Speciaal naar Amsterdam geweest om "de naald van Cleopatra" (Eremurus) te kopen. Helaas had Tim van Klink van iBulbs deze niet op voorraad. Ik heb op vertrouwen alvast 6 stuks betaald en deze zij... Toon meer
Ik heb Tim van Klink gevraagd of hij me kon advisereren hoe het probleem van gele skimmia bladeren op te lossen. hij is op zoek gegaan naar een goede bemesting en heeft deze voor mij gekocht. tijdens... Toon meer
Super vriendelijke klantenservice van Tim. Product die ik wilde was niet op voorraad en zodra het weer binnen was gelijk gecontacteerd! Ik hoop dat zijn bedrijf doorgroeit waar hij nog meer aandacht k... Toon meer
Het grootste assortiment aan bloembollen en -zaden in Amsterdam!
Mooie planten goede service
Mooie planten , reageren snel en aardig, gratis bezorgd. Wat wil je nog meer.
Prachtig groen en fijne mensen
Heldere communicatie en duidelijke afspraken. En bovenal: prachtige gezonde planten. Dankjewel Tim!
Mooie planten tegen redelijke…
Mooie planten tegen redelijke vergoeding zelfs thuisbezorgd. Top service.
Top!
Heel fijne ervaring met hun, zalige gratis-aan-huis-leverservice voor de nieuwe plant, goed bereikbaar, snelle reacties op mijn vragen en nog goed advies gekregen ook. Top!
Prachtige planten
Ik heb via marktplaats een Iresene Herbstii besteld, een prachtige grote plant, heel erg blij mee!! Hele vriendelijke service van Tim, snelle respons en het werd helemaal aan huis geleverd. Top service!
heb amarylis bollen gekocht mooi…
heb amarylis bollen gekocht mooi uitgekomen met 2 stengels en wel 8 knoppen een plaatje, hele fijne zaak om te kopen mooi assortiment en bekwaamd personeel die echt alles kunnen leveren wat jij wilt, zij gaan voor je op zoek en vinden die altijd ja mijn zaak is dus op de singel geworden ga nooit meer naar een tuincentrum toe.
Iresine herbstii
Vandaag (27-1) mijn op 24-1 bestelde Iresine herbstIi thuisbezorgd gekregen door Tim van Klink van Ibulbs Amsterdam. Het Is een prachtige, volle plant en ik ben er superblij mee! Deze bijzondere plant is nergens te verkrijgen, maar via Ibulbs bleek het leverbaar en nog snel ook!
De communicatie met Tim van Klink verliep ondertussen prettig en open, daarbij reageerde Tim snel en bijzonder klantgericht op mijn mailtjes.
Een top adresje dus,die ik zeker iedereen kan aanbevelen!