Goede producten, netjes verpakt. Zat in een doos waarbij de producten goed in pasten. Snel geleverd, duidelijke communicatie. Fijn! Het enige is dat er een plakband wordt gebruikt waar groot "ikword... Toon meer
Laats een nutribaby besteld, meerdere malen uitverkocht maar kreeg per direct een update wanneer hij weer te bestellen viel! Super tevreden met het apparaat en goed te bedienen voor mensen met een vis... Toon meer
Wij zijn tevreden over onze aankoop en vooral de snelle service was goed meegenomen. De kinderstoel was ook zeer goed verpakt. De levering was zelfs 2 dagen vroeger dan gezegd, dus wij hebben niets aa... Toon meer
Hele goede service! Onze luchtbevochtiger van de babykamer was helaas stuk gegaan, dat kan gebeuren. Binnen nog geen week heb ik het bedrag terug van de defecte en de nieuwe al in gebruik. Snelle en v... Toon meer
Ikwordmama.nl is een webwinkel voor alle baby- en zwangerschapsproducten. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de producten van de aantrekkelijkste baby- en zwangerschapsmerken, hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten.
Goudlaan, 2544EG, Den Haag, Nederland
- +31 85 208 70 20
- info@ikwordmama.nl
- ikwordmama.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mooi product
Mooi product, cadeau gegeven. Ze was er blij mee.
Snel en goed verpakt leuke step…
Snel en goed verpakt leuke step ontvangen
Snelle levering en prima kwaliteit…
Snelle levering en prima kwaliteit producten
Top site
Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, duidelijke communicatie
Super snelle service
Alles is goed verlopen
Alles is goed verlopen, correcte behandeling en kort levertijd en goed kwaliteit.
Prima bedhekjes
Alles werd zeer vlot geleverd en bedhekjes hebben prima kwaliteit !
Echt een top product
Echt een top product. Het past onder elke matras, makkelijk met verplaatsen, handig als je kleintje gaat logeren. En het is lang genoeg dus je kindje ligt veilig.
Op tijd geleverd.
Snelle levering en ben zeer tevreden.
Snel product ontvangen
Snel product ontvangen. Goede prijs. Alleen de grote reep plakband met "ik word mama" er op is wat suggestief. De postbode vroeg me "alweer?!"
Slechte ervaring met de service van ikwordmama.nl, retour niet geaccepteerd
Slechte ervaring met de service van deze webshop. Levering was wel vlot. 1 product bleek niet tijdig leverbaar en ik kreeg netjes de optie om dat ene product te annuleren. Ik had ook een kolf BH besteld maar na levering bleek dat deze niet geschikt was voor mijn kolf (te kleine gaatjes). Ik heb hem dus niet gebruikt en weer netjes in de verpakking terug gestuurd. Toen bleek dat ze BHs niet terugnemen en lag hij 1 dag later alweer op de mat. De communicatie hierover was vervolgens erg frustrerend en werd ik herhaaldelijk dmv een link op hun retourbeleid gewezen. Volgens mij heb je wettelijk gezien twee weken bedenk tijd bij webshops en geldt dit ook gewoon voor BH's. Geen aanrader dus!