hypotheek.winkel - Geel Reviews 61

4,5

Diestseweg 21C, 2440 Geel, Antwerpen, BE

Heel tevreden !! Speciale dank aan Matthias: dankzij hem hebben we ons droom snel kunnen waarmaken, zonder ons zorgen te maken over al die papierwerk. Echt top!

Dankzij onze makelaar zijn wij bij Cédric terecht gekomen. Cédric heeft ons heel het traject perfect geholpen. Elke vraag die we hadden kon hij duidelijk beantwoorden. Hij is zeer professioneel in zij... Toon meer

Onze ervaring bij Hypotheekwinkel is uitstekend verlopen. Ons dossier werd beheerd door Cédric, die alles steeds duidelijk overbracht, en zeer flexibel was omtrent de afspraken. Ook kan je voor e... Toon meer

We werden snel en duidelijk verder geholpen door cedric, hij legde ons in gewone taal uit wat ons te wachten stond, wat we zelf moesten doen, en wat hij voor ons kon betekenen. Hij was ook steeds bere... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Hypotheekmakelaar

Info over hypotheek.winkel - Geel

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

4,5

Uitstekend

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel tevreden !!

Heel tevreden !!

15 april 2026

Heel slechte ervaring mee!!

Heel slechte ervaring mee!!! Mijn vriend heeft na zijn scheiding de schuldsaldoverzekering met zijn ex opgezegd en dit is nooit gebeurd!! Nadat hij hier meerdere malen contact voor heeft opgenomen werd hem verzekerd dat alles was opgezegd. Toch krijgt hij nog steeds aanmaningen omdat hij niet betaalt. Wij komen hier nooit meer terug!!

29 januari 2026
Logo hypotheek.winkel - Geel

Antwoord van hypotheek.winkel - Geel

Dag Leen, Het spijt me dat je (je vriend) een slechte ervaring heeft gehad met ons, en ik begrijp dat dit frustrerend is geweest. Vermits je zelf geen klant bent bij ons kan ik niet met zekerheid achterhalen over welke polis het gaat, maar ik heb wel een vermoeden.
In dat specifieke dossier moet ik inderdaad vaststellen dat mijn (oud-)collega te laat en onvoldoende heeft gereageerd op deze vraag. Intussen werd dit wel opgelost dankzij de inzet van mijn collega Eveline.
Ik apprecieer dat je dit bericht stuurt, want op deze manier kunnen we nagaan waar we onvoldoende service hebben geboden, wat ons de kans geeft om voortaan beter te doen.
Mocht er toch nog iets schorten aan onze dienstverlening, wil je dan je vriend vragen om ons hierover te contacteren via geel@hypotheekwinkel.be? Dan doen we meteen het nodige.

TOP-ervaring!

Wat fijn om bijgestaan te worden door zo'n vriendelijk en enthousiast team die alle kennis in huis hebben om de aankoop van een woning/aangaan van lening in goede banen te leiden. Van praktische tips, opzoekwerk en opvolging van de aankoop tot een luisterend oor en het geven van advies. TOP-ervaring! Ik raad het iedereen aan!

14 oktober 2025

Goed geholpen

Super vriendelijk.
Van in het begin heel goed geholpen, een goede en duidelijke uitleg gekregen.
Zeker aan te raden!
Als je een afspraak hebt nemen ze hun tijd voor u.

27 mei 2025

Zeer prettig geholpen

Zeer fijn geholpen door Cédric en de rest van het team! Ik wist niet waar te beginnen bij de aankoop van een woning in België, maar zij hebben gedurende het gehele proces ondersteund, super!

Vlot en vertrouwd

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik heb ontvangen bij de aankoop van mijn woning. De medewerkers van Hypotheekwinkel waren steeds vriendelijk, duidelijk in hun communicatie, snel in opvolging en blonken uit in expertise. Een vlotte en professionele ervaring van begin tot eind.

Top team

Ik ben ontzettend tevreden met de service van de hypotheekwinkel Vanaf het eerste gesprek werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Ze namen de tijd om mijn situatie te begrijpen en gaven helder advies over de beste hypotheekoptie. Dankzij hun deskundigheid en begeleiding kon ik met een gerust hart ons droomhuis kopen. Ik kan hypotheekwinkel gelegen te geel absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar hypotheekadvies!"

Behulpzaam

Heel behulpzame en menselijke feedback. Zeer blij en dankbaar met m'n hypotheek. Bereikbaarheid & wachttijden doorheen het proces zijn echter puntjes van feedback.

14 april 2025

Hypotheekwinkel Geel

Cédric heeft ons heel goed geholpen. Nam echt zijn tijd om onze vragen te beantwoorden. Zijn uitleg was altijd grondig en duidelijk. We kregen hier direct een goed gevoel bij.

We zijn ontzettend blij met de service van Hypotheekwinkel Geel.

We hebben jullie ook al aanbevolen aan andere.

Bedankt voor jullie goede service !
Daniela & Patrik

17 maart 2025

Topkantoor met topmensen die hun vak kennen

Al vanaf het eerste contact met Cédric zat het al goed.
Deze man weet van aanpakken en kent zijn job.
Mijn dossier was absoluut niet gemakkelijk maar dankzij Cédric zijn volhouders mentaliteit is het wel gelukt.
Hij is wel 10 jaar ouder geworden daardoor denk ik maar toch een dikke merci aan Cedric en al de rest van het kantoor!

15 januari 2025

Aanrader!

Eerste info gesprek achter de rug met Cédric van Hypotheek.winkel Geel.
Persoonlijke aanpak, alle tijd genomen, heel duidelijke en volledige uitleg gegeven, ... En daarbij ook ons enthousiasme nog meer aangewakkerd om de eerste stap te zetten richting de aankoop van een tweede verblijf. Dit gaat ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat we hier gaan binnenwandelen ;-)

4 februari 2025

Toppers

Toppers! Goed advies, luisteren naar wat jij nodig hebt en geven raad op maat voor de klant! Persoonlijke aanpak, alles wordt voor jou geregeld, dus je hebt zelf veel minder papierwerk en kopzorgen!

15 januari 2025

Top service

Top service! Enorm vriendelijk en een vlotte en aangename communicatie.
Absolute aanrader als je zorgenloos en als “leek” een huisje/appartementje wil aankopen!

3 oktober 2024