Banner for Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Icetubs | Commercial & Residential ice baths Reviews 169

TrustScore 5 uit 5

4,8

Snelle reactie bij contact, geen ´er zijn nog....wachtende voor u´. Het product, welke ik dagelijks gebruik, warm en koud....heeft tot nu toe feilloos gewerkt, ongeveer een jaar nu. Vooral het ´pers... Toon meer

Het is een zeer mooi product, goed afgewerkt en hoge kwaliteit. Ook de warmtepomp heeft alle functie's die nodig zijn om water koud te houden en te verwarmen. Nadeel was lange levertijd en slechte... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Wellnesscentrum
  3. Wellnessprogramma

Icetubs delivers award-winning ice baths that go beyond cold therapy. Powered by our advanced Icetubs Engine™, you get precise temperature control ranging from 3ºC to 38ºC, making it perfect for both cold and hot therapy. Each tub is handcrafted with top-quality materials and designed for full submersion, while the 3-step filtration system keeps your water clean and clear. Whether you're a beginner or an experienced user, you can easily set the temperature to match your needs and comfort level. With versatile designs to suit any space, Icetubs combines craftsmanship, innovation, and performance to support your recovery, wellness, and daily routine. Join the cold

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Topkwaliteit en service

Als je een kwalitatief ijsbad wilt dat er nog eens prachtig uitziet dan zit je hier op het juiste adres. Support is ook zeer goed. Je betaald er wat voor maar je krijgt ook waar voor je geld.

11 november 2025

Hallo Félix,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit én het design van je ijsbad. Ook je compliment over onze support waarderen we enorm.

Geniet van het koude water, en laat het gerust weten als we ooit ergens mee kunnen helpen.

Team Icetubs

Prachtige vormgeving en goede…

Prachtige vormgeving en goede communicatie omtrent de levering

10 november 2025

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Bedankt voor je review, Anne. Fijn om te horen dat zowel het design als de communicatie rondom de levering goed bevallen zijn.
Mocht je nog vragen hebben of advies kunnen gebruiken, laat het ons gerust weten.

Super goede service!

Super goede service!

27 september 2025

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Bedankt, Robert. Mooie woorden om te lezen. We zijn blij dat onze service zo goed is bevallen. Laat het gerust weten als we nog ergens mee kunnen helpen.

Icetubs great people

Icetubs great people, services and product 💪🏻🙏🏻

14 augustus 2025

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

We're happy to know our team, service, and tubs are hitting the mark. Thanks and enjoy the cold!

– Team Icetubs

Snelle levering; eenvoudig installatie

Ik heb na veel wikken en wegen een Icetub besteld en die werd heel snel geleverd. De aansluiting is een fluitje van een cent. Vier moertjes aandraaien en de app installeren. Ik ga nu elke ochtend in bad en breng de temperatuur geleidelijk aan naar beneden en blijf er langer in. Na een paar weken is het water nog steeds kraak helder. We willen na het verversen dat water gebruiken voor de tuin. Al met al een fantastische ervaring. Sneller herstel na een dagje zwaar trainen of na Koningsdag 😊

29 april 2025

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Wat een topverhaal Richard!. Dank voor je vertrouwen in Icetubs.

Mooi om te horen dat de installatie eenvoudig was en dat je meteen bent begonnen met een dagelijkse routine. Dat is precies waar het om draait: makkelijk, effectief en vol resultaat. Goed dat je de temperatuur langzaam afbouwt en je lichaam laat wennen—zo haal je het maximale uit elke sessie.

Ook fijn dat het water kraakhelder blijft na weken gebruik. En hergebruik voor de tuin? Duurzaam denken, daar worden wij blij van.

Of het nu na een zware training is of na Koningsdag—snel herstel en helder hoofd. Zo hoort het.

Join the Cold.

Snelle reactie bij contact

Snelle reactie bij contact, geen ´er zijn nog....wachtende voor u´.
Vooral het ´persoonlijk´ en snel reageren is fijn....en steeds duidelijke communicatie, en vooral steeds zoekend naar oplossing en geen ´ja maar´....toestanden.

