Ständiga telefonsamtal som är omöjliga att komma ifrån. man säger nej till deras erbjudanden och sen ringer de med samma erbjudanden igen efter endast ett par dagar. har flera gånger sagt till dem att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket i tidningen är intressant. Men en del av artiklarna intresserar mig inte så mycket. T ex artiklarna om rymden. Ibland beskrivs forskningsresultat som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det finns så många intressanta artiklar. Mycket intressant artikel i nr 19 gällande lampor. Elen blir dyrare igen och olika lampor drar olik mycket el. En vardaglig sak för oss alla fast inte den d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Illustrerad Vetenskap är ett internationellt populärvetenskapligt magasin, som ger läsaren inblick i världens ledande forskning inom alla grenar av vetenskapen.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lätt att beställa och allt fungerade fast en annan skulle vara mottagare

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Hej. Illustrerad vetenskap bedriver en ovetenskaplig hysterisk klimatkris propaganda! IPCC har nyligen tagit avstånd från ordet kris eftersom deras datormodeller felat gång på gång. Klimatet har blivit något varmare, ja - men det är absolut ingen klimatkris. Det finns mängder med datormodeller över klimatets utveckling i framtiden. Alltifrån det värsta tänkbara scenariot till det närmast obefintliga dito. Allt beror på vilka parametrar programmerarna stoppar in. Man kan få vilket resultat man vill beroende av detta. Illustrerad vetenskap väljer alltid det värsta scenariot. Påminner om Erika Bjerström på SvT. Klimatet styrs av en rad faktorer såväl astronomiska som geologiska. Det är väldigt osäkert om människans CO2 ens påverkar. Troligen inte! Jag blir bara så trött på detta gapande och denna hysteriska ovetenskap. Klimatet har blivit ca 0,8 grader varmare sedan 1850. Ja. Det man aldrig nämner är att vid denna tidpunkt var det som kallast eftersom lilla istiden då nådde sin kulmen. En sak till: på 1930 talet var det varmare än idag, alltså innan industrialismen tog fart. Det nämns aldrig! Jag fick nyligen hem års sammanställningen 2023 - inbunden praktvolym - där detta gapande om kris fick mej att sluta läsa och kasta skiten i soptunnan. Redaktören Stine Överbye går ej att komma i kontakt med - ingen e mail adress och ingen kontakt address till ansvarig utgivare. Dåligt! Mvh Mats

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Fantastiska artiklar om allt mellan himmel och jord. Många nya forskningsrön. Mycket bra upplägg på artiklarna så att det inte blir tung-läst. Artiklarna är mycket utbildande. Både fotografer och journalister är oerhört skickliga. Många bilder överhuvudtaget. Älskar tidningarna

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Jag är väldigt nyfiken av mig när det gäller olika vetenskaper så därför läser jag tidningen.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Bra tidning, lätt att hitta artiklar som är relaterade till varandra inom områden man är intresserad av. Svårt att få kontot att fungera, fick krångla mkt med förlaget och behövde specialhjälp efter flertalet frustrerande kontakter både via mail och telefon. Nu fungerar det dock felfritt och jag är mkt nöjd.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Jag hade ett abonnemang hos dessa men min ekonomi ändrades så då avslutade jag den. Men dom ringer mig och försöker få tillbaka mig med erbjudanden, till och med efter flera år som gått ringer dom fortfarande och jag säger att jag inte är intresserad! Jag kan inte rekommendera dom!

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Jag vill gärna hänga med vad som händer och sker inom teknik, vetenskap, astronomi, natur och djurvärlden. Dena tidning täcker in alla dessa kategorier. Därför är den viktig för mig.Det mest spännande är när får läsa om var som händer i universum.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Mina barnbarn läser och tittar i den och frågar om det som skrivs i tidningen.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Intressanta artiklar om sådant man annars inte får läsa om.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
1, Ingen på IV kommer läsa detta för ni är inte intresserade av annat än våra slantar
2, Har ni inte läst vad vi tycker om er app?
3, Om någon av er, mot förmodan, skulle gå in och läsa vår omdömen så skulle ni nog sluta fråga oss vad vi tycker
Uppfattat?

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Intressant tidning att läsa. Många fina artiklar. Mycket varierande.

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Tidskriften har alltid aktuella och intressanta artiklar om vetenskap och teknik, inte minst när det gäller vårt oändliga och eviga universum, vilket intresserar mig storligen!

Antwoord van Illustrerad Vetenskap
Lees meer over geverifieerde reviews.