iEJAZ is a non-profit Arabic library & Bookstore in the Netherlands & Europe founded with a clear vision and an inspiring goal. At iEJAZ, we aim to stimulate a culture of reading and enhance cultural activities among Arabic speakers in the Netherlands and the surrounding region. iEJAZ is not the biggest, but the warmest! إيجاز هي مكتبة غير ربحية في هولندا وأوروبا، تأسست برؤية واضحة وهدف ملهم. في إيجاز، نهدف إلى تحفيز ثقافة القراءة وتعزيز الأنشطة الثقافية بين الناطقين باللغة العربية في هولندا والمنطقة المحيطة بها. نحن إيجاز، ونحن بالقرب دائما
Koppeldijk 98, 3079TT, Rotterdam, Nederland
- info@iejaz.com
- iejaz.com
Vraagt klanten om een review
leuke pop-up boekwinkel
Ik kwam deze pop-up boekwinkel tegen in Amare, ze verkopen ook Nederlandse en Engelstalige boeken, zowel bestsellers als minder bekende boeken. Mijn Arabisch is niet zo sterk, dus ik heb een tweetalige gedichtenbundel gekocht van Mahmoud Darwish met zowel Nederlands als Arabisch. Ik zou graag nog meer boeken van Arabische auteurs vertaald zien naar bijvoorbeeld het Nederlands. Verder vond ik het erg leuk om met de eigenaar te praten, een vriendelijke man, hij heeft ook een café en verkopen ook ansichtkaarten en grappige broches.

Antwoord van iEJAZ | مكتبة إيجاز
Aanbevolen.. Ik vind hier wat ik al jaren gemist.
Aanbevolen.. Ik vind hier wat ik al jaren gemist.
Specifieke boeken die niet in Europa te vinden zijn, heb ik hier gevonden. Snel geleeverd.. dank jullie wel.

Storing van 24 uur, en onzinnig advies op de site
Storing van 24 uur bij de online bibliotheek. Inloggegevens onveranderd maar de inlogpagina blijft aangeven dat de inloggegevens niet kloppen. Zeventien keer om nieuw wachtwoord gevraagd zonder reactie. Wel blokkeren ze dat de site voor 10 minuten. Niet te bereiken per e-mail of telefoon.
Site adviseert langs de bibliotheek in de buurt te gaan.
Realiseert de bibliotheek zich dat juist NIET mobiele mensen een abonnement nemen? Onzinnig advies.
De bibliotheek is overigens een bedrijf die een betaalde dienst levert. Hoort dus gewoon bereikbaar te zijn.

Mijn ervaring
Het was zo goed georganiseerd. Ik had uitstekende ervaring.