Huurteam Nederland Dankjewel! Zeker aanteraden voor iedere Huurder die problemen heeft. Meneer Hendriks is de Robin Hood voor de huurders. Iets wat onmogelijk was heeft meneer Hendriks in zeer korte... Toon meer
Naar aanleiding van een geschil met mijn huurbazin (private sector) heb ik contact opgenomen met Huurteam Nederland. Wat een verademing! Niet alleen werd ik heel snel te woord gestaan, ook werd ik... Toon meer
Op 27 augustus 2025 het starttarief van Huurteam Nederland teruggestort gekregen. Ook nu pas weer nadat we hen opnieuw een e-mail gestuurd hadden dat we na 2 weken nog niets vernomen hadden. Waarsch... Toon meer
Huurteam Nederland helpt huurders in heel Nederland bij het controleren en verlagen van hun huurprijs. Wij zijn gespecialiseerd in huurrecht en ondersteunen bij het toetsen van woningen volgens het puntenstelsel (WWS), het starten van procedures bij de Huurcommissie en het oplossen van huurgeschillen. Veel huurders betalen ongemerkt te veel huur. Ons team van experts onderzoekt of jouw huurprijs eerlijk is en begeleidt je stap voor stap bij een mogelijke huurverlaging. Of het nu gaat om een sociale huurwoning of een vrije sector woning, wij zorgen voor duidelijk advies en professionele ondersteuning. Met een transparante werkwijze, heldere communicatie en een sterke focus op resultaat zetten wij ons dagelijks in voor eerlijke huurprijzen en het beschermen van huurdersrechten. Waarom kiezen voor Huurteam Nederland? • Specialist in huurprijsverlaging en huurrecht • Controle volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS punten) • Begeleiding bij Huurcommissie procedures • Transparant, betrouwbaar en resultaatgericht • Actief in heel Nederland Ontdek meer op www.HuurteamNederland.nl
Herengracht 320, 1016CE, Amsterdam, Nederland
- 088 732 5000
- klantenservice@huurteamnederland.nl
- huurteamnederland.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben enorm geholpen door Huurteam…
Ik ben enorm geholpen door Huurteam Nederland bij het splitsen van mijn huurcontract. Fantastische begeleiding en voelde vanaf dag 1 meteen goed!
Was ik afgelopen 8 maanden goed…
Was ik afgelopen 8 maanden goed geholpen door de huurteam met een geweldige afloop van mijn zaak. Meneer Hendriks is zeer professionele aanpakker.
Ze reageren niet op niets…
Ze reageren niet op mailtjes en telefonisch niet bereikbaar maar wel iedere maand geld afschijven
doet mij denken aan oplichting

Antwoord van Huurteam Nederland
Vervolg op eerdere review
Waarschijnlijk nog steeds personeelstekort, maar fijn dat het nu afgehandeld is.
Uitstekende hulp en terugbetaling van mijn geld
Ik had een geweldige ervaring met Huurteam Netherlands. Na afloop van mijn huurcontract in Lelystad probeerde de verhuurder bijna €3000 in te houden voor vochtproblemen die niet mijn schuld waren. Huurteam Netherlands heeft alles geregeld: ze hebben mijn contract gecontroleerd, de legaliteit van de huur nagegaan en ervoor gezorgd dat ik een groot deel van mijn geld terugkreeg. Hoewel ik een redelijke commissie heb betaald, was het absoluut de moeite waard. Zeer aan te raden!
Huurprijs problemen
Ik had in breda grote problemen met mijn huurbaas (particulier)
En toen ik twijfels had over de huurprijs ben ik huurteam gaan inschakelen.
Ze waren transpirant over de tijd dat het kon duren , in het begin hoorde ik weinig van ze maar uiteindelijk na een korte tijd hadden ze van alles ingeregeld om te kijken naar de huurprijs.
Uiteindelijk ga ik 200 euro minder huur betalen !! Ik leg daarmee een comissie af van 33% over 12 maanden.
Je zou denken is veel geld maar dat geld is al verdwenen naar die stomme huurbaas die mij aan het melken is !!
In mijn ogen meer dan waard!
En het geld terug krijgen van de huurbaas is ook een probleem opzich want heel veel particuliere verhuurders weigeren dat te doen maar ook hierin gaat huurteam helpen !
Zoals hij zelf zei : je gaat hoe dan ook je geld krijgen, daar zorgen wij voor!
Ik had maanden lang hulp gezocht over de problemen met mijn huurbaas maar huurteam is het enige en tot nu toe beste partij geweest die mij daadwerkelijk helpte.

