Wat een kwats verhaal: Na jaren gaan wij stoppen, laatste aanbieding tegen speciale prijs😤 Blijken dus ook al weer DropShipping oplichters te zijn, met Chinese troep. Niet geleverd, of... Toon meer
Nog niet 1 ster waardig, heb voor 200 euro set besteld...nog steeds niks ontvangen. Ongeveer 9 mailtjes verder telkens is de informatie en/of automodel niet bekend?!! Ene Cris die dan weer mailtje st... Toon meer
Waardeloze boel daar. Set matten besteld voor mijn nieuwe trafic. Past van geen meter. Diverse beschadigingen. Geen officiële factuur ontvangen. Diverse mails gestuurd welke niet beantwoordt wo... Toon meer
Bestelde items wel ontvangen uit China, op zich ook nog binnen redelijke tijd. Voelt op zich ook prima aan. Pasvorm is even afwachten want het zat zo strak opgevouwen dat het even paar dagen in vorm... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Product is wat men beloofde
Product is wat men beloofde, geleverd binnen de beloofde periode. Niks dan lof dus
Hier niks kopen!
Hier niks kopen!
Énorme slechte communicatie.
De matten na heel lang toch aangekregen en zijn van hele goedkope kwaliteit.
Bedroevend slecht
Bedroevend slecht
Foute maat
Foute kleuren
Gewoon fout
Oplichters
Wel geld innen, maar niet leveren.
Oplichters!
Gelukkig is het adres en telefoonnummer gemakkelijk te traceren, dus binnenkort ga ik m'n matten persoonlijk ophalen.
Grootste oplichting!!!!!!
Grootste oplichting!!!!!!
Product niet zoals beschreven!!!!!!
Geschenk van 34.95 is een doekje van 10 bij 10 centimeter!!!!
Niet kopen trap er niet in!!!!!
Oplichters zijn het 😡😡😡🤬🤬🤬
Oplichters zijn het bestelling niet volledig ontvangen ik wacht al 4 maand op mijn achterste matten .
Heb al verschillende mails gestuurd maar ze schuiven het op de koeriersdiensten dat volledig geleverd is .Zoals ik al lees op de reviews op de 100 misschien 2 tevreden over hun service ja die hebben geluk dat hun matten volledig geleverd zijn.
Wat kunnen we ertegen doen niks en ja we controleren de reviews pas na de levering in feite best eerst controleren voor er e bestelling gedaan word . Geen aanrader voor 🤬🤬🤬😡😡😡😡Trustpilot laat a idealmatten weten over onze reviews maar hun reactie blijft achterwege van hunne kant de oplichters
Super tevreden met mijn bestelling bij...
Super tevreden met mijn bestelling bij Idealmatten.nl! De automatten passen echt perfect en zijn van stevige kwaliteit. Het bestellen was makkelijk, en ze werden snel geleverd. Het voelt alsof mijn auto weer als nieuw is. Echt blij mee!
Besteld toen ik op vakantie was
Besteld toen ik op vakantie was, perfect aangekomen toen ik terug was in Nederland binnen de 14 dagen al binnen 👍, Heel erg bedankt ze passen goed en zij zijn hartstikke mooi 🥰
Oplichters
Eigenlijk 0 sterren. Kreeg vandaag weer een reclame mail van hun
Hoe durven ze. Dat ze eerst hun problemen oplossen en dan opnieuw reclame maken. Ik zit er nog steeds te wachten op mijn matten. Maar let op. Koop daar niks ze lichten de boel op
Wetende van waar het product dient te…
Wetende van waar het product dient te komen was er een vlotte levering.
De levering zelf laat wel veel te wensen over!! Het pakket is geleverd om 22u30 (10:30pm), wel een beetje een ridicuul uur om iets te leveren, en lag plots zomaar in de voortuin. Er is zelfs niet de moeite gedaan om aan te bellen.
Super blij met deze nieuwe auto matten…
Super blij met deze nieuwe auto matten zien er super geweldig uit en top kwaliteit echt n aanrader!!
Grote oplichters
Grote oplichters, helft van bestelling ontvangen, na vele mails.beloofde men ontbrekende tapijten.op te sturen,nooit ontvangen, niets meer van te horen.
Bedriegers op grote schaal.
Slechte kwaliteit
Geen reactie meer na de 1ste melding van mijn klacht dat de matten binnen 2 wkn versleten waren. Men zou hiernaar kijken.
Aansprakelijkheidsstelling gestuurd maar 0 reactie nadat het termijn was verstreken.
Geen reacties meer, geen restitutie maar ook geen vervangend product.
Heel teleurstellend.
IK ben kennelijk de honderste…
IK ben kennelijk de honderste slachtoffer van oplichter Chris.heb in september €99,95 betaald,overgemaakt en matten besteld,maar tot op heden eind oktober geen reactie gehad.ik ga hiervoor aangifte doen en hopelijk wordt deze Chris ingerekend.Ik hoop te achterhalen waar die woont.
Dit zijn nu oplichters in mei iets…
Dit zijn nu oplichters in mei iets besteld en tot op heden nog steeds niets binnen gekregen
Oplichting
Matten worden niet geleverd en als je info opvraagt is alles vertraagt door de grote afname. Laaienlichter is het die Chris. Website uit de lucht. Ik ga aangifte doen wegens oplichting
Ik heb eind mei voor en achter matten…
Ik heb eind mei voor en achter matten besteld. In july werden ze geleverd de matten voor passen goed. De matten achter is een ander verhaal. Er zitten 2 rare flappen aan de zijkant. Ik heb gemaild en moest foto` en een video opsturen. Dat heb ik gedaan en kreeg bericht terug dat ze het zouden onderzoeken. ik heb inmiddels al meer dan 7 mails gestuurd, en kreeg dan niets zeggende mailtje`s terug. Nu de site uit de lucht is heb ik weinig hoop dat het nog goed komt. Dus bestel niks bij deze leverancier.
Matten besteld kreeg achtermatten van…
Matten besteld kreeg achtermatten van een Huyundai. Verschillende keren gemaild maar wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Website uit de lucht. Dus fluiten naar mijn geld. Die Chris zit van ons geld lekker in zijn vuistje aan het lachen en te genieten. Ga dit verder onderzoeken. Desnoods via het juridisch systeem
De helft is geleverd, website nu uit de lucht
Ik had ook matten besteld voor mijn auto.
Ik had duidelijk besteld: matten vóór én matten achter.
Echter zijn alleen de voorste matten geleverd.
Tot driemaal toe heb ik een e-mail gestuurd en tot driemaal toe had Cris beloofd dat er een nalevering zou komen.
Daar is niets van terechtgekomen.
104,90 euro betaald.
Ik had nog voorgesteld dat Cris mij 30 % zou terugbetalen als de achterste matten niet geleverd kunnen worden.
Wederom geen reactie ontvangen en ja... de website is uit de lucht.