7 februari 2025

Hi Rob,

Bedankt voor je geweldige review! We vinden het fantastisch om te horen dat je niet alleen tevreden bent met het product, maar ook met onze service en communicatie. Snel en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om altijd een oplossing te vinden.

Super dat je de IceTub al een jaar probleemloos gebruikt, zowel warm als koud! Blijf genieten van je routine, en mocht je ooit vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je te helpen.

top product

ondanks dat de levering uitgesteld was en ik wat langer moest wachten heb ik uiteindelijk de tub in goede orde ontvangen. De kwaliteit is top (ik heb zelf een icetub XL) en maak er elke dag gebruik van. Echt een aanrader. trap moet je er echt wel bij hebben want de tub is best hoog

11 december 2024

Beste Marc,

Bedankt voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de IceBarrel XL en er dagelijks gebruik van maakt. We begrijpen dat wachten nooit leuk is, maar we zijn blij dat alles uiteindelijk goed is aangekomen.

Goede tip over de trap – voor optimaal gemak is dat inderdaad een aanrader! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Veel plezier met je IceTub! 💙

Icetubs review uit Portugal

Als dagelijkse gebruiker van een ijsbad en tevens als Wim Hof-instructeur bij The Lemon Lodge in Portugal, heb ik al heel wat verschillende baden geprobeerd. Na meerdere DIY-projecten en andere merken die het na een paar maanden intensief gebruik en buiten staan begaven, heb ik eindelijk hét perfecte ijsbad gevonden: IceTubs.

Niet alleen werkt dit bad uitstekend, het ziet er ook het beste uit én isoleert uitzonderlijk goed. Omdat wij off-grid leven, is efficiënt energieverbruik cruciaal. IceTubs is het eerste bad dat niet constant de motor laat draaien – hij schakelt automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Dit bespaart enorm veel energie en is een groot voordeel voor ons zonne-energiesysteem.

Daarnaast is het filtersysteem fenomenaal, waardoor het water veel langer schoon blijft en minder onderhoud vergt. Dit is een gamechanger, vooral in de Algarve, waar water schaars is.

Wij zijn absoluut fan van IceTubs – een echte aanrader voor iedereen die serieus met koudetraining aan de slag wil!

4 februari 2025

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Wat een geweldige review, dank je wel! 🙌❄️

Fantastisch om te horen dat Icetubs aan jouw hoge eisen voldoet als dagelijkse gebruiker en Wim Hof-instructeur bij The Lemon Lodge!

We vinden het geweldig dat ons ontwerp, de isolatie en energie-efficiëntie zo goed aansluiten bij jullie off-grid levensstijl. En dat ons filtersysteem helpt water te besparen in de Algarve maakt deze feedback nóg waardevoller!

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling—wij wensen je nog vele krachtige koude sessies toe! 💙💪

De meest gedreven health hackers van…

De meest gedreven health hackers van Nederland die hun ijsbad therapie en passie delen met de hele wereld. Happy to join the community and movement!

31 januari 2025

Hi Hylke,

Bedankt voor je geweldige review! 💙
Jouw enthousiasme voor ijsbadtherapie en de community is precies wat Icetubs drijft. Samen maken we koude training toegankelijk voor iedereen.

Blijf genieten van de kracht van het ijs! ❄️

Duurzame keuze

Ik was al langer op zoek naar een icetub, waar ik niet het water telkens moet verversen of met chloor moet werken. Dit is voor mij daarom de ideale oplossing, gewoon zelf instellen welke temperatuur en lekker dippen!

30 januari 2025

Hi Robin,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Mooi om te horen dat je een duurzame oplossing hebt gevonden die bij je past. Geniet van het gemak en de koude dip! ❄️ #JoinTheCold

With cold regards,

Erg tevreden

Erg tevreden
Goede kwaliteit

28 januari 2025

Hi Yilmaz,

Kort en krachtig—precies zoals wij het graag zien. Bedankt voor je vertrouwen in onze service en kwaliteit. Veel plezier met je Icetubs! ❄️

Mooi product

Goede klanten service! Snelle levering, doen wat ze beloven!

