Absoluut geen aanrader deze rijschool
Mijn dochter heeft hier ruim 40 lessen gehad van 50 minuten. Zij had al een datum staan waarop zij mocht afrijden maar mevrouw Fidan wilde niet dat zij ging afrijden omdat zij dacht dat ze het niet zou gaan halen en eiste dat ze nog meer lessen zou nemen. Wij wilden niet verder bij deze rijschool want als je tegen de 40e les eens leert in de spiegels te kijken en maar wat doet bij de byzondere verrichtingen, klopt er toch iets niet. Mevrouw Fidan begon met dreigen en werd zeer onvriendelijk en we kregen geen geld terug en mijn dochter mocht niet afrijden (slecht voor de reputatie van mevrouw Fidan). Wij hadden een pakket van 25 lessen en hebben daarna per les de volle pond moeten betalen, er was geen mogelijkheid om weer een goedkoper pakket af te sluiten. Wij zijn overgestapt naar een andere rijschool waar meteen bij de eerste les heel duidelijk werd uitgelegd hoe de byzondere verrichtingen werken en er meteen in spiegels gekeken werd.
Mevrouw Fidan had ook de gewoonte de eerste 10 minuten van de les voor de deur te staan met de auto en te praten ipv meteen op weg te gaan. Zonde van de tijd en het geld, de les was al maar 50 minuten, bleven er nog maar 40 over. Al met al een slechte ervaring rijker en ook een heleboel geld! En ook geen rijbewijs !