Zeer teleurstellende ervaring
Waardeloos bedrijf, lijkt er op dat het een eenmansbedrijf is. Trage reactiesnelheid en gevoel dat de uitgebreide door ons toegestuurde documenten niet eens ingekeken waren. Brieven die gestuurd werden vanuit Huurteam hadden we zelf ook wel kunnen schrijven, geen toegevoegde waarde. Hebben dus ook het resterende bedrag dat nog ontvangen had moeten worden niet gekregen. Er wordt al vanaf 12 juni 2025 niet meer gereageerd op onze e-mails. Zeer teleurstellende ervaring.

Uitkoop studenten woning
Ik ben erg positief over huurteam. Samen met mijn huisgenootjes werden wij uit ons studentenhuis gezet. Al redelijk snel hadden wij de conclusie gemaakt dat we uitgekocht wouden worden. Johnny heeft hierin ons uitstekend geholpen. Niet alleen door de onderhandelingen, maar ook het snelle mail contact met onze huurbaas. We hebben er allemaal iets moois aan overgehouden. Van het uiteindelijke uitkoop bedrag gaat 25% naar huurteam en gaat er ook nog btw vanaf (in geval van slagen). In het begin vond ik dit veel, maar gezien het feit dat zij dit zo snel op hebben gepakt en er een goeie uitkomst uit wisten te halen vind ik dit meer dan terecht. Erg netjes gehandeld!
Uitstekende hulp van Johnny en het Huurteam
Johnny heeft me op een zeer professionele manier geholpen. Hij is vriendelijk, begripvol en een uitstekende luisteraar. Hij nam echt de tijd om naar mijn situatie te luisteren en deze goed te begrijpen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een oplossing van een groot probleem. Dankzij zijn inzet heb ik huurverlaging gekregen én een aanzienlijke terugbetaling van de verhuurder. Ik ben hem en het hele team enorm dankbaar!
“Reactiesnelheid binnen 3 werkdagen” klopt niet.
“Reactiesnelheid binnen 3 werkdagen” klopt niet. Sinds mijn betaling op 29 april 2025 van het duurste maandelijks lidmaatschap van €14, heb ik vandaag op 3 mei 2025 geen enkele reactie gehad op mijn e-mail met achtergrondinformatie. Op 1 mei 2025 heb ik ook via hun website al mijn achtergrondinformatie verstuurd wat bevestigd werd met de woorden: Wij proberen binnen 48 uur te reageren. Het lidmaatschap leek mij een toevoegde waarde op mijn Rechtsbijstand bij OHRA. Net als op alle andere websites, hebben ze mooie teksten op hun website. Ik ben niet ongeduldig, maar ik heb nu al mijn twijfels over hun gratis juridisch advies en bijstand bij mijn klacht in mijn sociale huurwoning van wooncorporatie Wooninc in Eindhoven, alleen al omdat ze niet zo’n snelle reactiesnelheid hebben als ze beweren op hun website wat bepaalde verwachtingen wekt. Verwachtingen wekken en in daden omzetten zijn twee dingen.
Ik baseer mijn beoordeling op de teksten die bepaalde verwachtingen wekken: “Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden en is na 12 maanden maandelijks opzegbaar. Hét lidmaatschap voor huurdersbescherming. Je kunt ons 24/7 vragen stellen en je krijgt persoonlijk advies van onze juridische experts op het gebied van wonen. Met een gegarandeerde reactietijd vanaf 24 uur ben jij direct verzekerd van de juridische hulp op het juiste moment.” Hun telefonische bereikbaarheid van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur vind ik karig. Volgens de website ook voor sociale huurwoningen, maar de tot nu toe geplaatste reviews vermelden succesverhalen die ik vooral met particuliere huurwoningen associeer. Bij zaken met particuliere huurders lijken ze sneller en meer geld te kunnen verdienen. Verder lijkt het alsof ze zich primair richten op zaken die hun geld opleveren, bijvoorbeeld bij terugvordering van een waarborgsom, want daar is hun verdienmodel op gebaseerd wat duidelijk wordt omschreven op hun website. Gratis juridisch advies levert hun niet direct geld op. Naar aanleiding van elke klachtmelding kunnen ze immers snel inschatten welke klacht hun geld oplevert. Het commissiepercentage zie ik nergens vermeld op de website. Ze kunnen het heel druk hebben, maar misschien is er één persoon of zijn er twee personen van Huurteam Nederland werkzaam in elke gemeente waar ze gevestigd zijn.
Ze hebben meer dan 450 huurders geholpen in Nederland met ongeveer 18 miljoen inwoners wat ik momenteel een relatief laag aantal vind. Er zijn wisselende reviews over Huurteam Nederland. Goed dat ik beoordelingen kan doornemen én plaatsen op klacht.nl, Trustpilot en Google. En goed dat wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen bestaat.
In deze beoordeling schrijf ik oprecht mijn persoonlijke mening over en mijn persoonlijke ervaring met Huurteam Nederland en niet met de Huurcommissie. Ik heb daarom tot nu toe nooit een reden om een beoordeling te verwijderen, want ik schrijf niet om te belasteren. Het kan wel zo zijn dat ik mijn beoordeling per ongeluk via een verkeerde naam heb geplaatst, wat ik dan zo snel mogelijk corrigeer.

