1. Telemarketingservice
  2. Business Development Service

Wij helpen B2B SaaS-, IT- en techbedrijven groeien met een voorspelbare stroom gekwalificeerde verkoopafspraken via Telemarketing.

4,3

Uitstekend

De mannen van IGNITIATE zijn net een…

De mannen van IGNITIATE zijn net een paar dagen aan de slag en hebben direct al mooie afspraken in kunnen plannen. Met een goede doordachte aanpak en de juiste telemarketer met affiniteit voor onze doelgroep beloofd het veel goeds. Ben je oriënterend naar een goede telemarketing partij, ga dan even dat gesprek met Olaf aan.

8 april 2026

Goede contactstrategie opzet

Ignitiate heeft ons geholpen bij het opzetten van de eerste outbound campagnes. Fijn in de samenwerking was het meedenken, zoeken naar oplossingen en snelle schakelen. Niet alles is vlekkenloos gelopen, maar altijd is er gekeken naar een passende oplossing.

Thanks voor de kick-start en succes!

9 februari 2026

Olaf en Dick denken mee en presteren!

Olaf en Dick denken positief kritisch mee over de vertaling van het aanbod richting onze doelgroep. Daarbij zijn ze flexibel, pragmatisch en doelgericht in hun aanpak. De samenwerking heeft in korte tijd tot flink wat leads geleid 👍

18 december 2025

Antwoord van IGNITIATE

Sven, bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat wij jullie kunnen helpen met het maken van gekwalificeerde verkoopafspraken/ leadgeneratie. We hebben een fijne samenwerking als echte groeipartners.

Olaf is veel meer dan een…

Olaf is veel meer dan een telemarketeer: hij is een strategische salespartner. Hij levert niet alleen uitstekend gekwalificeerde leads, maar tilt ook je hele salesproces naar een hoger niveau. Dankzij zijn scherpe inzichten en de professionele aanpak van zijn telemarketing team hebben we nu een gestroomlijnd proces én een constante stroom nieuwe klanten.

28 november 2025

Antwoord van IGNITIATE

Bedankt voor het delen van je ervaringen. Wij kijken samen uit naar nog verkoopafspraken, deals en groei voor Jaguar-IT.

Prima dienstverlening tegen goede tarieven

Ignitiate komt met een onderbouwd plan en voert deze ook echt uit. We hebben als organisatie dankzij hen al vele kansrijke afspraken met potentiële klanten mogen hebben. Enige tip aan Ignitiate: in de communicatie zou het soms iets minder rommelig kunnen. Voor de rest zou ik ze zeker aanbevelen aan anderen bedrijven.

9 oktober 2025

Antwoord van IGNITIATE

Bedankt voor de review en feedback. Wij zullen er alles aan doen om onze communicatie minder rommelig te laten verlopen in het nu en de toekomst.

Super ervaring

Super ervaring! Enorm uit de brand geholpen met een stapel leads die maar bleef liggen. Door het snelle schakelen hebben we deze direct omgezet in goede opportunities. De deals gaan snel volgen.

8 oktober 2025

Antwoord van IGNITIATE

Bedankt voor de 5-sterren review. Van leads naar daadwerkelijke omzet: 3 afspraken en uiteindelijk 1 deal. Mocht er een brandje geblust moeten worden, mogen jullie ons altijd bellen!

Het is ontzettend prettig werken met…

Het is ontzettend prettig werken met Olaf. Hij reageert snel en pakt alles professioneel op en loopt zeker net even die extra mile. We zijn net met elkaar door de eerste trial period, en nu vol vertrouwen verlengd!

11 september 2025

Antwoord van IGNITIATE

Bedankt voor de mooie review. Wij doen ons uiterste best om iedereen te helpen met groeien, ook al moeten wij daar een extra aantal kilometers voor rennen. Op naar een lange samenwerking.

Ervaring met IGNITIATE

We hebben de afgelopen maanden erg fijn samengewerkt met Ignitiate. Ze waren altijd goed bereikbaar, de communicatie verliep soepel en afspraken over leads werden nagekomen. Hun expertise viel op: ze dachten actief mee en kwamen zelf met ideeën om processen te verbeteren. Kortom, een betrouwbare en betrokken partner!

8 september 2025

Antwoord van IGNITIATE

Ravin, bedankt voor het delen van je ervaring. Wij hebben een hele fijne samenwerking met jullie gehad. Procesoptimalisatie en actief meedenken heeft ervoor gezorgd dat we een mooie sales pipeline hebben kunnen opbouwen voor jullie.

Betrokken in proces

Olaf is betrokken en weet waar hij het over heeft. Kunnen snel schakelen en zijn dus flexibel in toepassen van hun dienstverlening op de klant zijn behoeften.

24 juni 2025

Antwoord van IGNITIATE

Dankjewel voor de 4-sterren review, Laurens. Snel schakelen is belangrijk om succesvol te zijn met telemarketing. Bedankt voor het vertrouwen!

Serieuze partij!

Olaf is een enthousiaste en hard werkende ondernemer die mij goed heeft geholpen bij het genereren van afspraken. Ik zou zeker weer met hem samen werken.

4 april 2025

Antwoord van IGNITIATE

Bedankt voor de mooie review, Redmar. We kijken er naar uit om in 2026 langdurig samen te werken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met verkoopafspraken, omzet en groei.

Erg fijne samenwerking met Olaf en zijn team!

Erg fijne samenwerking met Olaf en zijn team!

IGNITIATE ondersteunt ons succesvol bij het plannen van demo-afspraken voor onze SaaS-oplossing. Ze werken professioneel, zijn gedreven en zetten zich maximaal in om onze dienst op de best mogelijke manier te presenteren.

20 maart 2025

Beste Bas,

Bedankt voor je mooie woorden! 🌟

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met IGNITIATE te delen.

Geweldig om te horen dat we jullie succesvol ondersteunen met het inplannen van gekwalificeerde verkoopafspraken.

Ons team zal zich met veel enthousiasme in blijven zetten om jullie SaaS-oplossing en merknaam op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen.

We kijken uit naar het voorzetten van een vruchtbare samenwerking, om samen nog meer resultaten te behalen.

Op naar nog meer succes en bedrijfsgroei! 🚀

Groeten uit Rotterdam,

Olaf & het IGNITIATE-team

Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)