Hyks Reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Just shopping

Just shopping. Happy shopping. HYSK. Zoveel namen, maar geen levering. Geen antwoord op de mail.
Ik wacht vandaag de mail nog af, anders schrijf ik naar BOOS. Ik denk dat vele nog recht hebben op hun geld. Kunnen we gelijk het hele zootje uitzoeken. Pure oplichting dit. En ik hoef geen zogenaamd antwoord op deze review. Geef me mn geld. Klaar.

29 januari 2026

Antwoord van Hyks

Beste, bedankt voor uw opbouwende woorden, wij hebben wel geantwoord op uw mail, en daarbij ook uitgelegd dat wij een onderzoek op hebben gestart bij postnl voor u en dat dit helaas 3-5 werkdagen kan duren. dreigmails en onze klantenservice beledigen tot het punt dat wij genoodzaak zijn om de politie in te schakelen omdat u niet het geduld heeft om 3-5 dagen te wachten gaat natuurlijk te ver. wij willen totaal geen gezeur, maar voelen ons helaas genoodzaakt om de laster die u deelt tegen te spreken belangrijk om ook mee te nemen wij hebben alles opgeslagen en op de mail, dus zoals u ook door ons om de mail is verteld wij houden u op de hoogte van de loop van het onderzoek, helaas komt het weleens voor dat er een zending kwijt raakt dat vinden wij ook niet leuk maar dat houd niet is dat u kunt beginnen met schelden of dreigen. check u mail dan proberen wij dit zo spoedig mogelijk af te handelen

Koningsschakel armband met gouden…

Koningsschakel armband met gouden accenten van 79,95
Wat een baggerzooi, heb de armband ook gelijk in de prullenbak gedonderd.

12 juni 2024

Beste,

Wij vinden het erg jammer om te horen dat er iets niet goed was met het product, en wij hadden het product graag retour gehad om dit te bekijken en te beoordelen. Als er iets is fout gegaan willen wij namelijk graag weten waar en hoe. Ook had u dan naar alle waarschijnlijkheid uw aankoop bedrag volledig terug gehad en natuurlijk een gratis retour label. Wij vinden het erg jammer dat u geen contact met ons heeft gezocht via de mail op klantenservice@hyks.nl of via telefoon op 0591-222 972 Dan hadden wij u graag willen helpen en u van harte te woord gestaan. Helaas bent u nu heengegaan en heeft u het product waar het om draait weg gegooid wel willen wij u graag een kortingscode of coulance aanbieden als u contact met ons opneemt weet ik zeker dat we er samen uitkomen

Onbetrouwbaar

Mijn bestelling werd eerst verzonden naar Oostende ipv Berchem, zelfde straatnaam maar verkeerde stad. Parcel werd nadien teruggestuurd naar HYKS in NL en heb ze opnieuw mijn adres gegeven zodat ze het opnieuw kunnen opsturen, maar na een tijd blijkt dat ze mijn parcel naar een volledig andere persoon in Mons hebben gestuurd. Wat een amateurisme! Zeer onbetrouwbaar bedrijf!

9 mei 2024

Beste,

Wij willen u graag helpen maar dan zijn wij meer gegevens nodig, het kan zijn dat er een foutje is geweest met het inpakken. Maar het adres geeft u normaal zelf. Natuurlijk willen wij dit graag voor u oplossen en kijken waar het probleem zit.
daarvoor kunt u ons mailen op klantenservice@hyks.nl of bellen tussen 09.00-16.30 van maandag tot vrijdag
op 0591-222972 en dan staan wij u graag te woord om dit probleem spoedig op te lossen.

Ons excuus voor enige verwarring

Onbetrouwbaar

Op 7 april een bestelling geplaatst via Bol.com. De tafel zou op 9 april geleverd worden. Ook een track & trace ontvangen maar sindsdien blijft de status ongewijzigd. Zowel via bol.com als direct contact opgenomen, zonder succes. Steeds wordt er een belofte gedaan dat ik bericht krijg maar dat gebeurt niet. Tot nu toe al 5 keer contact moeten opnemen zonder resultaat. Ik wacht nog steeds…

Update 10-5. Nu reactie dat pakket kwijt is geraakt. Reactie op review zegt dat transporteur Logique de veroorzaker is, maar mijn pakket kwam met PostNL. Gelukkig geld terug ontvangen en elders de tafel kunnen bestellen.

23 april 2024

Beste,

Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring niet goed is. Wij hebben een probleem gehad met de trasnporteur Logique,
Deze maakte beloftes die wij aan onze klanten hebben doorgegevens betreffende levertijd, levermomenten en retour afhandeling. en konden dit niet nakomen. Dit is natuurlijk geen excuus maar wel een verklaring. wij zijn inmiddels ook gestopt met deze samenwerking aangezien dat niet is hoe wij willen en kunnen werken.

onze excuus voor het ongemak en wij hopen u nog eens terug te zien

Gekocht en betaald op 28 januari.

Probleem werd serieus opgelost.

13 februari 2024

Antwoord van Hyks

Beste, wij hebben nogmaals onze mail bekeken en daarbij de mail niet gevonden, wat er helaas op lijkt dat er iets is fout gegaan en daarvoor onze excuus. wel denken we uw order op naam gevonden te hebben maar heb ik u ook in een informatie aanvraag toegezonden en dan weet ik zeker dat we tot een oplossing komen. nogmaals excuus dat het dan niet zo is gelopen als de bedoeling is. ook zou ik graag willen weten via welke weg u contact heeft proberen te zoeken. wij zijn namelijk ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 5 dan staat onze klantenservice u graag te woord op 0591-222972

fijne dag gewenst en wij horen graag van u om dit probleem op te lossen

groetjes,
Klantenservice

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Gekocht en betaald een kast die in de aanbieding was. Na nog eens gemaild te hebben hoe er afgeleverd gaat worden, de dag van levering afgewacht. Echter, op de afgesproken datum verschijnt er niemand. Na nogmaals mailen krijgen we doodleuk te horen dat er niet geleverd gaat worden, omdat de prijs veel te laag is en de kast beschadigd zou zijn. Maar wel eerst gewoon laten betalen en niet op voorhand hierover mailen.

23 november 2023

Antwoord van Hyks

Beste, Erg jammer om te horen dat u niet blij bent met de afhandeling van uw klantvraag. U heeft uw bestelling gedaan op het platform bol.com en daar heeft u een product gekocht wat nu door een andere verkoper word aangeboden voor een hogere prijs. hier hebben wij geen invloed op. Wij zijn zoals we u ook hebben proberen uit te leggen gestopt met de verkoop van dit product vanwege een boel transport schade de vitrine kast heeft namelijk glazen deuren en hoe we het ook verpakken het komt niet mooi aan. en zo kunnen we het niet afleveren. Nogmaals excuus voor het ongemak maar wij hebben u uw geld terug gestort en verder kunnen wij helaas weinig voor u betekenen. Wij vinden deze beoordeling natuurlijk niet leuk maar ook niet helemaal eerlijk wij hebben het namelijk naar onze mening zo snel en eerlijk mogelijk proberen op te lossen. Met vriendelijke groet,,
klantenservice