1. Decoratie- en interieurwinkel

Hupsa ontwerpt en maakt moderne interieurproducten die sfeer en rust brengen in huis. Onze ontwerpen worden 3D-geprint en na bestelling zorgvuldig afgewerkt, zodat elk product met aandacht wordt gemaakt en geen massaproduct is. We geloven in een rustig en doordacht ontwerp. Geen overdaad, maar vormen en lijnen die passen in verschillende interieurs en bijdragen aan een prettige uitstraling van een ruimte, of dat nu de woonkamer, slaapkamer of werkplek is. Bij Hupsa staan zorg en detail centraal. Elk product wordt gecontroleerd voordat het wordt verzonden en we besteden aandacht aan een nette en betrouwbare levering. Omdat we op bestelling werken, kan de levertijd iets langer zijn, maar dat zorgt ervoor dat elk item met aandacht wordt gemaakt. Duidelijke communicatie vinden we belangrijk. Je weet vooraf waar je aan toe bent, van prijs tot levertijd, en vragen worden persoonlijk en eerlijk beantwoord. Met Hupsa kies je voor stijlvol interieurdesign, met zorg gemaakt en bedoeld om lang van te genieten.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mooi product en goeie klantenservice

Mooi product en goeie klantenservice

13 februari 2026

Antwoord van Hupsa

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en onze klantenservice. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Het is een mooie website en je kunt er…

Het is een mooie website en je kunt er leuke spulletjes bestellen.

6 februari 2026

Antwoord van Hupsa

Dankjewel! Leuk om te horen dat je onze website mooi vindt. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Snelle levering en goede klantenservice.

Snelle levering en goede klantenservice.

9 februari 2026

Antwoord van Hupsa

Dankjewel! Fijn dat alles snel geleverd werd en dat je tevreden bent over de klantenservice. Graag gedaan en tot een volgende keer!

Lamp Drift gekocht

Lamp Drift gekocht, staat mooi op mijn nachtkastje.

Ook was de service heel duidelijk en vriendelijk.

10 februari 2026

Antwoord van Hupsa

Dankjewel voor je review! Mooi om te horen dat je er blij mee bent. En fijn dat je onze service prettig vond. Veel plezier ermee!

Blij en dankbaar voor de goede zorgen

Ik heb een mooie lamp besteld, de origami.

Zeer blij mee en de service was geweldig. Snelle reactie op mijn vragen en snelle levering.

3 januari 2026

Antwoord van Hupsa

Bedankt voor de mooie woorden en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de lamp en hopelijk tot een volgende bestelling!