Binnen een uur nadat mijn fietsen in ‘verkoop’ zijn genomen al een niet af te wijzen bod op de fietsen, afwikkeling daarna vlekkeloos!
Goed bod gekregen voor mijn urban arrow. Snelle reacties en de verkoop vlot kunnen afronden. De bakfiets werd netjes opgehaald en voorzichtig vervoerd. Blij dat ik hiervoor heb gekozen. Marktplaats wa... Toon meer
De fietsverkoop is uitstekend begeleid. Er is snel gehandeld. De afspraken met de fietshandelaar liepen vlot. Er werd op tijd betaald en het ophalen van de fiets verliep volgens afspraak. Ikwilvanmi... Toon meer
Ikwilvanmijnfietsaf.nl is meer dan een database waar je snel je fiets verkoopt. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over je fiets en de laatste ontwikkelingen. Maar bovenal is ikwilvanmijnfietsaf.nl een onmisbare verkooppartner en een vriend die het beste en snelste verkooptraject aanbiedt. Als je je fiets ten verkoop aan wilt bieden
josink maatweg 43, 7545 PS, enschede, Nederland
- 053-2084444
- klantenservice@ikwilvanmijnfietsaf.nl
- ikwilvanmijnfietsaf.nl
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alles volgens afspraak prima geregeld.
Alles volgens afspraak prima geregeld.
Doen ook navraag of alles naar wens is verlopen

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Goede service, snelle transactie en erg klantvriendelijk. Aanrader voor iedereen die van zijn fiets af wilt.

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Niet wat ik er van verwacht had ...........
"Ik wil van mij fiets af" zegt een onafhankelijk te zijn, maar ze zijn gewoon een doorgeefluik van de fietshandel en doen in mijn ogen (dus niet waarneembaar) geen enkele moeite om beter bod voor jou uit t vuur te slepen.
Ik snap dat de vakhandel een boterham wil verdienen, maar als je een fiets inruilt krijg je een beter bod.
Ook mijn opmerking over een niet werkende link in hun mail wordt niets gedaan

Korte lijnen duidelijke procedure

Fiets verkocht
Fiets verkocht
Ben zeer tevreden met het verloop van de verkoop, correct, vriendelijk, stipte navolging van de afspraken, directe betaling, dus zeer tevreden.
Jean-Pierre uit Kinrooi

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Snel geholpen en fijne communicatie
Snel geholpen en fijne communicatie. Alles binnen No-time geregeld!

Perfect geregeld
Perfect geregeld, goede communicatie, duidelijk, helder. Telefonische ook goed bereikbaar.

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen…
Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen verkocht tegen een redelijke prijs. Zeer alert en vriendelijk begeleiding.

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Een goede prijs en afhandeling
Een goede prijs voor mijn ingeleverde fiets gekregen, een correcte afhandeling derhalve beveel ik "ik wil van mijn fiets af"van harte aan.

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Prettig onderhoud en snel handelen

Antwoord van Ikwilvanmijnfietsaf
Uitstekende ervaring met dit bedrijf
Uitstekende ervaring met dit bedrijf, ik had een 9 jaar oude Gazelle E-bike waar ik vanaf wilde. Deze fiets werd dezelfde dag verkocht en opgehaald. Voor het geld wat ik ervoor wilde hebben. Ik wilde ook een nieuwe fiets, de medewerker bemiddelde daar ook in en ik kon mijn nieuwe E-bike met een fikse korting aanschaffen. Deze werd ook nog eens thuis gebracht! Klasse!