i Irland og varer sendes fra Schweiz - det betyder at der skal betales TOLD og MOMS samt GEBYRER til Postnord.

Skulle du mod forventning have handlet der - så nægt modtagelse og gør brug af din fortrydelsesret!

28 december 2020

Humbug

Brug ikke den svindelside! Dansk hjemmeside, men virksomheden har adresse i Ireland og produkterne sendes fra Schweiz. Det resulterer i lang ventetid, dyre produkter pga importafgift og dårlig kommunikation

26 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ALDRIG hos hundenavneskilt.dk De…

Køb ALDRIG hos hundenavneskilt.dk De oplyser IKKE på deres hjemmeside at produktet sendes fra Schweiz hvilket vil sige 2 til 3 ugers leveringstid. Når du du så skal modtage forsendelsen skal du af med både importafgift til told samt importgebyr til Post Nord.

24 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri af værste skuffe!

Bondefangeri af værste skuffe!En dansk side hvor der pludselig kommer told afgift på for det dobbelte, af hvad der er bestilt for. De sender så fra Schweiz fra en dansk side. Helt grotesk! De vælger desuden at sende bestillingen i to pakker og jeg bliver opkrævet told for 189 for den ene og 194kr for den anden. Det tog desuden over 2 uger før jeg hørte mere fra min ordre fra den var bestilt (sms med told) den har jeg så betalt for 3 dage siden og stadig intet modtaget. Helt igennen forfærdelig oplevelse, hvor de heller ikke vil dække tolden, selvom de fremstår som en dansk hjemmeside! Hold Jer langt væk!!

11 december 2020

Fup - Usynlig toldafgift

Hjemmesiden er knap så åbenlys omkring at man skal betale told afgift på 185 kr.

Typisk fup nummer at udgive sig som dansk drevet webshop og overlade omkostningerne til kunden.

15 september 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et sted mellem 1 og 5

Et sted mellem 1 og 5
En stjerne fordi: Indledende var jeg temmelig negativ over at min pakke blev nappet i tolden. 213 kr ekstra. Det er stadig ikke lykkedes mig at finde det sted på hjemmesiden hvor de skriver at de sender fra et ikke EU-land.

Men jeg ender på 4 stjerner, dels er det er nogle virkelig lækre og pæne navneskilte. Dels reagerede de positivt fra mit brok på deres hjemmesiden og refunderer de 213 kroner. Så super service! (y)

2 september 2020

Importafgift på 185 kr.

Jeg købte et navneskilt til 147 kr. Fik nogle dage senere en mail fra PostNord, at jeg skulle betale 185 kr. i importafgift for at modtage pakken fra Schweiz.

332 kr. for et navneskilt fra Hundenavneskilt.dk.

Desuden er det lovpligtigt at skrive ejerens navn på navneskiltet. Af den grund syntes jeg, det ville være god etik, at man som kunde hos Hundenavneskilt.dk, ikke kan købe et navneskilt uden ejers navn.

21 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Læste ligesom andre alle de dårlige…

Læste ligesom andre alle de dårlige anmeldelser efter jeg havde bestilt hundetegn og halsbånd, men må sige at jeg er helt tilfreds! Bestilte halsbånd og hundetegn d.22/8 og modtog det fredag d.31/8. Både halsbånd og hundetegn er super god kvalitet og lever bestemt op til forventningerne!

2 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundesupport - 5/5 stjerner

Jeg bestilte d. 17/7-20 et hundetegn hos Hundenavneskilt.dk.
Først efter min bestilling tjekkede jeg Trustpilot, og må indrømme jeg blev nervøs over de dårlige anmeldelser. MEN jeg har absolut intet at klage over. Jeg har enten i går eller i dag modtaget mit hundetegn i postkassen, som er SÅ flot! Leveret i en fin lille stofpose!
Jeg skrev til deres kundesupport efter nogle dage, grundet manglende tracking nummer. En Christina skrev hurtigt tilbage til mig, at pakken var afsendt fra Schweiz, og at jeg inden for 5-7 hverdage ville modtage pakken. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Hundenavnskilt.dk

30 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel - det ser ud til at det er en fup side

Bestilt et navneskilt uden at få checket trustpilot.... tror også at det er en fupside. Bestilt og der er trukket penge - men har ikke set skyggen af produkt. Så advarsel herfra også selv om det er småpenge. Mange bække små giver dem jo en stor å. ;-)

24 juli 2020

Is dit jouw bedrijf?