I have had a HWAM electronic stove for eight years. It is great and very economical to run. I have found that by dealing directly with HWAM and their staff in the UK servicing and advice is first clas... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Had my wood burner upgraded to a Wiking Mini earlier this year and have been using it almost every night since the beginning of October and am so impressed with it compared to my old one. It just fits... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik lavet service på brændeovn med automatisk styring under garantien da der desværre var opstået en fejl. Venlig og professionel hjælp til den aftalte tid. Alt fungerer perfekt igen. Stadig en fornø... Toon meer
HWAM brændeovne og pejseindsatse er produceret på egen fabrik i Hørning syd for Aarhus, i hjertet af Danmark. Her udvikles og produceres funktionelle designløsninger på vores moderne fabrik, hånd i hånd med det traditionelle håndværk, som i sidste ende skaber det fuldendte produkt. Hos HWAM har vi fokus på den klimavenlige og CO2-neutrale forbrænding. Det har vi igennem vores unikke forbrændingssystemer, der er indbygget i alle vores produkter, hvorigennem energien i træet udnyttes bedst og renest muligt. Alle vores produkter er desuden udviklet i tæt samarbejde med designere, som kender vores fag, og som ikke alene indfanger tidens trend, men det fuldendte og unikke design, som klassikere er skabt af.
Nydamsvej 53, 8362, Hørning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Stor ros til Hwam. Vi havde efter en del år fået fejl på vore Hwam 3600 IHS brændeovn, som betød at vi ikke kunne benytte ovnen. Tæt på julen og udsigt til en kold jul er vi taknemmelige over den veludførte og kompetente service fra Hwam. Dygtig og venlig Hwam servicetekniker klarede problemer og vi er fortsat tilfreds Hwam kunde. De varmeste hilsner ;-)

Antwoord van HWAM A/S
Vi har en Hwam 4530 fra 2017 med IHS fantastisk ovn, med dette system. Jan 2021 meldte den fejl på spjæld, så den ikke virkede. En forhandler kunne ikke hjælpe, så ringede til Hwam, de fik serie nr, og sendte ny strømforsyning da de mente det var grunden, fantastisk service uden beregning. Stort tak til Lars fra Hwam👍👍

Antwoord van HWAM A/S
Har købt en Hwam 2610M IHS hjørne væghængt. Denne ovn er en af de bedste brændeovne jeg har haft.
Den brænder fantastisk flot og bruger ikke meget brænde. Det eneste minus der er ved ovnen er askeskuffen, det er næsten umuligt at få aske igennem denne og det er altafgørende at der er fri passage igennem i forhold til IHS forbrændings styringen.
/Allan

Super service. Meget effektiv tekniker. Kan kun
give positiv feedback til Hwams serviceniveau.
Tak

Antwoord van HWAM A/S
Stadig en fornøjelse med den automatiske løsning. Er der et par gløder tilbage lægges bare nyt brande ind. 5 min efter brander ovnen fint igen og der skal ikke justeres 👌
God og hurtig service og alt fungerer tilfredsstillende igen
Købte i januar 2016 en Hwam 3120 c med ihs og er ALDRIG blevet glad for den. Jeg er blevet skældt godt og grundig ud af en medarbejder fra Hwam fordi jeg tillod mig at kritisere firmaet - det viste sig at brændeovnen ikke havde den rigtige opdatering. Den poder glasset og vil ikke altid reagere på fjernbetjeningen. I dag måtte jeg trykke 15 gange for den reagerede. Kan under ingen omstændigheder anbefale Hwam med ihs.

