Onze hulpvraag werd goed bekeken, verschillende opties werden overlopen. Er waren wat problemen met het afwerken van de documenten, maar dit werd zeer snel en vlot opgelost. Topteam!
- #2 van de 2 beste bedrijven in Hypotheekmakelaar
Info over hypotheek.winkel - Torhout
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Burg 53, 8820, Torhout, West-Vlaanderen, België
- 050 97 71 55
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hypotheekwinkel Torhout
Karel kennen wij nu een aantal jaren. Hij heeft ons vanaf het begin eerlijke en duidelijke informatie gegeven. Ook nu heeft hij ons goed geholpen daar het niet om een standaard situatie. Hij haalde alles uit de kast om onze papieren op tijd in orde te hebben
Ze hebben ons heel goed geholpen
Ze hebben ons heel goed geholpen voor onze lening voor een koophuis, alles heel goed uitgelegd& alles ging heel vlot! Zeker Karel nam voor ons alle tijd die er was toen wij kwamen om te informeren voor onze lening! Wij raden de hypotheek winkel in torhout zeker aan, zeker als het je eerste koopwoning is :)
Wij zijn super goed geholpen door De…
Wij zijn super goed geholpen door De Hypotheekwinkel. Vanaf het begin voelden we dat ze ons écht wilden helpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we werden volledig ontzorgd doorheen het hele traject. De begeleiding was top en altijd vriendelijk. Zeker dank je wel aan Karel met zijn enthousiasme en behulpzaamheid. Een aanrader!
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, perfecte communicatie,super bekwame medewerkers,top 👍
Top begeleiding in het vinden van een…
Top begeleiding in het vinden van een nieuwe kredietgever.
Gaan op zoek naar de meest voordelige oplossing, bespreken de voor- en nadelen van de kredietvoorstellen.
Ook nadien is er een hele goeie opvolging. We worden nog gecontacteerd indien er iets wijzigt.
Jarenlange zeer goede ervaring met…
Jarenlange zeer goede ervaring met Karel en Astrid van Hypotheekwinkel Torhout . Ze bewegen hemel en aarde om je een optimale dienstverlening te bezorgen . Ze staan altijd voor je klaar . Dankzij hen hebben we een zeer gunstige overbruggingskrediet verkregen aan zeer scherpe voorwaarden en daardoor ons droomhuisje kunne kopen . Ik raad Hypotheekwinkel bij iedereen aan ! Top service en super vriendelijke geëngageerde medewerkers !!!
Schitterend werk geleverd
Schitterend werk geleverd. Krakken in hun vak. En de nodige tijd en vriendelijkheid. Een AANRADER VAN FORMAAT
Super service!
Super service!
Wij werden altijd uitstekend geholpen door Karel en zijn team.
Ze zorgden ervoor dat de verkoop en aankoop van ons huis vlot verliep.
Karel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en doet dit ook op een "verstaanbare " manier.
Heel Tevreden
Zeer vriendeljjk ontvangen. .uitleg/advies..betrouwbaar
Heel tevreden !!
heeft mij zeer goed geholpen met mijn…
heeft mij zeer goed geholpen met mijn overbruggingskrediet.
Hield me ook goed op de hoogte van alle stappen die ze ondernamen.
Karl was zeer duidelijk met zijn info. Astrid zorgde voor de goede opvolging.
we werden goed geholpen met advies en een lening op maat
we werden goed geholpen met advies en er w erd een op maat gemaakte hypotheek voorgesteld. Ook de afhandeling van het dossier werd door het kantoor perfect uitgevoerd
Eerste contact
Eerste contact met Thibaut was heel duidelijk, veel antwoorden.
Nu op zoek naar een droomwoning.
Heel betrouwbaar en heel helpend
Het is heel betrouwbaar en heel helpend alles loopt vlot en snel .
Top service
Zeer goede opvolging en uitleg.
Je kan altijd terecht bij Karel en Astrid met vragen of eventuele problemen.
Goede service!
Ik genoot erg goede aanbevelingen en een puike opvolging. Erg tevreden. Bedankt Hypotheekwinkel Torhout voor alles!
Service in Torhout
Karel heeft ons heel goed geholpen en dit tot 2 maal toe! Wij zijn zo dankbaar dat we zo onze droomwoning kunnen realiseren!
zeer klantvriendelijk en gemoedelijk
zeer klantvriendelijk en gemoedelijk
duidelijke informatie en advies
na afsluiting van het dossier was er nog een reminder ivm de zaken die belangrijk waren en/of zeker niet vergeten mochten worden
er moest geen verlof genomen worden om een afspraak te maken, we mochten nog op kantoor gaan na 18:30
we hadden alle tijd die nodig was tijdens een afspraak