Slechte communicatie, er wordt al meer dan een week niet gereageerd. Ook hebben ze de verkeerde maat schoen voor me besteld.
Top service. Je wordt volledig op de hoogte gehouden van begin tot eind. Als je een vraag mailt word je netjes gebeld om meteen alles te beantwoorden en te regelen. Zelfs na ontvangst wordt er navraag... Toon meer
Legit Labubu! hoewel de prijs zeker hoger ligt dan de Labubu's in de POP mart winkel was dit het wel waard. tegen enige verwachting in, is de Labubu legit en in perfecte staat. Het pakket was binn... Toon meer
HYP3 is jouw go-to spot voor de meest exclusieve en gewilde sneakers, rechtstreeks vanuit het hart van Amsterdam met een wereldwijde vibe. Wij zorgen dat jij altijd de nieuwste en vetste sneakers kunt scoren – 100% authentiek en helemaal nieuw. Bij HYP3 selecteren we alleen de allerbeste kicks, zonder poespas. Of je nu zoekt naar een iconisch paar of een zeldzame limited edition, wij hebben het voor je klaarstaan. Onze webshop is makkelijk in gebruik, zodat je snel en zonder gedoe jouw favoriete sneakers kunt vinden en bestellen. Heb je vragen? Geen probleem. Ons team staat voor je klaar en we hebben een handige FAQ waar je altijd terecht kunt. Ook moedigen we onze klanten aan om hun ervaringen te delen via ons Trustpilot-profiel. Dit helpt anderen bij het maken van de beste keuze én zorgt voor transparantie en vertrouwen in onze service. We vinden het belangrijk om ook aan de planeet te denken. Daarom verzenden we je sneakers in recyclebare verpakkingen en kun je je bestelling volgen met een track & trace-code, zodat je precies weet wanneer je je nieuwe kicks kunt verwachten. Bij HYP3 draait het om passie, stijl en een soepele shopervaring. We bieden snelle levering binnen Nederland en daarbuiten, veilige betaalmogelijkheden en een betrouwbare klantenservice die je echt verder helpt. Stap in de wereld van iconische sneakers en blijf altijd een stap voor. Stay HYPED!
Industrieweg 36, 3606 AS, Maarssen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van HYP3
Heb een super schattige paar schoenen kunnen halen dankzij Hyp3. Werd altijd netjes geholpen wanneer ik contact heb opgenomen met collega’s, waren heel meedenkend bij het zoeken naar de juiste maat en werd duidelijk op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.
Super snelle levering, betrouwbaar en scherpe prijzen. Je kan ook via Whatsapp specifieke modellen checken als ze niet op de website staan. Helemaal wat je zoekt als sneaker jager, ik ga hier sws vaker bestellen! Aanrader!!!
Legit Labubu!
tegen enige verwachting in, is de Labubu legit en in perfecte staat. Het pakket was binnen 48 uur geleverd.
Zelfs direct na bestellen een follow up mail gehad of het adres klopte, omdat dit een nieuwbouw woning betrof was de postcode nog niet bekend in het systeem. Erg netjes!
Super snelle verzending, vriendelijke communicatie en ook nog echte Labubu’s ontvangen - wat wil je nog meer?!
Echte Labubu's, dus kon mijn kinderen niet blijer krijgen. Een duidelijke website, bestelling makkelijk te plaatsen en snelle levering. Ook wordt je vanaf bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden.
Snel contact gehad, en snel opgehaald.
Echt labubu
Aanrader!!!!
Ik kocht de Labubu Big into Energy full box op een andere site, maar ze konden niet op tijd leveren, was erg teleurgesteld omdat het een verjaardagscadeau was voor mijn moeder.
Laat in de middag stuurde ik Hyp3 een app of ze die op voorraad hadden en snel konden leveren en legde de situatie een beetje uit.
Een uur later belden ze me dat ze de Labubu Big in Energy op voorraad hadden en dat ik hem de volgende dag in de ochtend kon ophalen, op zaterdag, op hun vrije dag.
Wat een super service! Ik ben er super blij mee!
En de Labubu was 100% legit.
Ik had nog een vraag gesteld aan de klantenservice. Snelle reactie en schoenen kwamen inderdaad volgens afspraak op tijd
Ze belden ook nog even na of alles gelukt was. Erg netjes

Antwoord van HYP3
Eerst ergens anders een Labubu besteld voor mijn dochter. Na anderhalve week niets meer gehoord te hebben die bestelling geannuleerd en bij Hyp3 terecht gekomen. Rond half 8 een bestelling geplaatst en om half 9 had ik de track and trace code al in huis. Net even contact opgenomen met Hyp3, puur even om te kijken of ze direct reageerden en dat was zo. En ook nog op een prettige en vriendelijke manier!!! Dus mensen, wil je een Labubu kopen blijft weg bij andere webshops, bij Hyp3 moet je zijn voor snelle service en een goede klantenservice! Top!!

Antwoord van HYP3
Goede prijs. Goede originele kwaliteit. Snelle levering. Betrouwbaar.

Antwoord van HYP3
Geweldige service! Snel antwoord via email en/of chat. Bestelde sneakers waren net te krap, gemakkelijk omgeruild voor andere maat. Mijn volgende paar sneakers koop ik ook weer bij jullie.

Antwoord van HYP3
Goeie service. Komt binnen paar dagen aan. Unieke sneakers die je niet overal vindt.

Antwoord van HYP3
Helaas was mijn pakket vermist geraakt, toen ik hier over berichten ben ik super goed geholpen en hebben ze ook geregeld dat ik alsnog mijn bestelling binnen kreeg! Heel erg bedankt !

Antwoord van HYP3
HYP3 heeft speciaal voor mij schoenen geregeld: binnen een week had ik ze aan mijn voeten! Helemaal top! Keurige zaak👍

Antwoord van HYP3
Mega blij met mijn nieuwe Adidas handball spezials in lucid pink. Super goede service, snelle levering. Als je unieke sneakers zoekt is dit zeker een aanrader! Ik kom hier sowieso terug!

Antwoord van HYP3
Ik was al heel lang op zoek naar bepaalde kleurencombinatie van de adidas handball spezial; lucid roze met gele strepen. Op meerdere sites worden deze schoenen voor 400 euro of hoger aan geboden, wat ik ontzettend veel vind. Toen kwam ik deze site tegen, waar ik ook mijn twijfels over had. Gelukkig heeft Sophia van HYP3 het tegendeel bewezen en heb ik originele en unieke schoenen mogen ontvangen. Ik raad de site heel erg aan en zal zeker in de toekomst hier nog een paar schoenen bestellen.

Antwoord van HYP3
Super! Ook dat ze na vragen of alles oke is met de bestelling super netjes

Top klanten service!! En schoenen waren 100% authentiek en goeie qualiteit