Lees wat reviewers zeggen
Har købt virkelig flotte messing knopper og de Pynter så flot på væggen og kan holde selv lidt tungere tasker. Det bedste var dog de meget smarte skruer og ravplugs som fulgte med. Meget nemme at... Toon meer
Kvalitets produkter i lækkert design. Vi købte en køkkenrulle holder som virkelig er både praktisk med sin vægt og pæn i sit stilrene design. Alle anbefalinger herfra
Hurtig og god service. Fik varen leveret efter 5 hverdage. Lækkert håndværk og flot design.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hvalsøe er en lille design-virksomhed, som laver boligtilbehør i lækker håndlavet kvalitet, som er til at betale. Vi laver blandt andet vægure i træ og marmor, og knivmagneter i træ.
Contactgegevens
Denemarken
- info@hvalsoe-design.dk
- hvalsoe-design.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte en vare ved dem
Jeg bestilte en vare ved dem, men den kom så hjem til mig i den forkerte farve! Efter jeg sendte 3 mails til dem uden svar retur, sendte jeg varen retur og fik mine penge! Ville egentlig gerne have varen, men opgav, da de aldrig vendte tilbage på mine mails!
God kvalitet og nemt at samle/sætte op
Jeg købte stum-tjerneren i lys eg og messing, og den korte sko reol, i samme farver, forsendelsen kom hurtigt, og de var super nemme at samle og sætte op. Begge produkter er i super god kvalitet og de pynter i min entre.
Det er et klart plus at raw-plugs og vægskruer kommer med i pakken
Hurtig og god service
Lad vær med at handle der
Lad vær med at handle der
Virkelig ringe service eller rettere slet ingen
Jeg har købt tó stumtjener og den ene ligger stadig på bordet da den mangler en skrue
Har skrevet til den siden 12/4 og har intet svar fået selvom de skriver at de bestræber sig på at svare indenfor 24 timer
Der er intet tlf man kan ringe på
Så står her 10 dage efter hvor jeg kun kan bruge den ene af stumtjenerne
Køb et andet sted
Lækker og praktisk
Købt salt og peber bakke
Købt salt og peber bakke. Virkelig lækker kvalitet. Hurtig levering
Dårlig retur oplevelse
Link i e-mail til køb af returfragt virker ikke og kan umiddelbart heller ikke finde link på hjemmeside. Har skrevet til Hvalsøe 2 gange over 14 dage uden at få en svar og der er heller ikke et telefon nummer man kan ringe til.
Ville gerne bytte til en større størrelse da produktet er fint men for kort
Øv
Et godt produkt og hurtig levering.
Et godt produkt og hurtig levering.
Har købt virkelig flotte messing…
Det bedste var dog de meget smarte skruer og ravplugs som fulgte med. Meget nemme at sætte op 👌🏻
Næste køb bliver skoreolerne.
Kvalitets produkter i lækkert design
Aldrig nogle problemer 😃
Vi har købt mange fine ting hos Hvalsø- design, og altid været glad for at handle hos dem, 👍
Vi kan på det varmeste anbefale…
Vi kan på det varmeste anbefale Hvalsoe-Design.
Alt har været i orden og det er lækre ting vi modtog. Så tøv endelig ikke med at købe her.
Kvalitet for pengene, nemt og hurtigt leveret.
Nemt at handle på hjemmesiden. Hurtig levering og produktet lever fuld ud op til mine forventninger.
Hurtig levering og når man så får…
Hurtig levering og når man så får leveret et mega smukt og funktionelt produkt så kan man kun blive glad. Vil bestille yderligere 2 stk. men vi er på ferie pt så de kan forvente en ny ordre på 2 i eg med messing senest den 15/4. Tsk for et flot produkt og for god behandling 😍
Meget tilfreds og hurtig levering
Meget tilfreds og hurtig levering
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.