Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Igennem mit barnebarn opdagede jeg IGEN. Hun ønskede et bælte med spændet i julegave. Bælte og spænde blev bestilt..... Men pga lang leveringstid nåede jeg at blive bekymret for, om denne hjemmesi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad nå... Toon meer
Kompagnistræde 16, 2.sal, 1208, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Virkelig god service - alt levede fuldstændig op til forventningerne.

Antwoord van IGEN
Elsker rondellerne! da de både er dejligt store og så spare du penge eftersom at du ikke skal blive ved med at købe nye

Antwoord van IGEN
Jeg bestilte nogle sugerør hjem til min datters fødselsdag, og der blev lovet levering på 1-2 hverdage. Men det levede de desværre ikke op til. Men da jeg henvendte mig hos kundeservice, fik jeg hurtigt svar og fik varen leveret med ekspres levering. Varen levede fuldt op til mine forventninger:)

Antwoord van IGEN
Hurtig levering og fantastiske produkter❤️. Jeg elsker et godt klimavenligt alternativ😍

Antwoord van IGEN
Hurtig fragt og super gode og lækre rondeller!

Antwoord van IGEN
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med IGEN.dk, så vil helt klart anbefale dem! Virkelig god service og rigtig hurtig fragt 🌸☀️

Antwoord van IGEN
Elsker produkterne og hjemmesiden er nem og tilgængeligt. Jeg synes dog, at leverandøren DAO er for dårlige og sjuskede med deres arbejde

Antwoord van IGEN
Servicen er så mega god, de er så søde og produkterne kan man ikke klage over! Så fint et koncept og firma.
Hurtig levering :-) Gode produkter! Elsker at støtte lokale forretninger som IGEN.DK
- Anna
Hurtig levering, nem hjemmeside at bestille fra, gode produkter, kan varmt anbefales!
Super fed side. Pakken kom hurtigt og der var ingen problemer. Jeg skal 100% købe flere ting derfra.
Er helt vild med mine nye rondeller! Hurtig levering og god service - skal helt sikkert bestille derfra igen :)
Jeg er vild med produkterne og det er klart de bedste genanvendelige rondeller, som jeg har prøvet!
En af produkterne i min ordre var fanget udenlands grundet nedlukning i forbindelse med COVID—19, men jeg fik hurtigt besked herom og mulighed for at annullere ordren og bestille det resterende. Virkelig god kundeservice :)
Super godt koncept, hurtig levering og produkterne er så fine!
Kan helt klart anbefales
Mega god hjemmeside! De har de lækreste og god kval produkter. Glæder mig til at købe derfra igen!
Lees meer over geverifieerde reviews.