Verzending was snel, product snel in huis Legging schijnt wel enorm door, ik durf zo niet naar buiten.
Ik ben ontzettend tevreden over IGOON gymwear. De BH's en shorts zitten super lekker en de kleuren zijn amazing. Verder is de klantenservice + bezorgservice ook top. Snelle levering en snel contact al... Toon meer
Onze gymwear is een reflectie van jouw doorzettingsvermogen en kracht. Waar anderen opgeven, ga jij door. Because we never give up!
Schoolstraat 121, 6512JD, Nijmegen, Nederland
Verzending was snel, product snel in huis
Legging schijnt wel enorm door, ik durf zo niet naar buiten.
Precies zoals afgebeeld. Maatinformatie correct en snelle levering.
Snelle levering van voor mij onbekende producten, maar, ik ben zeer tevreden. Mooie dikke kwaliteit van de sportleggings!

Antwoord van IGOON
Door een fabrieksfout ging helaas mijn nieuwe legging gelijk kapot. Door de goede communicatie heb ik een nieuwe legging opgestuurd gekregen. IGOON denkt met je mee in oplossingen en de service is behulpzaam en super snel. Daarnaast zijn de producten prachtig! Ik raad IGOON zeker aan! ✨

Antwoord van IGOON
Ik had 2 bh’s en 1 shortje besteld. Na de black friday sale bleek het shortje uitverkocht te zijn. Er werd volledig met me meegedacht en omdat nabestellen erg lang zou duren heb ik het bedrag gelijk terug gestort gekregen. Ontzettend snelle en prettige communicatie en ik ben zó blij met de producten die ik heb. De kwaliteit is top, echt mijn nieuwe favorietjes.

Antwoord van IGOON
IGOON heeft een hele overzichtelijk website. Nadat ik hierop mijn bestelling had geplaatst kreeg ik gelijk de bevestigingsmail met een kortingscode voor mijn volgende bestelling. De bestelling had ik binnen 2 dagen in thuis 🤩 top kwaliteit en service!

Antwoord van IGOON
Dit bedrijf geeft waar voor z'n geld 😍
De leggings zitten zo ontzettend lekker en zijn 100% squatproof.
Daarnaast zakken ze niet af en is de stof heel zacht.

Antwoord van IGOON
Super mooie sportkleding en zit echt heerlijk! :)

WAUW ….WAUW….WAUW
Echt verliefd op dit merk .
De maten zijn goed en de stof is aangenaam en strecht.
Zit super goed zeker een aanrader😁😍

Antwoord van IGOON
Mijn bestelling was er de volgende dag al, dus ze zijn erg snel met de verzending. En de sportbh’s die ik had besteld waren zacht van stof maar toch stevig. Ik ben fan🥰

Antwoord van IGOON
Zo blij met mijn bestelling! Bleek uiteindelijk een te kleine maat te hebben besteld. Per mail contact gehad en ik kon hem gewoon ruilen voor een groter maatje. Echt super lieve meiden en zó hulpzaam! Echt heel fijn! Kan niet wachten op mijn volgende bestelling te plaatsen.

Antwoord van IGOON
Super goede service! Eigenaresse is heel vriendelijk en behulpzaam!!

Antwoord van IGOON
Super blij met de kleding die ik heb gekocht bij Igoon. Ze zitten heerlijk en ik vind de kleuren van de setjes ook geweldig! Zeker een aanrader (:

Antwoord van IGOON
Hele goeie kwaliteit! Ik sport nu al een tijdje met de sportleggings van IGOON en ben zeer tevreden. In tegenstelling tot mn leggings van gymshark die vele male duurder zijn en sneller kapot gaan en schuren blijven mijn leggings van IGOON in top model :)

Antwoord van IGOON
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Dikke vette aanrader

Antwoord van IGOON
Echt mega blij met mijn sport setjes van IGOON!! De prijs kwaliteit verhouding is zooo goed. Momenteel is mijn favoriet de Jade collectie. De short zakt gewoon niet af, geweldig! Ik doe een legday het liefste hierin 🥹 aanrader!!!