Hulp bij waarborg som
Johnny heeft heel gedetailleerd naar mijn verhaal geluisterd en heeft elke stap goed doorlopen.
Dankzij Huurteam Nederland heb ik mijn borg terug gekregen.
Nogmaals heel erg bedankt!
Alleen bedoeld voor mensen die…
Alleen bedoeld voor mensen die particulier huren

Dankjewel
John heeft mij super goed, fijn, duidelijk en professioneel geholpen. Reageert snel! Ik ben heel blij met de uiteindelijke uitkomst vanuit John. Ik raad hem iedereen aan!
Hartelijk dank aan Huurteam Nederland!
Hartelijk dank aan Huurteam Nederland! Wij zijn heel snel en goed geholpen, Huurteam Nederland heeft ons bijgestaan om onze borg terug te krijgen.
Nogmaals vriendelijk dank!
Aanrader!
Dankzij het huurteam heb ik 2 weken na mijn aanvraag mijn borg terug gekregen! (Zelf was ik al maanden bezig zonder resultaat)
Ik kan erg waarderen dat het huurteam alles van je overneemt. Ik kreeg enkel een berichtje met het goede nieuws. Daarbij stort het huurteam meteen het bedrag op je rekening. Ook fijn!
Mijn dank is groot! Mocht ik jullie ooit nog eens nodig hebben dan weet ik jullie zeker te vinden!
John je bent de beste!
Heel snel en goed geholpen
Wat een verademing! Niet alleen werd ik heel snel te woord gestaan, ook werd ik heel goed ingelicht over het hoe-nu-verder en waren mijn opties me heel duidelijk na de hulp van HTN.
Uiteindelijk is het gelukkig afgelopen met een sisser maar dankzij deze hulp heb ik het wel met rust en vertrouwen aan kunnen gaan.
Huurteam Nederland Dankjewel
Iets wat onmogelijk was heeft meneer Hendriks in zeer korte tijd toch mogelijk gemaakt. Ik kan je niet genoeg bedanken! Top service en zeer professioneel.
Huurteam Nederland heeft mij geweldig geholpen!
Huurteam Nederland heeft mij geweldig geholpen! Alles werd super snel opgepakt en er was goed contact zowel per e-mail als telefonisch. Positief resultaat was er voor mij al in een maand en een zaak bij de Huurcommissie is niet eens nodig geweest, helemaal super.
Geweldige ervaring!
Huurteam Nederland zijn professionals met geweldige communicatieve vaardigheden. Zij kunnen helpen bij het oplossen van lastige zaken en staan altijd klaar voor ondersteuning en advies. Absoluut een fijn team om mee te werken!
Snel en adequaat
Huurteam Nederland heeft mij onlangs uitstekend bijgestaan in een zaak bij de huurcommissie, waar ik probeerde mijn rechtmatige gelijk te halen. Ik was aangenaam verrast door de snelheid waarmee Huurteam Nederland te werk ging, en binnen slechts 2-3 maanden ontving ik een positieve uitspraak die in mijn voordeel was. Ik wil vooral Johnny prijzen, die gedurende dit proces een bron van geruststelling was. Zijn vermogen om snel te schakelen tussen verschillende omstandigheden was bewonderenswaardig. Het is vermeldenswaardig dat Huurteam Nederland meer voor mij heeft gedaan dan welke gemeente of instantie dan ook. Dit niveau van professionele dienstverlening is werkelijk lovenswaardig, en ik kan Huurteam Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij huurkwesties.