4 artikelen besteld, 3 kreeg ik binnen een redelijke termijn, het 4e kwam maar niet. Na 3 maanden een email gestuurd om naar de status van mijn bestelling te informeren. Geen reactie, maar het laatst... Toon meer

Product ontvangen en was niet als omschreven op de website. Naar meermaals verzoek over te gaan tot annuleren van de aankoop overeenkomst blijft elk contact van de verkoper uit. Een laatste poging... Toon meer

Sent: Thursday, October 21, 2021 2:23:28 PM To: e-mail adres Subject: Bestelling #44575 Bestelling #44575 niet ontvangen, hoor graag wanneer ik mijn order kan verwachten. Bovenstaande beric... Toon meer

Na 4 weken eindelijk telefoonhoesje te hebben ontvangen was deze niet naar verwachting. Melding gedaan bij Hypie klantenservice, reageren pas na twee weken. WE konden niet terugsturen want dit mag/kan... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alle problemen worden met spoed behandeld via info@hypie.nl! Graag uw bestelnummer in uw mail verwerken.

1,3

Zeer slecht

Bah bah!

Bestelling Maart nog niet ontvangen en maar aan het lijntje gehouden worden.. wat is ordernummers? 10 dagen later: klopt dit adres? bla bla ... oplichters!

21 september 2020

Tot op heden een half jaar later nog…

Tot op heden een half jaar later nog geen pakket ontvangen, wekelijks mail en steeds hetzelfde antwoord. Volgende week komt het. Waardeloze service ver beneden peil.
Het gaat gelukkig om een klein bedrag maar wees gewaarschuwd, niks kopen bij deze oplichters!!

19 september 2020

Slechtste service ooit.

Heb 3 maanden gewacht.. komt het aan is het nog in de verkeerde kleur dan dat ik besteld heb. Wil het retourneren maar eer ze antwoorden op mijn mail. Is echt een schande. Had liever 0 gegeven. Krijg mijn geld niet terug omdat het niet defect is! (Maar ook niet wat ik besteld heb) Pff..

14 september 2020

aankoop 2 riemen sinds april…

Sinds april bezig met aankoop van twee riemen. Nog steeds niets ontvangen. Je wordt maar aan het lijntje gehouden. Dan vragen ze of ze het nog een keer kunnen sturen. NEE DUS!!! Ik wil mijn geld terug. Wordt er gezegd: nee dat kan niet. Vraag het dan niet!!!!
Nogmaals ik wil nu gewoon mijn geld terug.

En nog een ding hoe kan het dat er geen naam onder de mail staat en met vriendelijke groet??? Dit staat zo onvriendelijk.

13 september 2020

Al meer dan een maand op men bestelling…

Al meer dan een maand op men bestelling aan het wachten. Track and trace codes werken niet... Je kan het beter zelf bij ali bestellen. Je hebt het sneller en 4x zo goedkoop. Want alles komt gewoon van aliexpress, daarom dat ze ook geen leverdatum kunnen doorgeven moeten zelf afwachten. Afzetters

11 september 2020

Geen reactie

Een kleine maand geleden heb ik 3 broeken besteld een totale waarde van ongeveer €90.
Ik was benieuwd naar de kwaliteit.
Er werd gezegd dat je altijd kon retourneren.
Dus waarom niet bestellen?
Zo’n dikke week geleden zijn ze aangekomen.
Maar deze zijn allemaal een maat groter dan ik besteld had en vervolgens waren ze dan nog veel te ruim en te kort.
Ik heb meteen een mail gestuurd met de vraag of ik deze kan inwisselen voor de juiste maat of voor mijn centjes.
Ik wacht nog steeds op antwoord..
Die zal ik niet meer terug zien..

11 september 2020

Moeilijk!!!!

Al sinds april bezig. Bh besteld. Na lange tijd geleverd. Bleek niet te passen. Nadat ik mijn geld terug vroeg en wilde retouren kreeg ik te horen dat ik heen geld terug kreeg maar een andere bh mocht uitzoeken. Uiteindelijk na veel gedoe zou ik toch geld terug krijgen. Eerst kreeg ik zo geld terug. Daarna moest ik hem toch weer retour sturen. Nu is hij een maand geleden retour gestuurd en nu hebben ze niks ontvangen. En doen ze daar weer moeilijk over. Pff wat maken ze het zichzelf moeilijk. Ik zal er niks meer bestellen.

8 september 2020

OOK IK BEN ERIN GETRAPT......

OOK IK BEN ERIN GETRAPT......
Sinds April wacht ik op het gekochte product.
Tot nu toe aan het lijntje gehouden. En nu zeggen ze dat ik het heb ontvangen.
Dat is dus NIET WAAR.
Ik ben super teleurgesteld en geef niet op. Belachelijk hoe ze met je omgaan.
Oplichters!!!!!!!!!
Misschien een goed plan om ze met z'n allen aan te pakken, voor nog meer mensen worden belazerd.

