Deres smilende imødekommenhed og hurtige hjælp gør det altid til en fornøjelse at få serviceret campingvognen hos dem. Kan på det varmeste anbefale at bruge IA Camping.
Bedrijf heeft geantwoord
Stod med en defekt vandvarmer,og havde booket og betalt ophold op til påsken. 3 af vores lokale camping værksteder i Silkeborg, forstod ikke problematikken? Ringede til Ivan hos IA Camping, som vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Betjeningen var venlig og imødekommende, skaden blev lavet hurtig, og prisen var lavere end vi på forhånd havde frygtet. Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt utrolig pålideligt firma. Overholder alle aftaler til punkt og prikke. Er utrolig service minded, og kontakter dertil mig, hvis noget uforudset skulle ske. Jeg mødes altid af stor venlighed,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har handlet vogn hos IACamping, har efterfølgende fået lavet eftersyn der og er altid blevet mødt med god service og dygtige mekaniker.
Meget kompetent rådgivning, de er venlige og imødekommende og hjalp mig med de krav og forventninger jeg havde til den nye vogn. 5 store stjerner her fra !!!!!
Havde kørt min campingvogn til service. Alm. gennemgang med gastest, fugttest, smøring og justering af bremser nogle småting og et køleskab der ikke kunne køre på gas.
Afleverer vognen 4 uger før jeg skal bruge den til sommerferien. Samme uge som jeg skal hente vognen bliver jeg ringet op vedr. Køleskabet, og det kræver der udskiftes nogle større dele - fair nok. Jeg ønsker det skal virke.
Vognen er færdig og jeg skal afhente den. Regning 10.300,- incl. ny tagluge til 2.500 kr - fair nok.
Jeg kører de 25 km hjem, og kan med det samme lugte noget varmt da jeg kommer hjem. Det er bremserne der er justeret forkert, og da det er en Boogievogn er de forreste brandvarme, så man ikke kan røre ved dem, og de bagerste kolde. Dette er ugen før vi skal køre på ferie.
Ud med vognen igen, og hente den igen fredag, dvs 5 dage før vi skal på ferie.
Nu virker bremserne, og gasdæmperen skulle så samtidig skiftes (1.600 kr)
Hjemme igen og vil tænde køleskabet på gas - det virker ikke. Derudover slår den relæet, når jeg sætter strøm på.
Ud med vognen igen søndag og hente den tirsdag.
Da køleskabet ikke har virket, forsøger jeg selvfølgelig at tænde det da jeg kommer hjem. Den slår først en flamme ud af gasovnen, og jeg synes der lugter lidt af gas, så jeg venter 15 min. Da jeg tænder igen, kan jeg høre at der er noget der brænder og jeg slukker hurtigt for gassen. Jeg finder så ud af at den samling der skal lukke gassen ind i køleskabet slet ikke er samlet, så der har været åben forbindelse til gassen. Dvs. Rummet bag køleskabet bliver fyldt med gas, og når jeg trykker på tændingen til køleskabet antændes gassen. Det kunne have været gået helt galt, hvis jeg ikke havde fået slukket for gassen. Der havde været gasbrand bag køleskabet, og ledninger mv. svedne.
Nu er min tålmodighed ved at være misbrugt, og ringer til firmaet der kommer samme aften, og kan ikke løse det på stedet, og må tage campingvognen med igen. Vi kan så hente den næste dag - samme dag som vi skal køre på ferie. Og da jeg har henter vognen, og vil tænde køleskabet, virker det stadig ikke.
Firmaet har sagt undskyld hver gang jeg har hentet vognen, og det kan godt være jeg bare har været meget uheldig, men alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Hvis du ønsker spændingen ved at køre med konstant overlæs med din campingvogn, forøget, så er dette stedet at handle og få monteret udstyr.
Du kan være sikker på at IA vejleder dig efter hensyn til sin egen pengepung og ikke dine behov, eller din campingvogns begrænsninger.
Efterfølgende kan IA ikke huske sine egne tilbud på din vogn fra den ene dag til den næste og skambyder gerne din vogn i tilbagekøb med 21 000 kr på 22 mdr.
Så hvis du vil holde ærgelse og usikkerhed vedlige og undgå sober vejledning, så er dette stedet.
Særligt spændende bliver det når pantet i din vogn dukker op
Lees meer over geverifieerde reviews.