Hi Wouter,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product, onze klantenservice en de snelle levering. We doen er alles aan om onze beloftes waar te maken, en het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Chillen in the icebath

Nadeel was lange levertijd en slechte communicatie voor transport

15 januari 2025

Hi Mark,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en functionaliteit van het product, inclusief de warmtepomp.

We begrijpen dat de lange levertijd en communicatie rondom het transport minder prettig waren, en dat is zeker iets waar we van leren en aan werken om te verbeteren.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Team Icetubs

Fijne en professionele ervaring met…

Fijne en professionele ervaring met IceTubs van zowel het product, contact en levering. Niks op aan te merken!!

Hi Paul,

Bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat je zo’n fijne en professionele ervaring hebt gehad met Icetubs – van het product tot aan het contact en de levering. Hier doen we het voor!

Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Met kouden groeten,

Zeer goede service .

Zeer goede service .
Kwaliteit hoog in het vaandel.
Maakt mooie degelijke producten.
Via de mail snel antwoord al zou telefonisch contact ook wel prettig zijn.

Goedemiddag Remmert,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze service en de kwaliteit van onze producten waardeert.

Jouw opmerking over telefonisch contact nemen we mee – we werken continu aan verbeteringen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Samen zorgen we voor de beste ervaring.

Met koude groete,

eind goed al goed

De icecube werd te laat geleverd waardoor ik extra kosten moest maken. er werd toegezegd dat ik deze terug zou krijgen maar op de vervolgcommunicatie wordt niet gereageerd. Er is sowieso sprake van beperkte communicatie, ze werken volgens mij alleen met oproepkrachten en studenten. Uiteindelijk is alles netjes afgerond

13 december 2024

Beste Hans,

Bedankt voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering van uw Icetub en de ongemakken die u hierdoor heeft ervaren. We begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn geweest.

We zijn blij dat we inmiddels samen tot een oplossing zijn gekomen en dat deze kwestie is afgehandeld. Uw feedback over onze communicatieprocessen nemen we zeer serieus. We werken er continu aan om onze service en bereikbaarheid te verbeteren, zodat toekomstige situaties soepeler en sneller worden afgehandeld.

Nogmaals bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld. Uw mening helpt ons om beter te worden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Heeft u in de toekomst nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Icetubs

Als officiële koukleum had ik wat…

Als officiële koukleum had ik wat overtuiging nodig. Bij Casa Luz kreeg ik die en Rogier coachte me perfect tijdens mijn eerste (en zeker niet laatste, weet ik nu) icetub-sessie.

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Leuk om te horen dat je eerste icetub sessie zo’n succes was! Rogier heeft je perfect begeleid—op naar de volgende!

Icetube bij Casa Luz in…

Vandaag voor het eerst bij Casa Luz in het ijsbad gezeten! Wat een geweldige ervaring! Dit smaakt naar meer!

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Top dat je je eerste icetub ervaring bij Casa Luz hebt gehad! Klinkt alsof je klaar bent voor meer ijskoude sessies. Keep it going!

Super fijn ijsbad!

Vandaag een super fijne ervaring gehad in de icetubs bij Casaluzibiza! De instap is heel handig en het bad zit heel fijn. Echt een aanrader!

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Klinkt als een geweldige ervaring, Myrena! Mooi om te horen dat de Icetubs bij Casaluzibiza zo comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn. Bedankt voor het delen!

Team Icetubs

Gister bij Casa Luz van Romy en Rogier…

Gister bij Casa Luz van Romy en Rogier een mooie ervaring gehad met de Icetube. De begeleiding van Rogier was heel fijn en rustig en daardoor kreeg ik het vertrouwen om het te doen. Ik vond het heel spannend, maar heb het gedaan. Top! Ga zo door. Liefs Ditmar (Team kappers)

17 september 2024

Antwoord van Icetubs | Commercial & Residential ice baths

Wat mooi om te horen, Ditmar! Fijn dat Rogier je op zo’n rustige manier heeft begeleid en je het vertrouwen heeft gegeven om de stap te zetten. Het blijft altijd spannend, maar wat een top prestatie! Ga vooral zo door!