1 september 2020

Bestelling niet ontvangen

Ik ben al vanaf April bezig om een BH binnen te krijgen nu heb ik vandaag,
31 augustus mijn geld terug gevraagd maar dat doen ze niet aan ze willen weer 1 opsturen, ik wil de BH niet meer!!! Koop nooit bij deze bedrijf!

31 augustus 2020

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!! Ik bestel nooit meer hier wat kk Oplichters!!!! Ik heb sinds april een bestelling hier gedaan maar nooit ontvangen..ik heb email gestuurd en ze ging uitzoeken eerst bidden ze excuses voor de vertraging ik zou de bestelling binnen 7 dagen krijgen heb ik niet gekregen natuurlijk en daarna zeggen ze dat ik de bestelling heb al gekregen 🤦🏾‍♀️ dat ze zien dat dus van hun moet ik contact opnemen met de bezorgdienst track and trace 🤦🏾‍♀️wie is de fckg bezorgdienst?????ik heb nooit een track and trace gekregen..ik wil de bestelling niet eens meer als ik wist dat uit china kwam zou ikniet bestellen maar goed ik vroeg om mijn. Geld terug zeggen ze dat ze kunnen dat niet doen ffff serieus is dat normaal er is niemand die kan wat aan doen met deze Oplichters ???ik laat dat niet zo !!!!!ik hoop dat deze bedrijf failliet gaat !!!!!

29 augustus 2020

ben al vanaf maart bezig om oogschaduw…

ben al vanaf maart bezig om oogschaduw binnen te krijgen nu heb ik 22 augustus mijn geld terug gevraagd maar nee hoor daar doen ze niet aan ze willen weer 1 opsturen ik heb dan ook geen goed gevoel bij dit bedrijf ik koop er nooit meer wat en 13,85 weg gegooid wat ik nu in deze tijd goed kan gebruiken zo als ik lees ben ik niet de enige ben met deze ervaring

26 augustus 2020

0 service en 0 garantie

0 service en 0 garantie, na 1x gebruik stuk en dan heb je pech, troep uit China.

24 augustus 2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw review.

Graag ontvangen wij een mail naar info@hypie.nl met daarin uw bestelnummer verwerkt.

Waardeloos

Waardeloze site. Eind april een bestelling gedaan maar nog steeds geen levering van het artikel, het is nu eind augustus. Geregeld mail contact sinds juni....mooie beloftes ,geen artikel. Mijn verzoek om terug gave van het betaalde bedrag is afgewezen, hypie wil het opnieuw opsturen. Belachelijk , alsof er nog vertrouwen voor een levering is na al die maanden.

24 augustus 2020

Beste Barbara,

Eigenaar Hypie.nl

Zoals men hier al omschrijft

Zoals men hier al omschrijft, een waardeloze tent. Spullen komen niet of zéér laat en geld terug is kennelijk ondenkbaar.

Ik raad iedereen aan, deze transacties te melden bij de creditcard maatschappij en op deze manier via hun mogelijk toch je geld terug te krijgen. Laat de cc maatschappij maar achter deze internet verkoper aangaan.

21 augustus 2020

Beste Edwin,

Eigenaar Hypie.nl

De slechtste service ooit...

We wachten al vanaf 13 maart op een bestelling. Telkens weer excuses en dat het langer duurt. Dat we nog even geduld willen hebben. Ons geduld is op. En op reacties dat we het geld terug willen komt geen reactie. Niets bestellen! We willen ons geld terug, oplichters!

21 augustus 2020

Beste Harm,

Eigenaar Hypie.nl

Mijn bestelling dateert reeds van februari

Mijn bestelling dateert reeds van februari 2020 !!! Steeds opnieuw een ander excuus. Eerst was het kwijtgeraakt tijdens vervoer, dan werd er een verkeerd leveradres gebruikt, nu dan weer vertraging door Covid. Ik stuur al meerdere maanden aan op terugbetaling maar helaas ... NIETS

20 augustus 2020

Beste Cindy,

Ontvangt verkeerde items

Verkopen producten uit het buitenland voor een dure prijs en leveren vervolgens andere producten dan aangegeven op de site. Zeker geen aanrader om te bestellen!!!!

19 augustus 2020

Beste klant,

Eigenaar Hypie.nl

Beloven reeds weken een aankoop die…

Beloven reeds weken een aankoop die niet functioneert terug te storten maar tot op heden niets ! Dikke smeerlappen zijn het ! Gewoon oplichterij.

17 augustus 2020

Beste Brigitte,

Eigenaar Hypie.nl

Niets bestellen!gebruiken covid19 als…

Niets bestellen!gebruiken covid19 als uitvlucht om laattijdig of niet te leveren! En veranderen om de week levertijden!oplichters zijn het!

15 augustus 2020

Beste Werner,

Eigenaar Hypie.nl

Zoals zovelen blijkbaar je besteld daar…

Zoals zovelen blijkbaar je besteld daar betaald en je kan er van op aan het wordt nooit geleverd zou een Turkse oplichter achter zitten met de naam angor degene die zijn volledige naam en adres kan bezorgen graag stuur maar naar Messenger Van de Vreken René

14 augustus 2020

Beste Rene,