Illustrerad Vetenskap Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Media en uitgeverijen

Geschreven door het bedrijf

Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är intresserad av den senaste…

Är intresserad av den senaste forskningen, att faktan är baserad på pålitlig forskning är vad som intresserar mig mest. Många intressanta kategorier.

26 augustus 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Hej Christian. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Intressant lärande

Man får lära sig massor som man inte har någon aning om

25 augustus 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Tack för den fina recensionen, Christer!😊

Vänliga hälsningar
Felicia, Bonnier kundtjänst

Variationen av intressanta artiklar

Variationen av intressanta aktuella teknikartiklar

22 augustus 2023

Tack för en fin recension och 5 stjärnor, Kjell. 😊

Vänliga hälsningar
Felicia, Bonnier Kundtjänst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket intressanta artiklar och…

Mycket intressanta artiklar och bilder!👍👍👍

19 augustus 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Tack för den fina recensionen, Jonny!
Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Eftersom testen var på svenska o svaret…

Eftersom testen var på svenska o svaret på engelska. Det tyckte jag var konstigt.

19 augustus 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen 😊

Vänliga hälsningar, Thomas
Bonnier kundtjänst.

Intressanta

Intressanta artiklar i tidningen

18 augustus 2023

Hej Ingela. Tusen tack för den fina recensionen 😊

Mvh

Upplysningar

Mycket informationer som jag inte kände till?

16 augustus 2023

Tack för den fina recensionen, Leif! 😊

Mvh

Intressanta ämnen

Kul med present och intressanta ämnen

Hej Susanne. Tack för den fina recensionen😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intressant, spännande och givande!

Det bästa är att det är så många olika, blandade artiklar och inslag. Man hittar alltid något intressant, spännande och givande!
Känns dessutom som en pålitlig källa.

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna, Monica!   😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tillsvidareprenumeration

Jag tycker inte om att prenumerationen automatiskt går över i en tillsvidareprenumeration. Hur många kunder tvingas på det viset att betala för extra nummer, som man aldrig beställt, för att man glömt bort att avsluta prenumerationen i tid?

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Hej Jonna! Tack för din recension. Vi är väldigt tydliga med att prenumerationerna är tillsvidare. De flesta kunderna är väldigt nöjda över att prenumerationerna är tillsvidare så att de ej missar några nummer. Om man är osäker på när sista dagen att säga upp är så kan man alltid logga in på kundtjanst.nu😊

Vänlig hälsning,
Felicia, Bonnier kundtjänst

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har inte prenumererat på…

Jag har inte prenumererat på illustrerad vetenskap. Jag provade ett digitalt gratis under sommaren men sa upp det nästan genast eftersom jag tycker det är för dåligt. Snuttifierade texter som inte intresserar mig. Nu har jag blivit prenumerant trots att jag sagt upp mitt gratiseebjudande så det inte skulle fortsätta. Ta bort mig från era listor JAG ÄR INTE PRENUMERANT

14 augustus 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Hej Annkristin. Jag har skickat ett mejl till dig med en lösning som jag tror att vi båda blir nöjd med. Vi ser fram emot att höra från dig. Med vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Går inte att själv avregistrera sig från nyhetsbrevet

Säkert jättebra tidsskrift men går inte att själv avregistrera sig från nyhetsbrevet och kundtjänst återkopplade inte alls förrän jag skrev ett väldigt negativt omdöme här på Trustpilot. Har nu till slut fått personlig återkoppling och får förhoppningsvis inte några fler mail.

30 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Hej Stina! Jag har skickat ett mail till dig, jag hoppas att du blir nöjd med lösningen.

Vänliga Hälsningar, Felicia, Bonnier kundtjänst

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Taffligt översatta artiklar med många…

Taffligt översatta artiklar med många språkfel.
Går heller aldrig riktigt på djupet.
Lite lättsam underhållning men inget som bidrar till känsla av bildning.

23 april 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen.

Med vänlig hälsning,
Anna, Bonnier Kundtjänst

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Appen i min Iphone12 crashar så fort…

Appen i min Iphone12 crashar så fort jag loggar in. Jag kastas ut direkt. Helt oanvändbar!

23 april 2023

Antwoord van Illustrerad Vetenskap

Tack för din recension. Du får gärna maila direkt till våra tekniker på bplogin@bonnier.dk så hjälper de dig att få appen att fungera. :) Med vänlig hälsning, Felicia, Bonnier Kundtjänst

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.