Hvorfor gå og have ondt ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamen det er altid rart at komme der, man bliver taget imod med åbne arme og et stort smil, og behandlingen er der heller ikke noget at sætte en finger på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse, det virker næsten med det samme. Mine knæ er blevet lidt bedre, men må regne med flere behandlinger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik gigt i knæet og efter en eller to behandlinger hos Mads, så var det væk 🥰🥰🥰😁 og så er det ret billigt og behandlingen tager ikke særlig lang tid 😎

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Trainingscentrum

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefalde behandling jeg har…

Kan varmt anbefalde behandling jeg har fået hjælp til mit bækken var helt skæv.
Nu jeg rettet op og mærker tydeligt forskel

1 december 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at behandlingen har hjulpet, og at du kan mærke en tydelig forskel efter at få rettet bækkenet.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – og vi står altid klar, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Min oplevelse var god

Min oplevelse var god, og jeg vender tilbage til ryste puden 😋

1 december 2025

Hej

Tusind tak for din skønne anmeldelse! :)

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På trods af mange eftervirkninger

På trods af mange eftervirkninger, syntes jeg at kunne mærke en bedring.

3 november 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Vi er glade for at høre, at du kan mærke en bedring – det betyder meget for os. Det er helt naturligt, at der kan være nogle eftervirkninger undervejs, men vi håber, at du fortsat oplever fremskridt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og snak til finde det…

Altid god service og snak til finde det bedste til smerter til holde ud eller væk en periode

2 november 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever god service, og at vi kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til at lindre smerterne. Det betyder meget for os, at du føler dig godt vejledt og får noget, der virker for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for at komme hos os. Det betyder meget for hele teamet. Vi glæder os til at se dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en tid til massage af…

Jeg havde bestilt en tid til massage af elev Coco. Jeg kommer ind og møder den mest smilende og sødeste behandler Coco😊
Fantastisk service og rigtig god behandling☺️
Kan kun anbefale “Hvorfor gå og have ondt”!!

7 oktober 2025

Antwoord van Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌸

Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores elev Coco – hun bliver helt sikkert glad for at læse dine søde ord.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 💆‍♀️✨

Min rygs redning

Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS.
Mads og Emil var fantastiske. De rettede min ryg og opdagede, at mine såler var en hovedårsag til både smerterne og min dårlige postur. Med deres specialtilpassede indlægssåler og behandling blev min holdning markant forbedret – jeg står nu rank og smertefri.
Deres fitnesscenter har også været en stor hjælp i mit kropslige forløb. Træningen har styrket min core og givet mig en helt ny kropsforståelse.
Det her sted lever op til navnet – du behøver ikke gå og have ondt.

//Lasse

25 september 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os enormt meget at høre, at vi har kunnet hjælpe dig til både bedre holdning, færre smerter og mere overskud i hverdagen – og at du samtidig har fået glæde af vores træningsfaciliteter.

Vi ved, hvor meget det kan betyde at finde den rette kombination af behandling og træning, og det er fantastisk at høre, at du nu står rank og smertefri.

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du har valgt os til at være en del af din rejse mod en stærkere og smertefri krop 💪🚴‍♂️

Mads, Emil & resten af teamet hos Hvorfor gå og have ondt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og behandling!

Ekstrem god service og smilende medarbejdere. Jeg har nu været til omkring 10 behandlinger, og jeg må sige at stedet kan anbefales. Ikke mindst har de hjulpet med mine knæsmerter på måder som jeg ikke har prøvet før, samt gjort det for en virkelig overskuelig pris. Stor tak til denne virksomhed, for at gøre det ingen andre kan.
Opdateret: Ikke mindst er deres generelle kropsterapi god, men deres massage er også topklasse. Jeg havde held med deres massør Coco, som gav en virkelig god rygmassage

3 oktober 2025

Antwoord van Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft så gode oplevelser hos os, og at vi har kunnet hjælpe med dine knæsmerter på en ny og effektiv måde. Det betyder meget for hele teamet at få sådan en tilbagemelding – og vi er glade for, at du føler dig godt behandlet og trygt taget imod.

Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig fremover 💙

hyggelig stemning

hyggelig stemning. god forklaring omkring behandling

Antwoord van Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟¨

Vi er glade for, at du har oplevet en hyggelig stemning og fået en god forklaring omkring behandlingen – det betyder meget for os.

Super professionel service

Super professionel service. Helt sikkert nogle man kan anbefale til andre.

Antwoord van Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at du vil anbefale os videre. Det betyder meget for hele teamet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode behandlinger ...

Hos "Hvorfor gå at have ondt" oplever jeg altid venlighed, fleksibilitet og imødekommenhed. Har der fået gode behandlinger som på bedste vis har givet mig større velvære i krop og sind.

Antwoord van Hvorfor gå og have ondt ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💙

Det glæder os meget at høre, at du altid føler dig mødt med venlighed og imødekommenhed, og at behandlingerne har givet dig større velvære både i krop og sind. Det er lige præcis det, vi stræber efter – og din feedback betyder derfor ekstra meget for os.

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟'

Vi er glade for at høre, at du oplever vores behandlere som både kompetente og venlige – det betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God behandling uanset tidspunktet på…

God behandling uanset tidspunktet på dagen.
Opmærksom på andre faktorer der kan påvirke de gener man går rundt med.

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en god behandling. Det betyder meget for os, at vi kan være tilgængelige og give den bedst mulige støtte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikation og forståelse for min…

God kommunikation og forståelse for min problemstilling.
Dygtighed og god behandling.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt forstået og behandlet professionelt hos os. Det betyder meget for os, at kommunikationen fungerer, og at du føler dig tryg i forløbet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

I er bare super gode😊

Hej

Tusind tak for de pæne ord! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig på rette vej. Det betyder meget for os – og vi er altid her, hvis du får brug for os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kenneth ved præcis hvad der skal gøres…

Kenneth ved præcis hvad der skal gøres så jeg får det bedre

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at Kenneth vidste præcis, hvad der skulle til for at hjælpe dig videre. Vi er glade for, at du føler dig bedre – det er lige præcis dét, vi arbejder for hver dag.

Service

God behandling og rådgivning

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god behandling og rådgivning. Det er præcis, hvad vi stræber efter, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hav en dejlig dag, og vi er her, hvis du har brug for os igen! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød personale og de er virkelig…

Super sød personale og de er virkelig professionelle. Virkelig pæne lokaler

Hej

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både vores personale og vores lokaler. Vi sætter stor pris på dine ord, og det er dejligt at vide, at du følte dig velkommen og godt behandlet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Flink personale

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores flinke personale. Det betyder meget for os at høre!

Vi håber at se dig igen snart!