IBKbike.com Reviews 432

2. Activewear winkel
  3. Fietsverhuur
  4. Fietsenmaker
  5. Fietsaccessoirewinkel

Cycling and outdoor sports store. We work with the world's leading brands and we ship express worldwide directly with DHL. We offer a top quality service aligned with customer needs. We are a European company located in the north of Spain.

IBKbike - Specialized Brand Store.

Professional mechanics certified by Specialized.
Professional services with certified mechanics, professional agents to advise you every step of the way to help you choose the best bike.

Fast shipping all over Europe. Payment with 3D Secure.

Shipping European Union, 100% insured, shipment with DHL.

We treat our clients with kindness, respect and offer personalized advice to each client's needs.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle en goede service!

2 jaar geleden kocht ik hier een s works Aethos. Alles perfect verlopen en goede service tegen scherpe prijs. Verleden jaar kocht ik een gobike fietsbroek, bij aankomst bleek deze beschadigd. Geen probleem na foto's , mocht ik deze broek terugsturen en werd een nieuw exemplaar verzonden.

28 september 2023

Thank you

Specialized Kenevo Expert 2023

Kenevo Expert gekocht hier. Alles prima verlopen en ook de klantenservice is goed. Snel antwoord. Fiets prima geleverd. Alles nam z'n 17 dagen in beslag van bestellen tot aan levering. Ik beveel IBK aan. Bedankt Eduardo en team 👍

1 april 2024

Helemaal betrouwbaar was eerst een…

Helemaal betrouwbaar was eerst een beetje sceptisch maar na de dhl mail (die kwam na een week) viel dit al een beetje weg. Fiets frame is binnen gekomen met alles er nog bij zoals je die van specialized krijgt. Top bedrijf!!!

15 april 2024

IBKBike zeer slechte in garantie…

IBKBike zeer slechte in garantie afhandeling!
In april 2022 een S-works Epic gekocht bij IBK bike.
1 november 2022 meld ik dat de achterdemper lek is en aangegeven dat er geen één dealer in Nederland de demper wil repareren.
het heeft tot 4 januari geduurd dat ik te horen kreeg dat ik de demper mocht opsturen voor eventueel een garantie claim.
ondertussen op eigen kosten de demper laten repareren in Nederland.
IBKBike reageert nog steeds niet op mails.

2 april 2023

Prima webshop met goede prijzen

Prima webshop! Ze zijn gevestigd in Spanje, hierdoor kan het wat langer duren voordat je bestelling binnen is. Ik heb hier een paar MTB-schoenen besteld die helaas retour moesten vanwege een verkeerde maat. Ze lijken erg druk te zijn en de reacties op mijn mails duurden wat langer dan ik gewend ben, maar uiteindelijk is alles netjes afgehandeld.

Let wel op dat je de retourkosten naar Spanje zelf moet betalen, maar dat is niet meer dan terecht.

16 februari 2023

Antwoord van IBKbike.com

Thank you very much, We will fight to get in your next purchase 5 stars!

Goede ervaring

Elke mail die ik stuurde werd (snel) beantwoord. Kleine miscommunicatie in mijn ogen m.b.t. wisselen van stuurpenlengte (kan gebeuren). Levering naar Nederland (complete fiets) vanaf moment verzenden was in mijn geval 5 dagen (ma verzonden, vrijdag fiets afgeleverd). Totale tijd vanaf moment bestelling online was 3 weken. Aangezien ik de fiets niet supersnel binnen hoefde te hebben was dit prima voor mij. Al met al prima koopervaring.

21 oktober 2022

Specialized Roubaix uit Spanje

Racefietsen van Specialized zijn zeer schaars en in mijn maat niet meer nieuw te leveren in NL. Derhalve via internet op zoek naar een Specialized Roubaix, maat 58. Uitgekomen bij IBK BIKES in Spanje. Reviews waren zeer positief mbt. bestellingen via internet en bezorging door Europa. Gok gewaagd. Maandag besteld en vrijdag in huis. Keurig en veilig verpakt in een doos om vervolgens de fiets in elkaar te zetten. Ging allemaal prima en ik ben zeer tevreden. Hans, NL.

20 juni 2022

5 sterren dik verdient

5 sterren dik verdient wat mij betreft. Toch spannend als je een MTB in Spanje koopt. Na check op trustpilot en de Specialized site toch maar besloten de fiets te kopen. Scherpe prijs (toch 10% terwijl je in NL gewoon de adviesprijs betaald. geen verzendkosten, snelle reactie op mails, pro-actieve houding en uiteindelijk zelfs snelle levering! Enige puntje voor verbetering was dat de Track & trace code het niet deed en het ging toch om een fiets van meer dan €4.100,-. Maar uiteindelijk is er zelfs een dag eerder geleverd dan was voorgesteld. In mijn geval moet ik het zadel en het stuur nog wel even zelf monteren maar ik ga ervanuit dat dat wel gaat lukken.

31 mei 2022

Antwoord van IBKbike.com

Thank you very much! We will keep trying to improve as much as possible every day.

S-Works Epic frameset

Vorige week heb ik bij IBKBike.com een S-Works Epic frameset besteld. Deze heb ik deze week al mogen ontvangen!
Het was toch wel spannend om een dergelijk duur frame online te kopen. Ik was er zelfs enigszins verbaasd over hoe snel en goed dit verlopen is. Het frame is inmiddels geregistreerd bij Specialized en alles is in orde.
IBKBike reageert erg snel, professioneel en is behulpzaam. Zeker aan te raden.
Eduardo, dank voor je goede hulp!

21 januari 2022

Hartelijk dank!
Geniet ervan!

ik heb een specialized diverged besteld…

ik heb een specialized diverged besteld bij IBKBIKE zij waren de enige aanbieder via google van deze fiets met maat 54. Ben zeer netjes geholpen door Eduardo verzonden door DHL in een grote doos. Ben wel naar een ervaren fietsmonteur geweest om mijn fiets te laten monteren want dit is best een klus voor iemand die dit niet zelf kan. bestellen op afstand is op deze wijze dus geen probleem.

23 november 2021

Hello Peter,
Thank you for everything and we remain at your disposal.
Regards

Goede webshop en snelle verzending

Toch spannend om veel geld naar een bedrijf in het buitenland over te maken, maar ondanks de Corona maatregelen in Spanje binnen twee dagen een track en trace ontvangen en 3,5 werkdag later kwam mijn nieuwe specialized epic evo keurig verpakt aan. Even laten servicen bij de lokale dealer en inmiddels de eerste km’s gemaakt.

20 februari 2021

We hope you enjoy it.

Toon reviews in alle talen. (432 reviews)