stronka dobra chodz kontakt z supportem jest prawie zerowy, miałem problem z zalogowaniem sie na konto do gry life is strange i support zero odp

Zakupiłem dostęp do konta z grą Avatar. Dostałem dane logowanie i kod do konta Epic, ale gra wymaga także zalogowania do konta Ubisoft. Dane logowania z Epic nie działają, innych nie dostałem, brak o... Toon meer

Korzystam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Konta są aktywne przed bardzo długo i nigdy nie ma problemu z pozyskaniem kodu do konta. Faktycznie ostatnio pojawił się problem z kontem Dead... Toon meer

1. Spellenwinkel
  2. Winkel voor tweedehands games

Sklep Konta steam

3,5

Gemiddeld

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

stronka dobra chodz...

3 april 2025

Kupowałem cały zeszły rok konta…

Kupowałem cały zeszły rok konta Netfliks na miesiąc albo 120 dni, wszystko działa. Czasem bywają opóźnienia w kontakcie, ale ja dodagalem się z adminem, sam mogę dodawać urządzenia do gospodarstwa w przypadku jak mnie wywali, teraz zapłaciłem odrazu za cały rok 2026 i jestem Turbo zadowolony, zwłaszcza z ceny... 250/rok

15 januari 2026

Wysyłanie kodów guard automatyczne

Wysyłanie kodów guard automatyczne, świetna sprawa. Kiedyś nie było tej funkcjonalności zatem jej super rozwiązaniem.
Dobrze by było aby dodać również konta canal+ sport, polsat sport itd. jeśli to możliwe

14 december 2024

Recenzj

Nie ma lepszej oferty vod i gier. Nie oszukane konta i support dostępny od ręki. Czasem konto padnie ale jest wymienia w ciągu kilku minut. W Polsce nie ma lepszego dostępu do kont

6 december 2024

oszustwo

Niestety ale dane do konta skyshowtime nie działają; formularz kontaktowy też nie a na maila nie odpisują. Kradzież w biały dzień i co nam pan zrobisz?

18 september 2025
Logo HXY

Antwoord van HXY

Otrzymał Pan od nas 2 odpowiedzi na maila konto działa cały czas prawidłowo.

Niestety ale dwie gwiazdki.

Niestety ale dwie gwiazdki.
Kupiłem EA FC 25, ciągle wyskakiwał błąd przy uruchomieniu o zbyt dużej ilości komputerów włączających grę, miało to ponoć wystąpić tylko raz, a zdarza się często, a support jak wcześniej odpisywał, tak teraz nie. Nie polecam. Jeżeli coś sie zmieni, to usunę opinię lub ją poprawie.

28 januari 2025

Kolejny i ostatni raz zamówiony VOD

Kolejny i ostatni raz zamówiony VOD. Po 5 dniach użytkowania, komunikat, żeby potwierdzić logowanie kodem z e maila, którego nie otrzymuje się automatycznie. 0 odpowiedzi na e maile. Nie polecam, kolejny raz taka sytuacja, tym razem dużo wcześniej miała miejsce.

28 november 2024

Kupiłem grę i nie dostałem żadnej…

Kupiłem grę i nie dostałem żadnej wiadomości dodatkowo nikt nie odpisuje na moje wiadomosci.

22 augustus 2024
Logo HXY

Antwoord van HXY

Odpowiadamy na każde zapytania naszych kupujących. Jeśli nie otrzymał Pan gry to proszę sprawdzić folder spam bo zapewne tam lądują nasz odpowiedzi jak i zakupiony produkt.