Antwoord van HWAM A/S
Super service/support i forbindelse med IHS problem. Det gælder både omstillingen og især deres IHS-ekspert, Jakob...
Hwam er blevet gode til at lytte til kundernes oplevelser.
Slutbrugeren er den der mærker hvor skoen trykker og har den daglige oplevelse. Som eneste negative ting vil jeg sige, at det var rart at vide hvad i har gang i-nye Airboxe med forbedringer-nyt software-nye miljø krav/ tiltag.
Mvh. Jørgen.
Vi har siden 2013 brugt en HWAM 3600 brændeovn med IHS styring som den primære varmekilde i vores hus. Når det hele virker, er ovnen fremragende. Bruger væsentlig mindre brænde end traditionelle ovne og holder den indstillede rumtemperatur konstant.
Problemerne melder sig imidlertid, når IHS styringen sætter ud og man får behov for assistance fra HWAM for at løse problemet. Den følgende historie begyndte i december 2018, hvor ovnen efter det årlige eftersyn og rengøring meldte adskillige fejl ved en selvtest af IHS enheden: Der var ingen forbindelse til lambdasonden (som måler O2) og flere af ventilerne havde mekaniske fejl.
Efter mange resultatløse forsøg på at udbedre fejlene sammen med vores forhandler, endte det med, at jeg i 2019 bestilte en ny lambdasonde (kr. 2.500) samt en ny IHS enhed (kr. 5.000). Efter montering af komponenterne viste selvtesten til min skuffelse desværre de samme fejl som før.
Forhandleren gik med til at kontakte HWAM, som meldte tilbage, at det muligvis var strømforsyningen, der var ansvarlig for problemerne. De havde tidligere haft dårlige erfaringer med den type strømforsyning, som var leveret med vores ovn og var gået over til at anvende en anden, bedre type.
Og her er det kæden hopper af for mig.:
1. Hvorfor var der ingen forbedret strømforsyning med, da min nye IHS enhed blev leveret i 2019?
2. Hvorfor i alverden har hverken leverandøren eller undertegnede fået besked, da problemerne med de gamle strømforsyninger blev kendt hos HWAM?
3. Hvorfor findes der ingen informationer for ejere af HWAMs IHS styrede ovne på HWAMs hjemmeside? Selv noget så vigtigt som den opdaterede software og algoritme (til version 2.0) måtte jeg finde på nettet hos et fransk pejsefirma !
Konklusion: HWAM producerer fremragende IHS styrede ovne, men deres service og kundepleje er desværre katastrofal ringe. Med mindre man selv er meget stædig og har teknisk indsigt over middel, bør man IKKE købe en HWAM brændeovn med IHS styring.
Har købt en flot HWAM 3110M et såkaldt kvalitetsprodukt
Dejligt med 5 års garanti!
Efter 2 korte sæsoner begynder malingen at krakelere på frontlågen under glasset.
Kontakter sælger som er meget venlig men kan informere mig om at de ting der er defekte på min brændeovn ikke er omfattet af 5 års garanti.
Bare ikke godt nok HWAM!!
Januar 2021:
HVAM har udbedret skaden og jeg er mere end tilfreds med forløbet! (måske lige undtaget tiden :-) )
pæn ovn .IHS fungerer ikke, ovnen soder og lukker spjæld i utide. Uhørt ringe sevice fra HWAM.
Heldigvis glimrende service fra forhandler XL byg Aarslew-Jensen Nyk. F, som annulerede handlen.
Vi har nu en Svendsen 2 ovn , som bare fungerer
5/2 2021
Der er nu efter 2 år! en reaktion fra HWAM på anmeldelse. Det er naturligvis glimrende, at ovnen som forhandleren har taget tilbage, nu fungerer fint. Det ændrer dog ikke ved, at HWAM ydede en service, som var langt, langt ringere end forventeligt, og at det aldrig lykkedes at få ovnen til at fungere hos os. Der var absolut ingen, som i ingen, hjælp at få fra HWAM i forløbet. Jeg er ikke i tvivl om, at HWAM kan producere fremragende ovne, hvilket jo også fremgår af anmeldelser her på TRUSTPILOT. Når man så får lavet et mandagseksemplar, ville det være fint, hvis det erkendes, så fejlen kan blive rettet. Jeg ser det som en fortsættelse af ualmindelig ringe service, at man fortsætter med at antyde, at det er undertegnede eller de fysiske forhold, der var skyld i problemerne uden at tage stilling til den omfattende skriftlige dokumentation incl. fotos. Det fremgår bl.a. heraf, at problemerne med ovnen var sporadiske, og altså ikke altid til stede.I øvrigt se nedenfor.
Nu har vi en ovn SVENDSEN 2, som bare fungerer uden nogen form for problemer. Vi har aldrig haft behov for at reklamere.

Antwoord van HWAM A/S
Vi havde en ABC oven som bare virkede. Vi skiftede hwam og siden har vi haft store problemer. ABC havde primær funktioner som justering, bypass af røgvender, mulighed for ruste rist UDEN at åbne låge. Alle disse primær funktioner er enten fjernet, skjult eller besværligt tilgængeligt. Min anbefaling er vælg en anden ovn hvis du har brug for en primær varmekilde og ikke en ovn som bare er pæn.

Antwoord van HWAM A/S
Bedste ovn jeg nogetsinde har haft.
IHS er et must have
Super service.
Vi købte i 2015 denne brændeovn med intelligent styring, det er dejligt nemt at tænde op og den brænder pænt, sørger selv for at åbne/lukke for spjæld og optimere. Den bipper diskret når der skal lægges mere brænde i.
Og så kom den med en fejlmeddelelse, og ville ikke tænde op. Jeg kontaktede firmaet der havde sat brændeovnen op, og blev hurtigt kontaktet direkte af Hwam, som nu har været hurtigt ude og få brændeovnen til at fungere igen.
Jeg har skrevet til Hwam fabrikken flere gange, men de vil ikke kendes ved, at de har lavet et dårligt produkt. Ingen hjæp at hente overhovedet. Trods det at det er en brændeovn til 27000kr.
Virkelig dårlig service, kan kun fraråde at købe Hwam produkter.
Opdatering: Jeg er nu, 6 år efter anmeldelsen, blevet bedt om at sende oplysninger.
Jeg er blevet vejledt af Hwam (god service). Jeg døjer stadig med optændingsproblemet, men lever med røgsuger-løsning.
Lidt ærgreligt, at en så dyr brændeovn fungerer dårligere end i Bauhaus-discount model til 3.000 kr.
Vores erfaring med 2610c er, at den kun kan brænde med askeskuffen på klem. Og dette er bestemt ikke meningen med denne brændeovn…

Antwoord van HWAM A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.